|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringerajin kuvar: lanajelena
Ključne reči:

image
/11


  • 750 g svinjskog mesa
  • 250 g crnog luka
  • 100 g suve slanine
  • 8 zrna bibera
  • 4 kisele faferonke
  • 2 kašike masti
  • 1 kašika brašna
  • 1 list lorbera
  • malo sirćeta
  • so


  1. Parče suve, prošarane slanine iseći na kockice, a luk na tanke režnjeve, pa propržiti na zagrejanoj masti. Dodati meso isečeno na veće kocke i pržiti ga da porumeni.
  2. Zatim dodati list lorbera, biber u zrnu, so i cele papričice feferonke. 
  3. Jelo poprašiti sa kašikom brašna, promešati, naliti pola litra mlake vode i sve zajedno dinstati oko 1 čas.
  4. Dodati malo sirćeta i među prstima šećera radi slatko-kiselog ukusa.


Serviraj uz puno ljubavi i preporuči ovaj recept prijateljima!

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Ovako se prave NAJBOLJE POSNE PALAČINKE
Posne palačinke su jednostavna poslastica koju svi vole, pa je kao takva idealna kada vam treba brzo posluženje u danima...
4
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
3
Prebranac (bez brašna)
Ringerjin kuvar: guppy RR
3
Čokoladni kolač sa malinama
Ringerajin kuvar: Ana RR
3





Dečiji šareni ručak
Ringerajin kuvar: daca78
Rolat od mlevenog mesa sa jajima
Ringerajin kuvar: vikiveki



Anketa

Pavle
gaagaaa



sviđa mi se (55%)

onako (19%)

svejedno mi je (3%)

ne sviđa mi se (23%)


Ukupan broj glasova: 196

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here