|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringerajin kuvar: Maraj
Ključne reči:

image
/11


  • 4 tikvice
  • 300 gr mlevenog mesa
  • crni luk
  • paradajz
  • so
  • biber
  • kačkavalj


  1. Tikvice oguliti i preseći na pola po dužini. Izdubiti im sredinu i filovati. 
  2. Fil: Upržiti crni luk, dodati mleveno meso. Posoliti, pobiberiti. Dodati sitno iseckanu sredinu iz tikvica koje ste prethodno izdubili.
  3. Tikvice puniti filom, odozgo staviti pa parče paradajiza, naliti sa malo vode i peći. Pred kraj pečenja posuti rendanim kačkavaljem.


Sipati vode u tepsiju tek toliko da se pokrije dno. Tivice su vodene pa će one pustiti dosta soka.

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Bakine pitice sa sirom
Ringerajin kuvar: Modessty
4
Aurora špagete
Ringerajin kuvar: lelaigor
4
Banana mafini
Ringerajin kuvar: Figaro88
4
Američke palačinke
Ringerajin kuvar: Figaro88
4





Punjene tikvice
Ringerajin kuvar: Modessty
Musaka sa tikvicama i pečurkama
Ringerajin kuvar: lesica RR



Anketa

Прање гузе.
пеперутка16

Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?

Click Here