|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

ODGOJ I RAZVOJ

Tata, mama, mi smo sa vama!

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 26.2.2024
image

UNICEF nastavlja da oprema Razvojna savetovališta namenjena deci sa teškoćama i smetnjama u razvoju i njihovim porodicama.

PORODILIŠTE

Moler Željko ponudio se da okreči porodilište

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 12.2.2024
image

Željko Sutuljić iz Ljiga koji je po struci moler, ali po -funkciji- otac svestan kroz šta sve jedna žena prolazi u porodilištu, odlučio je da svoje zanatske usluge ponudi porodilištu u Gradskoj bolnici Zvezdara u kom je njegova žena trebalo da se porodi.

SVE O BEBAMA

Pampers donira pelene za prevremeno rođene bebe

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 24.11.2023
image

Pampers nastoji da prevremeno rođenim bebama omogući pristup svojim Pampers Preemies Protection pelenama kako bi ih podržao tokom preko potrebnog sna

PROMO KUTAK

UNICEF I dm ZAJEDNO ZA PATRONAŽU

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 28.8.2023
image

Kragujevac, 28. avgust 2023 – Patronažna služba pri Domu zdravlja u Kragujevcu dobila je danas vozilo koje će patronažnim sestrama omogućiti da redovno posećuju porodice sa decom u Kragujevcu i okolini. Vozilo Ford Fiesta obezbeđeno je iz donacije koju je kompanija dm namenila UNICEF-u, kako bi podržala opremanje i osnaživanje patronažne službe u našoj zemlji.

SVE O BEBAMA

Pampers i Lilly ponovo udružili snage za porodilišta

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 24.11.2022
image

U skladu sa opredeljenjem kompanije P&G da bude „sila za rast i snaga za dobro”, Pampers i Lilly su pojačali podršku lokalnim porodilištima, stavljajući kao prioritet obezbeđivanje nove i dodatne opreme za više od 60.000 mama i beba u 7 gradova u Srbiji.

PROMO KUTAK

Donacija kompanije dm za hrabre male heroje

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 14.3.2022
image

Beograd, 14. mart 2022 – Hrabrim mališanima obolelim od raka i njihovim roditeljima odlazak na terapije do bolnice i nazad do njihovih domova od sada će biti mnogo lakši i sigurniji zahvaljujući donaciji kompanije dm drogerie markt. Naime, kompanija je udruženju NURDOR donirala dva miliona dinara za kupovinu kombi vozila FIAT DOBLO za potrebe prevoza dece, i na taj način je nastavila dugogodišnju podršku ovoj organizaciji.

SVE O BEBAMA

Pampers i DM podržavaju obnovu igrališta u vrtićima

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 21.12.2020
image

U saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac, tokom Pampers i DM kampanje vrtići u Smederevskoj Palanci, Vrnjačkoj Banji i Stajićevu dobili su potrebnu opremu za igrališta koja pomažu u zdravom razvoju dece.

NEPLODNOST

Devojčica rođena iz embriona zamrznutog 27 godina

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 4.12.2020
image

Porodica iz Tenesija se godinama borila sa neplodnošću, a onda se povezala sa Nacionalnim centrom za donaciju embriona (NCDE), neprofitnom hrišćanskom organizacijom u Noksvilu. Ova organizacija čuva zamrznute embrione koje su pacijenti vantelesne oplodnje odlučili da doniraju umesto da koriste.

SVE O BEBAMA

Pampers i Lilly: Donacije porodilištima

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 29.9.2020
image

U saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac, tokom Pampers i Lilly kampanje porodilišta u Beogradu, Kragujevcu i Prokuplju dobila su potrebnu opremu u vrednosti od 10.000 evra.

DOJENJE I DOHRANA

Ona zarađuje od prodaje vlastitog mleka

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 18.6.2019
image

Amerikanda Elizabet Anderson- Siera kaže da je njeno mleko, osim njene dve ćerke, nahranilo i oko 250 drugih beba i da prodaje mleko bilderima. 30 mililitra naplaćuje jedan dolar.

STRANA 1 OD 2



HOROSKOP: Kako se slaže tvoj, sa znakom tv...
Može li kompatibilnost znakova zodijaka odrediti odnos majke i deteta? Kažu da su ovo kombinacije koje se najbolje slažu...
5 stvari neurolog i psihijatar ne bi dozvo...
Mozak se najbrže razvija u detinjstvu, brže nego u bilo kom drugom delu života.



Click Here