|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringerajin kuvar: Maraj
Ključne reči:

image
/11


  • 4 tikvice
  • 300 gr mlevenog mesa
  • crni luk
  • paradajz
  • so
  • biber
  • kačkavalj


  1. Tikvice oguliti i preseći na pola po dužini. Izdubiti im sredinu i filovati. 
  2. Fil: Upržiti crni luk, dodati mleveno meso. Posoliti, pobiberiti. Dodati sitno iseckanu sredinu iz tikvica koje ste prethodno izdubili.
  3. Tikvice puniti filom, odozgo staviti pa parče paradajiza, naliti sa malo vode i peći. Pred kraj pečenja posuti rendanim kačkavaljem.


Sipati vode u tepsiju tek toliko da se pokrije dno. Tivice su vodene pa će one pustiti dosta soka.

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Topli pizza sendviči
Ringerajin kuvar: Figaro88
3
Uskršnji doručak
Ringerajin kuvar: Maraj
3
Pica pita sa mesom
Ringerajin kuvar: lelaigor
3
Ravioli sa mlevenim mesom i prelivom od ša...
Ringerajin kuvar: lelaigor
3





Musaka sa tikvicama i pečurkama
Ringerajin kuvar: lesica RR
Aurora špagete
Ringerajin kuvar: lelaigor



Anketa

kupovne kasice
sneza90

koje su kasice najbolje,najpouzdanije,najkvalitetnije za nase bebe!vasa iskustva mame...

hipp (53%)

juvitana (17%)

sunval (4%)

frutek (18%)

neka duga(navedite koja i zasto... (8%)


Ukupan broj glasova: 89

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here