|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Ringerajin kuvar: Maraj
Ključne reči:

image
/11


  • 40 cvetova zove
  • 5 litara vode
  • 5 kg šećera
  • 5 kesica limontusa
  • voda za pranje cvetova
  • sterilna gaza


  1. Cvetove zove oprati tako sto se provuku kroz vodu. Prokuvati 5 l vode i šećer. Ostaviti da se ohladi. U ohlađeno potopiti oprane cvetove zove i dodati limontus. Ostaviti 24 sata da odstoji uz povremeno mešanje. Procediti kroz gazu i sipati u flaše. Piti razređen sa vodom.


Od ove količine ispadne oko 7 litara sirupa.

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
4
Musaka sa tikvicama i pečurkama
Ringerajin kuvar: lesica RR
4
Ukusni prokelj
Ringerajin kuvar: minnica
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2





Domaći sok (sirup) od višnje
Ringerajin kuvar: Maraj
Sok od cvekle
Ringerajin kuvar: veliki momak



Anketa

Koje vam se ime vie sviđa?
oxy7

Mi smo se usaglasili oko dva imena, ali konačan izbor nije lak. Šta mislite?

Pavle (37%)

Andrej (63%)


Ukupan broj glasova: 170

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here