|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Meke pljeskavice(faširane šnicle)
27.3.2010 21:03:32   
Anoniman
300g mlevenog juneceg mesa, manja glavica crnog luka, 2 jaja, 3 kasike ulja, 3 kasike brasna, malo bibera, soli, vegete, pola kesice praska za pecivo, soljica vode.
Pomesati sve, vaditi kasikom i kad stavite u vruc zejtin malo ih kasikom zgnjecite da lice na pljeskavice.



< Poruku je uredio Lu RR -- 29.3.2010 10:13:28 >
  Direktna veza do poruke: 1
   RE: Meke pljeskavice
27.3.2010 22:40:15   
Ana RR
Mi to zovemo Faširane šnicle, ali se pravi bez luka, samo jedno jaje, i ide pavlaka unutra.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Meke pljeskavice
27.3.2010 22:41:21   
Anoniman
svidja mi se to sa pavlakom user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 3
   RE: Meke pljeskavice
27.3.2010 23:27:22   
gagana83
I ja pravim ovakve fasirane snicle samo umesto brasna izdrobim kiflu koju sam prethodno natopila u mleko.

_____________________________

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Meke pljeskavice(faširane šnicle)
28.3.2010 23:55:20   
Anoniman
zasto onda ovi kod mene to zovu meke pljeskavice user posted image

< Poruku je uredio Lu RR -- 29.3.2010 10:13:48 >

(odgovor članu gagana83)
  Direktna veza do poruke: 5
   RE: Meke pljeskavice
30.3.2010 1:01:24   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: gagana83

I ja pravim ovakve fasirane snicle samo umesto brasna izdrobim kiflu koju sam prethodno natopila u mleko.


Takodje user posted image

Kod nas (na primorju) se zovu jos i polpete user posted image


_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 6
   RE: Meke pljeskavice(faširane šnicle)
31.3.2010 10:08:17   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: paki

300g mleveno junece meso,1 jaje,vegeta,biber,malo sode bikarbone,[manje od ravne kaf.kasi.],1glavica crni luk ili 2 manje[najsitnije moguce iseckan],i dodas prezlu da bude masa onako normalna [povezana].Onda stavis prezlu u poseban tanjir, a od mesa pravus kuglice ne velike.uvaljas ih u onu prezlu u tanjiru i rastanjis dlanovima.Przis u dobro zagrejanom ulju...nikako mlako.sa obe strane se prze i gotove su kada dobiju onako rumenu boju.Rastanji ih bolje zato sto se prilikom przenja malo sakupe.PRIJATNO



_____________________________

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 7
   RE: Meke pljeskavice(faširane šnicle)
21.4.2010 20:42:18   
lenaa

IZVORNA PORUKA: pcelica Maja

300g mlevenog juneceg mesa, manja glavica crnog luka, 2 jaja, 3 kasike ulja, 3 kasike brasna, malo bibera, soli, vegete, pola kesice praska za pecivo, soljica vode.
Pomesati sve, vaditi kasikom i kad stavite u vruc zejtin malo ih kasikom zgnjecite da lice na pljeskavice.



super su user posted image user posted image user posted image bas sam ih danas spremala

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 8
   RE: Meke pljeskavice(faširane šnicle)
21.4.2010 23:41:10   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenaa)
  Direktna veza do poruke: 9
   RE: Meke pljeskavice
21.4.2010 23:43:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: gagana83

I ja pravim ovakve fasirane snicle samo umesto brasna izdrobim kiflu koju sam prethodno natopila u mleko.


Takođe, a ako su previoše gnjecave dodam još kašiku dve prezli...Ne stavljam brašno.Ima i fora umesto mesa krompir .Bude isto super.

(odgovor članu gagana83)
  Direktna veza do poruke: 10
   RE: Meke pljeskavice
22.4.2010 0:04:24   
gagana83
IZVORNA PORUKA: kaliopi

IZVORNA PORUKA: gagana83

I ja pravim ovakve fasirane snicle samo umesto brasna izdrobim kiflu koju sam prethodno natopila u mleko.


Takođe, a ako su previoše gnjecave dodam još kašiku dve prezli...Ne stavljam brašno.Ima i fora umesto mesa krompir .Bude isto super.


Pravila sam i tako,lepo je.
Imamo i temu o tome
KLIK


_____________________________

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Krekeri
photo
Ringerajin kuvar: Nedja RR
Slana torta sa krekerima
Ringerajin kuvar: Maraj



image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Дојење.
пеперутка16

Колико дуго сте дојили?

Click Here