|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

HAJDEMO NAPOLJE

Zdravi i ukusni obroci i užine za nezaboravne avanture!

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 19.7.2023
image

Hajde da ovo leto bude jedna velika nezaboravna avantura za celu porodicu!

BIOSKOP

KARTE ZA FILMSKI SPEKTAKL "MALA SIRENA" SU U PRODAJI!

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 27.4.2023
image

Izuzetni efekti pod vodom i odabrani glumci Hale Bejli, Havijer Bardem i Melisa Mekarti ujedinjeno na velikom platnu, u predstojećem Diznijevom igranom filmu "Mala sirena" snimljenom prema istoimenoj kultnoj animaciji koji će se od 25. maja naći u domaćim bioskopima i u sinhronizovanoj i originalnoj verziji.

PROMO KUTAK

POKLANAJMO: "Bili smo zmajevi", Miloša Petkovića

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 23.1.2023
image

Kombinujući usmenu tradiciju sa prepoznatljivim elementima epske fantastike, Petković je razvio interesatnu priču o stasavanju junaka iliti coming of age narativ, čiji su protagonisti Miloš Obilić, Ivan Kosančić, Milan Toplica i Kraljević Marko.

VREME SA DETETOM

Ponovo sa nama OSKAROVA OAZA

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 18.10.2021
image

Spremite se na strašnu avanturu, prepunu akcije među bodljikavim kaktusima i po prašnjavim putevima; avanturu, koja se odvijaju na strmim liticama i puna je divnih i nezaboravnih likova.

BIOSKOP

„Vilijeva planeta“ kreće u bioskope!

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 3.9.2019
image

Od 12. septembra najmlađa bioskopska publika moći će da uživa u porodičnoj priči o desetogodišnjem hrabrom dečaku i njegovim dogodovštinama u svemiru.

STRANA 1 OD 1



NOVO: Nutrino Junior - čudovišno zgodna už...
Dobitne kombinacije voća i nezaobilaznih sastojaka svakog detinjstva predstavljaju zdraviju užinu za decu, dok ih monstr...
Organska hrana je uvek pravi izbor za bebu
Nova linija Nutrino proizvoda, Nutrino Organic, nudi 100% organski kvalitet – 100% prirodno, 100% voće bez glutena i bez...



Click Here