|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?

Pokloni koje mame zaista žele nakon rođenja drugog deteta

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 1.5.2024
Pokažite svoju podršku, ohrabrenje i ljubav poklonima za drugu bebu koje bi svaka mama volela...

image
Obaveze oko novorođenčeta, uporedo sa brigom o starijem detetu, iziskuju puno vremena i energije, zbog čega mama uglavnom nema vremena za sebe. Foto: Freepik.com
/11


Možda vam se čini da je lakše razmišljati o poklonima za mame koje su rodile svoje prvo dete, ali i rođenje drugog deteta pruža mogućnosti za neke posebne ideje. Istina, najbolji poklon koji možete dati mamama i tatama kada proslavljaju rođenje svoje druge bebe je dodatni set ruku - jer uskoro će žonglirati ispunjavanjem potreba za dva mala bića, a užurbana porodična dinamika doneće uzbudljive i izazovne trenutke.

 

PROČITAJ JOŠ: Novopečenim mamama prijateljice potrebnije više nego ikad


Pokažite svoju podršku, ohrabrenje i ljubav poklonima za drugu bebu koje bi svaka mama volela:


Grickalice i domaća jela
Svakoj mami dobro je poznata borba sa nedostatkom sna, oporavkom od porođaja i upoznavanjem svoje nove male osobe. Kuvanje je poslednja stvar koju nova mama želi da radi. Naročito kada oko nje trči jedno ili više mališana! Zato je poneti domaći obrok i neke zdrave grickalice praktičan poklon za novu mamu. 

1. Grickalice i domaća jela

Svakoj mami dobro je poznata borba sa nedostatkom sna, oporavkom od porođaja i upoznavanjem svoje nove male osobe. Kuvanje je poslednja stvar koju nova mama želi da radi. Naročito kada oko nje trči jedno ili više mališana! Zato je doneti joj domaći obrok i neke zdrave grickalice, vrlo praktičan poklon za novu mamu. 


2. Pažnja prema starijem detetu

Period nakon rođenja druge bebe može za mamu biti posebno zahtevan, jer pored brige o novorođenčetu, treba da zabavlja i starijeg mališana (ili više njih). Kreativni kompleti, knjige, nalepnice i igračke za mališane mogu od velike pomoći! Na ovaj način nova mama može svu svoju pažnju da usmeri na bebu, dok se mališan oseća uključenim i posebnim jer dobija poklon samo za sebe.


3. Čišćenje kuće

Kada imate novorođenče i malo dete, kuća vam verovatno izgleda kao da na nju pala bomba. Mami koja je nedavno rodila drugo, sigurno bi značilo ako joj poklonite vaučer za jedno lepo čišćenje cele kuće!

 

PROČITAJ JOŠ: Mojim prijateljicama sa decom - primite moje izvinjenje


4. Masaža ili odlazak kod frizera

Obaveze oko novorođenčeta, uporedo sa brigom o starijem detetu, iziskuju puno vremena i energije, zbog čega mama uglavnom nema vremena za sebe. Složićete se da bi joj prijala relaks masaža u trajanju od sat vremena, ili možda odlazak na frizuru. Ponudite se da za to vreme preuzmete brigu o mališanima, i priuštite mami mali odmor, koji će joj puno značiti.


5. Reči ohrabrenja - podsetite je da je sjajna mama

Ako želite da učinite dobro delo, obavezno recite novoj mami da radi fantastičan posao, odgajajući svoje mališane. Iako se čini da ona to već zna, nežan podsetnik da je to što ona radi neverovatno može biti upravo ono što treba da čuje.


6. Društvo prija

Kada imate malu decu nije lako isplanirati skupove ili neplanski otići na kafu sa prijateljicom. Nekada se čini kao da nas prijatelji brišu iz imenika, nakon što postanemo mame. Zato novoj mami pažljivo ponudite svoje društvo, prijaće joj da se uz šoljicu čaja i razgovora, poveže za dešavanjima.

 

Izvor: Ringeraja.rs

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
9
Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
8
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
7
Kupanje bebe - lep događaj za celu porodicu
Kupanje umiruje bebu, pravi joj ritual – beba vremenom nauči da posle kupanja treba duže da spava. Mnoga deca uživaju u ...
4





Kad pomisliš da više nećeš prespavati noć....
Kad se osećaš kao da više ne znaš ko si, kad sebe ne želiš videti u ogledalu. Ti si osoba koju ću tražiti kada nešto pos...
Kakva majka može da zaboravi dete koje je ...
Držala sam ga i plakala. Pitala se koja je to majka ostavila svoje dete. Kakva majka može da zaboravi dete koje je rodil...



Anketa

Дуда.
пеперутка16

До када је ваше дете имало цуцлу?

Click Here