Ringerajin kuvar: lanajelena

- 750 g svinjskog mesa
- 250 g crnog luka
- 100 g suve slanine
- 8 zrna bibera
- 4 kisele faferonke
- 2 kašike masti
- 1 kašika brašna
- 1 list lorbera
- malo sirćeta
- so

- Parče suve, prošarane slanine iseći na kockice, a luk na tanke režnjeve, pa propržiti na zagrejanoj masti. Dodati meso isečeno na veće kocke i pržiti ga da porumeni.
- Zatim dodati list lorbera, biber u zrnu, so i cele papričice feferonke.
- Jelo poprašiti sa kašikom brašna, promešati, naliti pola litra mlake vode i sve zajedno dinstati oko 1 čas.
- Dodati malo sirćeta i među prstima šećera radi slatko-kiselog ukusa.
Serviraj uz puno ljubavi i preporuči ovaj recept prijateljima!
Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:
Slični članci, koje čitaju drugi korisnici
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2