|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringerajin kuvar: salle
Ključne reči:

image
/11


  • 6 kom Krompira srednje veličine
  • 6 kom Jaja
  • 350 gr Salame (po izboru)
  • 350 gr Sira (po izboru,pogodnog za rendanje)
  • 400 ml Kisele pavlake
  • 300 ml Majoneza
  • so, biber po ukusu


  1. Skuvati krompir (bez ljuske) i tvrdo obariti jaja. Pustiti da se dobro ohlade, kako bi se lakše rendali
  2. Dok se krompir i jaja hlade, mikserom sjediniti majonez i pavlaku uz dodatak soli i bibera po ukusu ( ne preterivati).
  3. Početi "slaganje" salate u posudi uz pomoć rende:
  4. Na dno narendati 1/2 kolicine krompira, blago prstima poravnati da se ravnomerno prekrije celo dno činije. Posoliti i pobiberiti.
  5. Premazati sa 1/4 umućenog fila.
  6. Preko toga rendati 1/2 salame, pa 3 kuvana jaja i 1/2sira. Blago poravnati i premazati 1/4 fila.
  7. Izrendati ostatak krompira, posoliti i pobiberiti. Premazati 1/4 fila.
  8. Ponoviti salamu, jaja i ostatak fila i na kraju sitno narendati ostatak sira.


Ukrasiti po želji ;)

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2





Orijentalna salata
Ringerajin kuvar: imperial
Mimoza salata
Ringerajin kuvar: salle



Anketa

Мама дечака.
пеперутка16

Да ли сте ставили пенис/скротум/курку ваших дечака лицем нагоре пре него што сте их повили? И ако јесте, зашто?

Click Here