Ringerajin kuvar: 17 joka

- 500g blitve
- 300g pirinča
- glavica crnog luka
- 50g parmezana
- pileća kocka za supu
- so,
- biber,
- maslinovo ulje

- Blitvu obariti i izvaditi joj beli koren,listove prelijte vrelom vodom pa ih posle par minuta iscedite.
- Na zagrejanom ulju preprzite sitno iseckan luk,dodajte pirinač,iseckani beli koren blitve,so i biber.
- Još malo propržite dodajte kocku za supu i šolju tople vode
- Kuvajte u poklopljenoj posudi i dodavajte vodu po potrebi.
- Pred kraj kuvanja dodajte seckane listove blitve i parmezan,dobro promešajte i skinite sa šporeta.
e sad ja to sipam u navlazene posudice za puding ili drugog oblika i izručim na tanjir pa bude bas lepo.moze se jesti uz meso koje volite.
Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:
Slični članci, koje čitaju drugi korisnici
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2