|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Smeh, zabave i druženja uz 30. Lilly junior dečiji sajam – ulaz bespatan!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 15.12.2022
Dečiji sajam je manifestacija koja se tradicionalno održava od 2008. godine, na dva puta godišnje u svom prolećnom i jesenjem terminu. Od prošle godine, Dečiji sajam ima i posebno praznično izdanje, a magija koju donosi ovo doba godine još je lepša uz najradosniju dečiju manifestaciju.

image
Tokom dva dana vikenda posetioci će uživati u toploj, prazničnoj i porodičnoj atmosferi koja će biti upotpunjena jedinstvenim i pažljivo pripremanim sadržajem. Foto: Mirko Lazović
/11


Kraj godine nam donosi prazničnu magiju, a da dečija sreća bude još veća u subotu i nedelju, 24. i 25. decembra u Galeriji će se održati omiljena manifestacija svih mališana – Dečiji sajam!


Jubilarni, 30. Lilly junior dečiji sajam trajaće dva dana, a vrata za mališane i njihove najdraže biće otvorena od 10 do 20 sati, a ulaz je, kao i uvek, besplatan!


Tokom dva dana vikenda posetioci će uživati u toploj, prazničnoj i porodičnoj atmosferi koja će biti upotpunjena jedinstvenim i pažljivo pripremanim sadržajem. Program Dečijeg sajma obuhvata raznovrsni miks sporta, kulturno – umetničkog performansa na bini i izlagačke ponude, pa će i ovog puta će biti održan uz želju i obavezu da se opravda poverenje svih posetilaca.

 

Foto: Mirko Lazović


Program na bini, koji se odvija neprekidno, uključuje miks zabavnog i edukativnog sadržaja i koji se realizuje uz učešće glumaca, pevača, pozorišnih trupa, horova i dečijih ansambala, ali i predavača izrazličitih oblasti vezanih za rast i razvoj dece.

 

Foto: Mirko Lazović

 

Pored toga, sjajna zabava očekuje mališane i njihove pratioce i na sportskim terenima uz brojne igre i takmičenja. Pored zabave za mališane, roditelji, bake i deke će imati priliku da na jednom mestu pronađu sve što im je potrebno za njihove najmleđe – od hrane, garderobe, zabave, do izlagača koji pružaju usluge koje se tiču dečije edukacije.

 

Foto: Mirko Lazović


Dečiji sajam je manifestacija koja se tradicionalno održava od 2008. godine, na dva puta godišnje u svom prolećnom i jesenjem terminu. Od prošle godine, Dečiji sajam ima i posebno praznično izdanje, a magija koju donosi ovo doba godine još je lepša uz najradosniju dečiju manifestaciju.

 

Foto: Mirko Lazović


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Zašto su tate sjajne???
Biti tata je nestvarno, divno, zabavno...
7
Šta će detetu igračka od 4.000 dinara?
Jedine dve vrednije igračke dobila sam od tetke koja je radila kao poslovođa u robnoj kući Borovo. Bila je to plastična ...
6
Pogled...
Nemoj, nemoj molim te...nemoj da im dozvoliš da shvate koliko te bole, koliko se teško nosiš sa tim...Nemoj svoje lepe o...
6
Deca februara su posebna
Nekima će se prvo učiniti da su spori u obavljanju svojih poslova, ali oni samo uživaju u onome što rade.
5





Livadsko cveće, likovna aktivnost
Iz detinjstva ponesemo samo ono što smo doživeli svim svojim čulima.
Neka tvoje dete bude glavni junak priče!
Da li možete da zamislite kakva je magija kad ubacite svoje dete u priču?



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here