|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Mame kažu: da pobedimo viruse i prehladu - IMMUNO

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 1.9.2023
Prenosimo vam deo mnogobrojnih pozitivnih iskustava mama koje su koristile IMMUNO sirup za svoje mališane.

image
Vreme je za jačanje imuniteta, jer svi znamo da je danas najbolja investicija ulagati u sebe i svoje odbrambene snage. Foto: Freepik
/11


IMUNITET predstavlja odbrambeni sistem organizma. Njegov status i pravilno funkcionisanje predstavljaju ključ za sve bolesti – od prehlade do težih oboljenja.


Vreme je za jačanje imuniteta, složićete se verujemo. Svi znamo da je danas najbolja investicija ulagati u sebe i svoje odbrambene snage.

Posebno roditelji znaju da je imunitet tema koja je često u njihovim planovima i razmišljanjima. Virusi i bakterije prosto se lepe za decu, a sve to iscpljuje i decu, a i roditelje. Iako infekcije kod dece prođu brzo, one ih slome i izmore.

Njihov imunosistem nije dovoljno razvijen, tako da nije spreman u potpunosti da se efikasno bori protiv svih zaraza. 


Osim što se dete rađa sa određenim imunitetom, a drugi stiče odrastanjem (vrtić, druženja, virusi...), roditelji mogu na neki način da utiču kako bi podigli i ojačali imunitet kod svoje dece.


Roditelji na Ringeraji nam redovno u okviru Ringeraja foruma pišu svoja iskustva, odnosno na koji način su gradili imunitet svojih mališana, a u nastavku ovog teksta prenosimo vam deo njihovih mnogobrojnih pozitivnih iskustava sa IMMUNO sirupom za decu, koji je jedinstvena kombinacija dva neophodna minerala (cinka i bakra), prirodnog vitamina C, E i B6 sa ekstraktima biljaka koje imaju naučno dokazano pozitivno dejstvo na jačanje imuniteta.


Mama Sonja iz Niša

Moja deca jako dugo koriste Pharmalife proizvode. Za nas je broj jedan sirup Immuno koji nam svakodnevno pomaže u borbi sa virusima i prehladama. Deca ga piju preventivno i zaista nisu bili ozbiljnije bolesni u poslednje vreme obzirom da njih dve idu u školu a sin u vrtic. Za upaljeno i bolno grlo- Apis gola, posle samo dva dana korišćenja već se osećao boljitak, Prijatnog je ukusa i deca je obožavaju. A za male bebe i njihov mali zapušen nosic, tu je Fitobalm, ja sam ga bebi mazala ispod nosa u tankom sloju. Svaka čast za preparate i razlog više za korišćenje istih jer mogu da se daju deci od godinu dana.


Mama Jovana iz Novog Sada

Zima nam je prošla bez prehlade, ja prosto ne mogu da verujem. Samo

par dana je imala kašalj. Mislim da je Immuno sirup najzaslužniji,
redovno smo ga pili. A nosić čim i malo zakrči - Fitobalm i Apis golu uzmem
i za čas rešen problem.

 

Mama Mirjana iz Beograda

Na preporuku pedijatra smo počeli da koristimo Broncamil sirup koji je starijoj kćerkici rešio kašalj za nekoliko dana. Zatim smo kupili i Immuno sirup koji se pije na svaka tri meseca i već godinu i po nismo morali kod lekara. Bravo za Immuno sirup i hvala Vam na njemu.

 

Mama Marija iz Kruševca

Poštovanom timu Pharmalife želim da još jednom odam počast za divne stvari koje su nam dali. Sezona gripa je ovog puta i moje dete dokačila sa najgorim mogućim stanjem, jer su skokovi temperature, bolno grlo i nemogućnost iskašljavanja sekreta iz gornjih partija respiratornog sistema bili strašni. Uz sve moguće metode koje sam znala, inhalacije, sirupi za temperaturu i bol, rado sam se okrenula Vašim preparatima, koje rado koristimo, čak od rođenja. Grudi namazane finim slojem Fito Balma, Apis Gola koji je nanovo odradio fenomenalni posao sa ublaženjem tegoba sa gutanjem i naravno Broncamil za iskašljavanje. Mali je spavao mirno, bez tegoba kakve su bile dok se nismo vratili našim drugarima iz Pharmalife kuće. 

