|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

MAME KAŽU: Uz APPETITO MEDU, deca bolje jedu

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 1.8.2022
Brojni su razlozi zbog kojih deca odbijaju da jedu. Neka postaju probirljiva posle nekih infekcija, naročito onih koje su praćene povraćanjem i dijarejom (prolivom). Neka deca odbijanjem hrane privlače pažnju.

image
/11



Šta sve niste pokušali kako bi poboljšali apetit svome detetu?


Ako je dete samo blago ili kratkotrajno pothranjeno, dete mora da ima više od tri glavna obroka i tri užine dnevno. Obroci moraju da budu obogaćeni proteinima, ugljenim hidratima, mastima ... (meso, punomasno mleko, hleb, pirinač, voće). U tu svrhu se takođe koriste i dodaci ishrani (obogaćeni mikroelementima Cinkom, Bakrom, Gvožđem i vitaminom C ) u obliku sirupa najpoželjniji za dečiji uzrast.

 

Često se koriste i multivitaminski sirupi - preparati, ali treba biti oprezan jer dužom upotrebom multivitaminskih preparata može doći do predoziranja pojedinih vitamina i njihovog štetnog dejstva na organizam deteta. Biljni sirupi koji u sebi sadrže amara prečišćene ekstrakte Lincure, kantariona, grčkog sena se tradicionalno koriste za poboljšanje apetita a pri tome su prirodni i bezbedni za primenu u dečijem uzrastu.



Dragi Ringerajci, zahvalni smo vam što pišete vaša iskustva sa sirupom APPETITO i delite sa nama na koji način je pomogao vama i/ili članovima vaše porodice. Vaša iskustva nam govore da je i ovaj poput mnogih drugih Pharmalife proizvoda postao omiljeni i neizostavni član svake porodične apoteke. Jedan deo mnogobrojnih pozitivnih iskustava mama objedinili smo na jednom mestu, i sa ponosom ih delimo putem ovog teksta.

 

Mama Sanja iz Negotina
Mama sam jednog nećejedca, svaki obrok nam je trajao po 3 sata, ako se uopšte i može nazvati obrokom, s obzirom da je slabo šta zapravo i unosio od hrane tada.
APPETITO sirup smo probali i nastavili da ga koristimo, jer je mali strajkač konačno počeo da jede kako treba.

 

Mama Olga iz Kraljeva
Prvo da se zahvalim Pharmalife proizvodima!!! Majka sam dve devojčice, od 5 i 2 godine. Muke smo mučili sa apetitom, ali odlučila sam da istrajemo. Ispili smo 2 bočice Appetita i najpre starija a zatim mlađa su počele same da traže da jedu. Konačno! Konačno unose zdravu hranu i jačaju. Odmah su obe snažnije, bolje se bore sa virusima, što je najvažnije.

 

Mama Elena iz Beograda
Koristili smo APPETITO sirup i posle 2 dana je imao efekta, počela je da traži da jede, a do tada ništa. Iskreno, malo se bunila dok ga je pila, ali je bitno da je rezultat bio ODLIČAN 5. Reč je o devojčici od 2,5 godine.


 

Mama Sandra iz Beograda
Iskusna mama bira Pharmalife jer želi samo najbolje za svoje dete.
Što se tiče Appetita uglavnom ga koristimo posle dijareje, povraćanja, ili prehlade, jer je dete tada malaksalo i često odbija da jede. I uvek nam pomogne.

 

Mama Isidora iz Novog Sada
Moram da pohvalim sirup Appetito, stariji sin mnogo bolje jede od kad pije sirup.
Ostajemo verni korisnici Pharmalife proizvoda!

 

Mama Mila iz Beograda 
Apetito trenutno pije jer zadnjih mesec ipo dana nema apetit. Znam da će joj pomoci, uverili smo se ranije, koristili smo ga i puno nam je pomogao.


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kako naučiti dete da vozi bicikl bez pomoć...
Dete će naučiti da vozi bicikl bez pomoćnih točkića tek kad to samo poželi...
8
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
5
Vežbe za pravilan izgovor glasova
Mališani ponekada govore nerazgovetno. Koliko god nam to bilo simpatično, ukoliko se taj način izgovaranja glasova nasta...
5
PRONAĐI ME! Nestala 2-godišnja devojčica u...
Dvogodišnja Danka Ilić nestala je danas u prigradskom naselju Banjsko polje kod Bora. Prvi put u Srbiji pokrenut sistem ...
5





Mrežni sistem koji štiti decu od pada sa p...
photo
Zato što brinemo o bezbednosti Vaše dece i Vaših kućnih ljubimaca prepoznati smo kao najkorisniji proizvod iz oblasti ur...
Dete i naočare
Detetu su potrebne naočare? Nije smak sveta, izaberite najlepše i nek ih dete nosi.Ima ih u raznim dezenima i mnogi odra...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here