|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: GAK Narodni Front
6.9.2013 11:44:39   
belaorhideja
Da li se anesteziolog kog spominjete Pastar zove Miki, to mu je mozda i nadimak? Ja sam se prodila u NF pre 3 godine
i imam lepo iskustvo. Anestezilog je bio divan (mislim da je to bas taj), obilazio me je i sledeca dva dana dok sam bila
u apartmanu.
Da li neko ima iskustva sa dr. Bratislavom Tosic? Preporucili su mi je

(odgovor članu Ancibanchi)
Direktna veza do poruke: 701
   RE: GAK Narodni Front
6.9.2013 13:50:35   
Tiziana
Da, Miomir Pastar, relativno mladji covek.
Bea ja nesto u tu pricu celu ne verujem. Ja sa Zagom nista nisam imala osim sto sma je par puta videla,ali mojoj drugarici je vodila obe trudnoce i potpuno mi je cudno da zbog para ili cega god vec nije htela da porodi zenu,a videla je da nesto nije u redu..No hajde.
Zao mi je te zene i njene bebe svakako!!! Ali je sigurna sam bio neki drugi splet okolnosti.

(odgovor članu belaorhideja)
Direktna veza do poruke: 702
   RE: GAK Narodni Front
9.10.2013 17:13:39   
Mama2014
Da li neko ima iskustva sa dr. Bratislavom Tosic? Preporucili su mi je

Bila sam u situaciji da dođem U Front kada je dr Branislava Tošić, svima poznata pod nadimkom CICA, bila dežurna. Vrlo je ljubazna i koliko sam uspela da primetim, uvažena od strane kolega. U mom slučaju, njeno mišljenje je kasnije bilo potvrđeno i od drugog lekara.

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 703
   RE: GAK Narodni Front
9.10.2013 17:14:26   
Mama2014
Da li neko ima iskustva sa dr. Bratislavom Tosic? Preporucili su mi je

Bila sam u situaciji da dođem U Front kada je dr Branislava Tošić, svima poznata pod nadimkom CICA, bila dežurna. Vrlo je ljubazna i koliko sam uspela da primetim, uvažena od strane kolega. U mom slučaju, njeno mišljenje je kasnije bilo potvrđeno i od drugog lekara.

(odgovor članu belaorhideja)
Direktna veza do poruke: 704
   RE: GAK Narodni Front
23.10.2013 10:52:02   
nale885
Dr.Dejan Dimitrijevic je savrsen,brizan,pazljiv i sto je najbitnije jako dobar strucnjak,isto tako mislim i o Milanu Perovicu koji me je porodio 2008 u Zemunskoj bolnici
a sad radi u NF.
Radila sam pre 15 dana laparoskopiju u NF naravno radio je Dejan Dimitrijevic sve je prošlo fenomenalno,doktor,sestre,sve je savšeno tako da iz NF.nosim super iskustva
user posted image
pozz

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 705
   RE: GAK Narodni Front
19.11.2013 16:33:59   
Makisha
Ja sam za sada odusevljena Aleksandrom Risticem, veoma ljubazan, po mom misljenju dobar doktor, najbitnije da hoce sve da kaze a sto je neko rekao pokaze ti na monitoru bebu, cak i za pol mi pokazivao gde se sta vidi i zezao se da tata mora na rucak da me izvede da casti posto je muski pol, sve u svemu odusevljena sam kakvih ima...da napomenem da sam kod njega zapala slucajno prvi pregled sam imala kod Jelene Radojevic zbog slabog krvarenja, otisla sam na uz, ona gleda na uz naravno ne vidi se lepo jer je rano bas bilo, i bukvalno mrtva ladna kaze ''ma nema nista od ove trudnoce'', ja izlazim napolje bleda, uplakana (prethodna trudnoca zavrsena spontanim u visegradskoj, grozno osoblje) odlazim na medjusprat gde su videli da ipak IMA nesto od te trudnoce...od tada sam zapala kod Ristica jer hvala Bogu Jelena nije bila tu za drugi pregled :D