Hvala Vam što postojite, ova pomoć je veoma značajna, i svakoj mami koja me je pitala, jer sam i sama zdravstveni radnik, šta da radi, sta da da svojoj bebi, najtoplije preporučujem Vaše preparate. Sledeće što nastavljamo sada nakon kvalitetnog izlečenja je Immuno sirup. Na njega uvek reaguje fantastično. Mali su neotporni, a Vaša kuća nam daje prirodnu pomoć sa najboljim rezultatima.

 

 

Mama Ružica iz Beograda

Pharmalife je snaga prirode na delu

i zdravlje za našu porodicu celu!
Immuno sirup kao neustrašivi vitez stoji
Virusa i bakterija on se ne boji
Štitom od cinka i bakra naš imunitet čuva
Kada zima caruje i kad vetar duva
Kašalj sada prolazi bez mnogo muke
Jer nam je Broncamil nadohvat ruke
Apis golu sva dečica vole
Nema više bolnog grla i izostanaka iz škole
Ako se nosić zapuši Fitobalm je tu
Da dečica lakše dišu i na javi i u snu
Kad se ekcem javi nemamo dilemu
Koristimo sjajnu Cortinat kremu
Pharmalife je uvek uz nas
neka se daleko čuje dobar glas!

 

Dr Aleksandra Jugović-Klačar

Kao lekar, svojoj deci dajem uvek proverene stvari i tu spadaju vaši proizvodi. Od rodjenja smo počeli da koristimo Mapez sprej i bez njega nikuda ne idemo. Pored predivnog mirisa, leto nam je prošlo bez ijednog uboda komaraca. Zbog čestih upala ušiju najbolji dečiji ORL specijalista nam je preporučio Immuno sirup sa cinkom i bez razmišljanja sam počela da dajem svom starijem sinu, već dva meseca pijemo i hvala Bogu zdravi smo.. Uz to smo koristili i Apis gola sprej, Broncamil sirup i Fitobalm balzam gel i ne mogu vam opisati rečima olakšanje kad vidim da je mom detetu bolje i to vrlo brzo.. HVALA VAM što nam pomažete da mnogo lakše preguramo najosetljiviji period odrastanja. Bićete i dalje neizostavan deo naše male apoteke.


Mama Sonja iz Pančeva

Aleksa je juče napunio godinicu, pa sada možemo da koristimo i ostale Pharmalife proizvode, osim Fitobalma i povremeno Apis gole. Toliko smo bili zadovoljni Immuno sirupom, kod starijeg sina, da jedva čekam da počnem Aleksi da dajem. Posle brda tabletica, nazovi vitamina, napitaka i slično...konačno se našao neko ko će da objasni svima nama koliko je cink važan za imunitet i predstavi nam sjajan proizvod, vrlo pitak, biljni, nadasve koristan i pouzdan. O Apis goli i vrapci znaju da je to redovan član nase kućne apoteke...Umanjuje bol u grlu izazvan različitim faktorima, čak mi se čini da umiri i kašalj malo, onaj nadražajni. Sve preporuke, sjajni ste. 

 

 

IMMUNO BIMBI 200ml je dodatak ishrani za decu sa biljnim ekstraktima, vitaminima E i B6 i mineralima cinkom i bakrom za normalno funkcionisanje imunog sistema.

Cink, bakar, vitamin B6, koren astragalusa i koren sibirskog žen-šena doprinose normalnoj funkciji imunog sistema. Vitamin E doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

 

Kako se upotrebljava Immuno sirup ?


