|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Punjene paprike

Ringerajina kuhinja, 27.6.2013
Ringerajin kuvar: Maraj
Ključne reči:

image
/11


  • 15 -ak svežih paprika za punjenje
  • 500 g mešanog mlevenog mesa
  • 1 glavica crnog luka
  • so
  • biber
  • 1 šoljica pirinča
  • mlevena crvena paprika
  • 1 veći krompir ili paradajiz( za zatvaranje paprike)
  • ulje
  • 2-3 čena belog luka


  1. Crni luk sitno naseckati i upržiti. Dodati mleveno meso i pržiti dok ne izgubi crvenu boju. Zatim dodati začine po ukusu i jednu kašičicu crvene mlevene paprike. Promešati, pa dodati (opran) pirinač.
  2. Malo propržiti, pa skloniti sa vatre.Puniti paprike i zatvarati ih paradajzom ili krompirom.Poredjati ih u šerpu, ne sme biti praznog prostora, naliti vodom (ja uvek sipam malo vode u šerpu gde je bio fil, pa time nalijem) da ogreznu i kuvati oko jedan sat blago poklopljene serpe.
  3. Po potrebi dolivati mlaku vodu.Posle jednog sata, napraviti zaprsku od malo ulja, sitno iseckanog belog luka i mlevene paprike.
  4. Preliti paprike i staviti u rernu na 200-220° da se zapeku.


Paprike ne morate zapržavati, a ne morate ih stavljati ni u rernu, stvar vaseg ukusa.

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Plazma torta
Ringerajin kuvar: Sandricak
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2





Aurora špagete
Ringerajin kuvar: lelaigor
Domaća pita sa mesom
Ringerajin kuvar: 17 joka



image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa


Sneža

Šta vam trenutno nedostaje u životu:

da imam dete (37%)

više novca (29%)

više razonode,izlazaka (12%)

posao (8%)

više seksa (14%)


Ukupan broj glasova: 256

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here