|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

SKRIVENO BLAGO VULKANOVOG SAJMA KNJIGA

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 10.10.2023
U susret Vulkanovom sajmu knjiga koji se ove godine, četvrti put za redom, održava od 14. do 22. oktobra, Vulkančić je za najmlađe čitaoce pripremio obilje fantastičnih naslova.

image
Vulkančić je za najmlađe čitaoce pripremio obilje fantastičnih naslova.
/11


Na više od 30 lokacija Vulkan knjižara širom Srbije i dva sajta Vulkan knjižara i Vulkan izdavaštva u ovom periodu, po specijalnim cenama, moći će da se nabave knjige koje otvaraju prozore u druge svetove ili otkrivaju da se čitavom planetom može krstariti i na stranicama knjiga.

 

Za one baš-baš najmlađe tu je Britanika: Bebina prvu enciklopediju, čarobna knjiga koja poziva na igru i upoznavanje sveta oko nas. Autorka Sali Sajms radeći na knjizi sarađivala je sa doktorkom Amandom Gamer, neuropsihologom sa višedecenijskim iskustvom u radu sa decom. Ova enciklopedija, prepuna veselih ilustracija, onomatopeje i inspiracije za prve bebine dodire, nezamenjiv je temelj za izgradnju istraživačkog duha i razvijanje želje za celo životnim učenjem.

 

Vulkančić

 

Za čitaoce od tri do pet godina Vulkan je pripremio slikovnicu Mala vrednica, autorke Nikole Kinir. Ova jedinstvena knjiga vodi nas u avanturu u kojoj će nas mala veverica podučiti da nam je svima, ponekad, potrebna pomoć, ma koliko bili vredni i ma kako se trudili.

 

Vulkančić

 

Na Vulkanovom sajmu knjiga najmlađe čitaoce će obradovati i drugi deo serijala Jednorograd, ovog puta u priči Jednorograd: Naopaka rođendanska žurka. Magična knjiga Ane Punset upoznaće nas sa devojčicom Klaudijom koja ima identične problem kao i njeni vršnjaci iz stvarnog sveta. Samo što će na stranicama ove knjige jedorozi, magični slatkiši i čaobni napici popraviti dan i deci i roditeljima. I još važnije, ova knjiga naučiće nas da su bezuslovna ljubav i prijateljstvo najvažniji deo života svakog od nas.

 

Vulkančić

 

U Vulkan knjižarama širom Srbije i dva sajta Vulkan knjižara i Vulkan izdavaštva, tokom Vulkanovog sajma knjiga čekaju nas i nove avanture male čarobnice u knjizi Ana Kadabra: Tragom šljokica. Roman Pedra Manjasa zabaviće, nasmejati i očarati pokušajima junakinje i njenih drugara da spasu malo leteće stvorenje koje je, izgleda, pola svinja, a pola jednorog.

 

Vulkančić

 

Vulkančić nije zaboravio ni koliko najmlađi vole avanture starog drugara Džeronima Stiltona. Knjiga Avanture malog Džerija – Operacija Blatnjavo čudovište, pisana je iz perspektive dečaka, osnovca, Džeronima koji još nije svestan da će postati pisac. Neodoljivi stil i divne crno- bele ilustracije otkriće vam nevolje u koje je Džeronimo upadao, ali i uzbudljive i duhovite dogodovštine malog Džerija.

 

Vulkančić

 

Kruna niza uzbuđenja tokom Vulkanovog sajma knjiga biće promocija knjiga Nikole Đurička Konačno sve dogodovštine jednog Džonija i Vrabac Džoni, koja će biti održana 17. oktobra od 11 sati u knjižari Vulkan u Sremskoj.


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

BESPLATAN STONI TENIS TOKOM PROLEĆNOG RASP...
Svi osnovci i srednjoškolci tokom prolećnog raspusta (od 26.aprila, do 2.maja) mogu da besplatno igraju stoni tenis u st...
14
Spavaju u vašem krevetu ponekad? Pa šta!
Da li vaše dete ponekad spava u krevetu sa vama? Sigurno ste već čuli da to "nije dobro"
6
I sin je dete
Možda će je neko proglasiti krivom i užasno lošom mamom, ali mama Jaime Primak Sullivan svoje sinove uči da slobodno pok...
4
Pravila dečjeg igrališta
Šta ćete da uradite ako drugo dete ode sa kanticom vašeg deteta, punom lopatica, grabuljica i drugih stvarčica neophodni...
4





"ŠKOLICA" - dečija igra koju smo v...
Umesto da igraju igrice na kompjuteru, svako dete će biti srećnije i zdravije na svežem prolećnom i letnjem vazduhu.
TI SI MI sigurno zadnje dete koje ću imati
TI SI MI sigurno zadnje dete koje ću imati. Zadnje dete koje ću ljuljati i uspavljivati. Ti ćeš biti poslednji koji će č...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here