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 706
   RE: GAK Narodni Front
25.11.2013 16:44:39   
Oliska
Drage mame, meni je termin u martu. Meni je u frontu doktor Jeremic. Sve reci hvale za njega! Naravno, upala sam preko veze, ali bez obzira, nikad privatno kod njega, nikad cascavanje. Dosla sam jednom sa kesom i rekao mi je da nece da vidi da mu donosim bilo sta. U pola noci dostupan za moja pitanja. Ne zanima me da li je to mito, ali takvog coveka cemo posteno da castimo. Milion stvari mi je zavrsio, svaki ultrazvuk, lezanje 3 puta zbog provera (imala spontani u petom) i mogu vam reci da sam imala kraljevski tretman i na cetvrtom i na trecem (kad na cetvrtom nije bilo kreveta). Jedini los utisak iz Fronta su mi one dve cistacice sa cetvrtog (DRAGICA I JASMINA) koje misle da su Bog i batina i pomere mi krevet koliko lupe u 6 ujutru kad ciste. Na trecem su sestre takodje super. MA NEMAM NIJEDNU ZAMERKU! Jedva cekam taj 8.mart :)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Makisha)
Direktna veza do poruke: 707
   RE: GAK Narodni Front
25.11.2013 17:20:55   
Oliska
I da, zaboravih da napomenem, u trecem mesecu ove trudnoce sam 3 puta prokrvarila + pritisak 160/90,i odlazila sam u Visegradsku i oni to nisu smatrali urgentnim stanjem i svaki put me poslali kuci. Cak mi je dr. Maricic rekao da nece da se bruka pred nacelnikom da me zbog toga primi na odeljenje. Zato sam resila da nadjem vezu i odem u Front.
I da vam se zahvalim na ovim iscrpnim izvestajima, znace, bez obzira sto im proceduru znam napamet (panicarka).

(odgovor članu Oliska)
Direktna veza do poruke: 708
   RE: GAK Narodni Front
28.12.2013 22:39:17   
ivvvi
Da li je neko imao iskustva sa Dr. Jelenom Stankovic?
Hvala unapred.

(odgovor članu Oliska)
Direktna veza do poruke: 709
   RE: GAK Narodni Front
2.1.2014 2:47:22   
viking
Ima li neko da odgovori? user posted image

_____________________________

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu ivvvi)
Direktna veza do poruke: 710
   RE: GAK Narodni Front
2.1.2014 13:40:43   
Rosita
Evo ja. Ok je, oprezna, detaljna. Primila me je u bolnicu bez uputa, zbog neke naoko bezazlene temperature, a nije moj dr bila, to se ispostavilo kao dobro, nije sujetna, hoce da se konsultuje sa kolegom, prijatna je i sve u svemu - pozitivna iskustva imam.

_____________________________

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu


(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 711
   RE: GAK Narodni Front
10.1.2014 11:14:05   
majira
Cao svima, ja sam nova na forumu u 32.nedelji trudnoce sam i sad me hvata panika od porodjaja. Ako neko moze da mi pomogne, mnogo bi mi znacila eventualna informacija o praksi koja postoji danas u Narodnom frontu. Ja trudnocu vodim u dz i nemam svog lekara u porodilistu, verovatno cu poceti da idem u porodiliste tek u 9 mesecu kad krenem na ctg (jos se razmisljam da li ce to biti Narodni front ili Visegradska). Moj problem je u tome sto sam ja vec imala jedan porodjaj i to je bio hitan carski rez pre tri godine, pri cemu sam se jako namucila i 24 sata bila na porodjajnom stolu, to je sve bilo u Visegradskoj. Sad ne ynam da li postoji praksa da se zakazuje drugi carski rez nakon prvog, i ako postoji, kome treba u porodilistu da se javim i kad? Da li odmah sad da trazim uput od doktorke za pregled kod nekog lekara ili da cekam da krenem na ctg pa da tad razgovaram sa doktorom koji bude u toj smeni?
Hvala vam puno na svim sugestijama

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 712
   RE: GAK Narodni Front
10.1.2014 15:25:48   
Tiziana
Mislim da se zakazuje carski nakon prvog carkog, ali o tome ces vec pricati sa dr kod koje budes nosila ctg da ti pogleda. Btno je samo da izaberes odmah nekog/neku dr pa da teras do kraja sa tim nekim ko ce biti upucen u sve da bi te na vreme primili u bolnicu i zakazali CR. Sad ovde ima puno zena koje su vodile trudnocu u Frontu pa mogu da ti preporuce nekoga od dr koji rade u savetovalistu za trudnice.

