|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Zdravi medenjaci

Ringerajina kuhinja, 9.6.2013
Ringerajin kuvar: minnica
Ključne reči:

image
/11


  • 2 šolje (od 250ml) brašna (pomešati belo i integralno)
  • 2/3 šolje meda
  • 2 jaja
  • 1 kašičica sode bikarbone
  • pola kašičice cimeta
  • malo soli
  • 4 kašike smeđeg šećera
  • 1 vanilin šećer/par kapi ekstrakta vanile
  • oguljeni blanširani/proprženi orasi/lešnici/bademi za ukrašavanje


  1. Izmešati prosejano brašno sa sodom bikarbonom i solju.
  2. Izmiksati jaja, med i šećer, pa dodati cimet i vanilu.
  3. Umešati brašno u tu smesu.
  4. Na pleh prekriven papirom za pečenje kašičicom ili kuvarskim špricem stavljati testo veličine manjeg oraha.
  5. Na sredinu svakog utisnuti orah/lešnik/badem.
  6. Peći na 180 stepeni oko 10 minuta.


Ako je testo retko i razliva se po papiru, dodati još malo brašna.

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2





Recept za domaću Nutelu
Ovaj fantastičan slatkiš niko ne može da odbije, zar ne? Recept za domaću Nutelu je vrlo jednostavan, a dobićete oko 1,5...
Za svaku priliku: Rolati i štrudle sa suvi...
Pošto zimi na pijacama ne možete da pronađete sveže jagode i maline i sve one voćke od kojih pravite svoje omiljene posl...



Anketa

Letovanje
micili

Sa koliko meseci bi poveli bebu na pore?

manje od 3 meseca (12%)

sa 6 meseci (27%)

sa 9 meseci (26%)

tek sa godinu dana i vise (34%)


Ukupan broj glasova: 129

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here