|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Niži razredi osnovnih škola verovatno prelaze na onlajn nastavu, vrtići nastavljaju sa radom

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 16.3.2021
Kako je posle sednice Kriznog štaba rekla premijerka Srbije Ana Brnabić i niži razredi osnovne škole prelaze na onlajn nastavu. To će biti organizovano od ponedeljka.

image
Na današnjoj sednici donete su nove, rigoroznije mere; (Foto: Freepik)
/11


- Vrtiće ne možemo da zatvorimo. Oni nastavljaju da rade. Koliko god mogu da se poštuju mere. Ako postoje vaspitači i vaspitačice koji još nisu vakcinisani, molim da nam se jave. Niži razredi osnovne škole, najverovatnije ćemo i tu preći na online nastavu jer je to čvrsta preporuka Kriznog štaba - kazala je Brnabić.

Podsećamo, srednje škole i viši razredi osnovne škole već su prešli u režim onlajn nastave.

- Od 1. do 4. razreda smo ostavili nekoliko dana da vidimo kako je najbolje da se organizujemo. Nama bi danas bilo najlakše da kažemo da niži razredi osnovne škole od sutra kreću na onlajn nastavu, ali razmišljamo i o roditeljima, porodicama te dece koje isto tako treba da se organizuju, pored toga što mi to možemo da uradimo od sutra, dakle obrazovni sistem je spreman, ali pokušavamo da sagledamo sve aspekte naše odluke. Ovo su vanredne okolnosti. Moramo da vidimo kako možemo da pravimo kompromis da roditelji nastave da rade, a da deca budu zaštićena i bezbedna - kazala je premijerka.

 

PROČITAJ JOŠ: Šta ne treba da radite ako se pređe na onlajn nastavu?

Na današnjoj sednici donete su nove, rigoroznije mere, po kojima će od sutra do ponedeljka u Srbiji važiti isti onaj režim koji je bio tokom vikenda - biće slobodnog kretanja 24 sata, ali će raditi samo prodavnice prehrambene robe, apoteke, benzinske pumpe.

- Pokušavamo i dalje da nađemo balans između zaštite zdravstvenih rada, privrede i mentalnog zdravlja nacije. Svima nam je teško da živimo u ovako nenormalnim okolnostima već godinu dana. Trudićemo se da radimo na dodatnom testiranju na našim granicama, kako bismo i tu povećali kontrolu. A ono što je važno da kažem je da ćemo i danas razgovarati sa svima koji su u privredi posebno ugroženi merama - dodala je Brnabić.



Izvor: Telegraf.rs

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kao majka dečaka mislim na vaše ćerke, dok...
Odbijam da napuste moju kuću misleći da su jači pol. Ipak, želim da ih ohrabrim da budu što jači. Ali i nežni takođe. Ka...
8
KOLUMNA: JELENA ĐOKOVIĆ, moj put roditeljstva
Roditeljstvo povezuje sve porodice na planeti Zemlji, a zajednički imenilac svima njima je DETE. Moje uverenje je da sna...
7
Kako da deca odu u krevet bez rasprave?
Roditelji greše kada stavljaju bebu da spava s njima u krevetu jer to detetu vremenom prerasta u naviku i zadovoljstvo k...
5
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
4





“Uzmi knjigu malo, jesi li učio danas?”
Domaći zadatak „u zadnji čas“, učenje nekoliko lekcija za dan i „borba sa gradivom“ za sutrašnji test? Ako ste prepoznal...
Šta kažu mame, veronauka ili građansko vas...
Pročitajte šta kažu Ringerajine mame na temu - Veronauka ili Građansko vaspitanje?



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here