|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Uskršnji doručak

Ringerajina kuhinja, 6.6.2013
Ringerajin kuvar: Maraj
Ključne reči:

image
/11


  • 6 kuvanih jaja
  • 1 kisela pavlaka
  • 3 kašike (do vrha pune) majoneza
  • 5 kiselih krastavčića
  • 200 g tanko sečene šunke
  • 800 ml vode
  • 2 kesice želatina
  • 2 kockice pileće supe
  • so
  • biber


  1. U dublju činiju staviti kiselu pavlaku, majonez, iseckane krastavčiće i iseckanu šunku (ostaviti 6 parčića šunke da bi se stavili sa strane u plehu, kada se masa ređa).
  2. Staviti 800 ml vode i sa 2 kockice za supu skuvati supu. Pobiberiti. Pripremiti želatin prema uputstvu sa kesice, dodati malo vrele supe, promešati, pa sipati u supu. Mešati da se razbiju grudvice od želatina. Ostaviti da se ohladi.
  3. Uzeti kalup za srneća leđa i obložiti ga providnom folijom. Čim počne masa sa želatinom da se zgušnjava sipati je u posudu sa pavlakom, majonezom, krastavčićima i seckanom šunkom. Sve promešati, i ako je potrebno dodati soli.
  4. Pola mase sipati u kalup, po sredini poređati 6 kuvanih jaja, uviti 6 parčića šunke u rolate, pa po tri staviti sa obe strane, pored jaja. Preliti ostatkom smese i ostaviti u frižider da se stegne. Kada se steglo prevrnuti na tacnu, skloniti foliju i poslužiti.


Serviraj uz puno ljubavi i preporuči ovaj recept prijateljima!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Piletina sa pečurkama
Ringerajin kuvar: imperial
3
Posna pesak torta
Ringerajin kuvar: Maraj
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2





Pohovane tikvice iz rerne
Ringerajin kuvar: lelaigor
Pita sa mesom i jogurtom
Ringerajin kuvar: vikiveki



image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here