|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?

Rižoto sa blitvom

Ringerajina kuhinja, 6.6.2013
Ringerajin kuvar: 17 joka
Ključne reči:

image
/11


  • 500g blitve
  • 300g pirinča
  • glavica crnog luka
  • 50g parmezana
  • pileća kocka za supu
  • so,
  • biber,
  • maslinovo ulje


  1. Blitvu obariti i izvaditi joj beli koren,listove prelijte vrelom vodom pa ih posle par minuta iscedite.
  2. Na zagrejanom ulju preprzite sitno iseckan luk,dodajte pirinač,iseckani beli koren blitve,so i biber.
  3. Još malo propržite dodajte kocku za supu i šolju tople vode
  4. Kuvajte u poklopljenoj posudi i dodavajte vodu po potrebi.
  5. Pred kraj kuvanja dodajte seckane listove blitve i parmezan,dobro promešajte i skinite sa šporeta.


e sad ja to sipam u navlazene posudice za puding ili drugog oblika i izručim na tanjir pa bude bas lepo.moze se jesti uz meso koje volite.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2





Slani štapići
Ringerajin kuvar: lelaigor
Posni brzi slani rolat
Ringerajin kuvar: Maraj



Anketa

Мажење беба.
пеперутка16

Да ли ваше бебе (6-12 месеци) воле да се мазе? Моја чак ни не слуша, само ме одгурује, пење се по мени, вуче,... чак ни не жели да се носи, само гледа да побегне. То ми је стварно чудно.. Какве су ваше?

Click Here