IMMUNO sirup je preporučljivo uzimati mesec dana pred polazak dece u kolektiv  (vrtić, školu ) u  kontinuitetu 3 meseca. Kod pacijenata sa čestim respiratornim infekcijama poželjna je i duža primena u kontinuitetu (u periodu od septembra do maja).


Aktivni sastojci:

1. Suvi vodeno-etanolni ekstrakt šipurka ( Rosa canina, maltodekstrin)
2. Suvi vodeno-etanolni ekstrakt korena astragalusa ( Astragalus membranaceus,malodekstrin)
3. Suvi ekstrakt korena sibirskog žen-šena ( Eleutherococcus senticosus, maltodekstrin)
4. Vitamin E (DL-alfa-tokoferilacetat)
5. Vitamin B6 ( prodoksin-hidrohlorid)
6. Cink (cink-glukonat)
7. Bakar ( bakar-glukonat)


Mama Violeta iz Niša

Za PHARMALIFE proizvode sam saznala od izabranog pedijatra mog deteta. Moram naglasiti da 100% verujem svom izabranom pedijatru, uvek je postavljala prave dijagnoze i uvek prepisivala preparate koji su pomagali mom detetu. Među njima su i proizvodi kao što su: Apis gola ( oralni sprej koji je moje dete odmah prihvatilo - i često mu s vremena na vreme prsnem posle dolaska iz vrtića i pre spavanja - čisto zbog dezinfekcije grla). Fitobalm je koristio 2x ( jer hvala Bogu nije imao jake temperature čak nam jos jedna kutija stoji u frižideru - inace koristim ga i kad ima gust šlajm za razbijanje istog i lakšeg sna). Broncamil je pio 3x do sad, jako prijatnog ukusa i jako je pozitivno delovao na prestanak kašlja. Posebno je od značaja što je sve na biljnoj bazi te provereno i bez trunke sumnje sve proizvode dajem mom detetu, i naravno preporučujem drugim majkama. Immuno sa cinkom je prošle godine popio 3 flašice sa pauzama između i evo od aprila nije imao temperaturu ni prehladu ( a ide u vrtić). Jednom je koristio Omega junior kapi po preporuci pedijatra još dok je bio beba, za jačanje imuniteta. Često koristimo Nasaleze sprej jer imamo problem sa alergijskim laringitisom i začepljenjem nosa

(najmanje 2x godišnje). Na more obavezno nosimo Mapez sprej koji fenomenalno miriše, na limun, kako već kaže moj sin. Dok šetamo leti često osetim da i ostala deca mirišu na taj sprej. Već prethodno imala sa njima dobra iskustva. 

Konačni zaključak je da su mi Pharmalife preparati olakšali itekako teške trenutke koje je moje dete imalo tokom rasta. I naravno još ćemo ih koristiti!


Mama Marija iz Bačke Topole

Mi smo prvi put koristili Pharmalife proizvode u oktobru i verujte mi, oduševili smo se. Žao mi je što ih nismo isprobali ranije. Immuno su pile kad su bile prehlađene, a planiram da ga počnem davati starijoj (4,5 god.) koja će u septembru krenuti u vrtić. Broncamil trenutno pijemo pošto obe kašlju a baš im pomaže, kao što se i ranije pokazalo, smiruje suv i nadražajni kašalj za nekoliko dana. Sirup miriše divno i obe devojčice vole njegov ukus, uvek traže još. Fitobalmom se mackamo redovno, pomaže nam svima da mirnije spavamo. A naš favorit je Apis Gola! Obožavamo njen ukus i prskamo je čak i kad nismo bolesni.

Mama Ivana iz Beograda

Brat i sestra, Vuk i Mica, sa Pharmalife-om, uvek srećna porodica.


Apis gola kad grlo zaboli, malo se prsne i odmah manje boli.

Kad u vrtić krenu, bakterije se množe, Immuno sirup tu pomaže. Jači je od prehlade svake, čuva drugare jake.

