
Testo:
- 3 dl mleka
- 3 dl vode
- 1/2 ulja
- 1 kvasac
- 1 kasika secera
- 1/2 kasike soli
- 1 kg brasna
Fil:
- 1 margarin
- 1 pavlaka
- 3 žumanca
- 1/2 kašike soli
- 4 kašike brasna
- 200 gr seckane šunke
- kecap
- 100 gr kačkavalja
- origano

- Zamesiti testo. Ostaviti da naraste 1 sat. Testo podeliti na 4 dela, razviti i filovati.
- Fil: Umutiti margarin, dodati pavlaku, žumanca, so, brašno i šunku.
- Testo premazati filom i uviti u rolat. Seći komade debljine prsta. Svaki komad premazati kečapom, odozgo narendati kačkavalj i posuti origanom. Peći u zagrejanoj rerni dok ne porumene.
Serviraj uz puno ljubavi i preporuči ovaj recept prijateljima!
Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2