|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

VRTIĆ

VRTIĆI POČINJU DA RADE I SUBOTOM

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 25.2.2024
image

U Zrenjaninu će početkom marta početi pilot projekat podrške roditeljima koji rade subotom, a koji će omogućiti da deca dok su roditelji na poslu borave u vrtiću, saopštilo je Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju.

VRTIĆ

Privatni vrtići obustavljaju rad 1. decembra

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 13.11.2023
image

Na današnjem vanrednom obraćanju Saveza udruženja privatnih predškolskih ustanova Beograda u Medija centru, najavljena je obustava rada privatnih vrtića. Javnosti su se obratili predsednica Saveza udruženja Milka Mihailović i njene kolege.

ZDRAVLJE I BEZBEDNOST

MINI ŠUME u finskim vrtićima, za bolji imunitet dece

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 3.3.2023
image

Sudeći po rezultatima eksperimenta iz Finske, kad deca provedu samo mesec dana u igri među zelenilom i rastinjem male šume, dovoljno je da im se promeni imuni sistem.

VRTIĆ

Besplatni udžbenici i vrtić, za decu iz Beograda

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 19.12.2022
image

U gradskom budžetu za 2023. godinu obezbeđen je novac za besplatne udžbenike za osnovce i srednjoškolce, a besplatan će biti i vrtić za svu decu u Beogradu, rekao je gradonačelnik Aleksandar Šapić na konferenciji za novinare.

ODGOJ I RAZVOJ

Meni nije trebao vrtić, vrednostima me učila baba

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 23.7.2022
image

Sve više je modernih vrtića i škola koje deci nude povratak prirodi i “pravim vrednostima“ – drvene igračke, obaveznu muziku i muzičke instrumente, fizičku aktivnost, razvijanje mašte… Nude inteligentne načine provođenja vremena za decu koja (bi trebalo da) su neiscrpan izvor mašte, ideja i inspiracije, piše Nada Veljković za Bizlife.

VRTIĆ

Bez liste čekanja, u beogradskim vrtićima ima mesta

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 6.5.2022
image

Na konkurs za upis dece u beogradske predškolske ustanove pristiglo je oko 14.500 prijava za 13.955 slobodnih mesta u vrtićima, izjavio je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

VRTIĆ

Da li će vrtići biti besplatni od 1. septembra?

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 21.2.2022
image

Predsednik Srbije je izjavio da će sve što Srbija radi, poput puteva i pruga, "biti džabe ako ne bude bilo više dece".

PROMO KUTAK

A1 Srbija uručio 9 miliona dinara projektima za decu

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 11.10.2021
image

Beograd, 11. oktobar 2021. godine – Kompanija A1 Srbija izdvojila je ukupno devet miliona dinara za realizaciju projekata namenjenim najmlađima, u okviru drugog ciklusa programa „Svet kakav želiš“. Sa po tri miliona dinara nagrađena su tri projekta iz sfere javnog zdravlja, obrazovanja i ekologije, koje je prethodno selektovao žiri sastavljen od eksperata iz pomenutih oblasti.

VRTIĆ

MERE U VRTIĆIMA: Roditeljima stigao dopis

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 12.8.2021
image

Roditeljima pojedinih predškolskih ustanova stigao je ovaj dopis, evo koja su pravila.

ŠKOLA

Mlađi osnovci u ponedeljak ipak idu u školu

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 19.3.2021
image

Đaci mlađih razreda osnovne škole ipak će u ponedeljak prisustvovati nastavi u školama, saznaje Nova.rs.

STRANA 1 OD 3



6 ideja za najlepši završetak škole i vrtića
Proverite šest ideja na koji način da svom detetu organizujete poseban završetak vrtića/školske godine, kako biste mu ol...
Vaspitačica: Uvedite kamere u vrtiće da vi...
Možda bi kamere svima pokazale kako je biti majka, vaspitačica, prijateljica, spremačica, čuvarica, glumica, medicinska ...



image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here