Kad kašalj krene da muči, grebe, Broncamil sirup, stiže do mene. Brzo kašalj pobegne svaki i ne sme ponovo da se vrati.

A kad želiš da celu noć lepo sanjaš, Fitobalm uvek namaži tanko i spavaćeš lepo i lako.

Iz ove male pesme, jasno vam je da bez Pharmalife se biti ne sme


Izvor: Ringeraja forum, rad korisnice physio70 

 

Mama Snežana iz Beograda

Naš je favorit je IMMUNO sirup sa Cinkom ili Meda Medić kako ga mi kod kuće zovemo. Deca ga rado piju jer ima blag ukus, a mogu da potvrdim da i na nas deluje i da smo manje ili blaže bolesni. Njega pijemo po preporuci našeg pedijatra i mnogobrojnih mama.

 

Mama Dušanka iz Beograda

Proizvodi Pharmalife su nezamenljivi i jedinstveni...Rado koristimo i
pijemo sirupe, a to je takva olakšica kada su deca u pitanju. Curica
obozava Apis Golu i Broncamil sirup, koristimo i Immuno sirup. Mali
sinčić predivno mirise na Fitobalm, a učinak je odličan, čim osetim
blago krčkanje u grudima i zapušen nosić, namažemo Fitobalm na grudi i
leđa i olakšanje. Miran san, lakše disanje ...HVAlA na pomoći
Fitobalm!! Za nepunih mesec dana sin puni godinicu pa planiram i njemu da dajem
Immuno kao i ostale proizvode. Imao je pre par dana osip, koristili smo CortinaT, a pošto nam je dr. rekla da je to zbog oslabljenog imuniteta sačekaćemo još malo a onda koristiti Immuno sirup.

 

Tata Predrag iz Beograda

Kašljala je ceo dan naša beba mila
Pobedili smo kašalj uz pomoć Broncamila
Da budemo jaki i ostanemo zdravi
Immuno sirup za nas je izbor pravi
Kad je nosić zapušen i teško se diše
Namažemo Fitobalm i ne brinemo više
Tu je Apis gola da grlo ne boli
Pharmalife nas čuva sve, Pharmalife se voli!

 

Mama Ana iz Beograda

Mi smo dugogodišnji korisnici Pharmalife proizvoda. Još od prvih meseci koristimo Fitobalm ( a sada imamo skoro 6 godina) i uvek ga imamo u kući. Koristila sam ga i ja kada sam bolesna i mogu reći da je i meni pomogao. Apis golu takođe često koristimo, iako sin nije ljubitelj tih stvari, poslušan je i dozvoljava da mu prsnem u grlo kada ga boli. I sam kaže da mu je bolje od toga  U ovim prelaznim periodima (proleće, jesen) koristimo Immuno sirup, čini mi se da je tada malo osetljiviji pa pokušavam da sprečim viruse i malo ojačam organizam. Broncamil nam je jako pomogao kod upornog kašlja, vrlo brzo mu je bilo bolje tako da sam baš zadovoljna. Hvala Pharmalife što mislite na nas.


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Razvoj emocionalne inteligencije kod dece
Deca ne umeju da kontrolišu osećanja i potrebna im je naša pomoć. Najbolje je krenuti dok su još mali i pokazati im kako...
10
Koji obrok mališani smažu BRZO, BRŽE ILI Z...
Nutrino Junior kaša u zip pakovanju je savršen izbor za doručak, užinu ali i laganu večeru jer ne samo da zadovoljava de...
6
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
6
SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKE
Pesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
5





Ko su deca koja nemaju alergije i nisu bol...
Većina nas se sa radošću seća odrastanja, u kojem je igra u blatu i pesku bila svakodenvna aktivnost, a često i vrhunac ...
Dete koje skače je dete koje raste
Skakanje nije samo zabavno, već ima i višestruku korist za psihomotorni razvoj deteta. A najbolji deo što je to jednosta...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here