(odgovor članu majira)
Direktna veza do poruke: 713
   RE: GAK Narodni Front
10.1.2014 18:44:37   
majira
Hvala puno na odgovoru:-)

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 714
   RE: GAK Narodni Front
10.1.2014 22:04:07   
Mama2014
Da li neko može da mi objasni to oko prisustvovanja dr na porođaju?
Ja trenutno idem u NF kod dr Zage Milovanović, i od srca je mogu preporučiti svakom. Jedna divna, temeljna i pristupačna žena.
E sad, da li svi lekari koji rade tog dana pre podne (do 14h) mogu da te porode ili kako? Jasno mi je za to plaćanje popodne ili dolazak noću da se plaća bolnici i da se za to dogovoriš unapred sa doktorom.

(odgovor članu majira)
Direktna veza do poruke: 715
   RE: GAK Narodni Front
10.1.2014 22:18:12   
Tiziana
Bas tako.Ako je u toku radnog vremena ili na dezurstvu,onda te regularno poradja.Ako joj se smena zavrsi ti i ona potpisete neki papir i ona ostaje,a ti posle platis klinici mislim 40 000din.

(odgovor članu Mama2014)
Direktna veza do poruke: 716
   RE: GAK Narodni Front
10.1.2014 22:30:46   
Mama2014
Moram još da napišem svoja iskustva u Narodnom frontu, možda će nekom koristiti, kao meni ovih 29 stana koje sam pročitala :)
2012. godine sam operisala cistu na jajniku. Otišla iz DZ hitno na UZ, primila me dr Jelena Radojević i potvrdila reči moje dr iz doma zdravlja. Da mora da se operiše i da mora što pre.
Htela je da me ostavi odmah u bolnici. Pošto ja nisam prihvatila, i bila sam u šoku, dala mi je tel i rekla da se javim kad rešim. Malo sam se raspitala i rekli su mi da sa njom neću pogrešiti. Tako je i bilo, super sam prošla, kad vide ožiljak svi dr me pitaju ko me je operisao. Mislila sam da je potražim i sad u trudnoći, a onda sam naišla na dr Zagu Milovanović. Ona je drugi tip i više mi je "legla". Dok sam ležala na raznim spratovima zbog te operacije, "prošla sam kroz ruke" raznim doktorima i nemam ni za jednog zamerku. Dr R. Maglić me je primio, iako mi je na prvi pogled delovao nadrndano i nadobudno, izuzetno je fin i stručan,Jurišić je bio u toj nekoj glavnoj viziti, uvažava izuzetno poštovanje (on je i prof.), mada sam čula da mnogo voli pare, i da dok nije dala 100e ženu nije primio u bolnicu (koja je ležala samnom u sobi) Jeremić takođe fin. Dr Dejan Dimitrijević je operisao isto neku ženu što je ležala samnom, divan je, kad je došao da je vidi preneo joj je poruke od muža, pitao da li nekoj nešto treba... I sa više strana sam čula da je izuzetan stručnjak. Bila je dežurna i neka dr kojoj na žalost ne znam ime, plave kose dužine malo preko ramena 40ih godina, jako jako fina. Načelnica carskih rezova, dr Ćirović je bila veza nekoj ženi, ona je po ceo dan na poslu i vrlo je zainteresovana za pacijenta. Žao mi je što ne znam ni ko mi je bio anesteziolog, neki takođe fin muškarac, koji je video koliko se plašim i kad sam počela da plačem nije dozvolio da mi stave braunilu dok me ne uspava. Za to malo koliko je trajalo,sećam se da mi je nešto pričao baš je bio prijatan.
SESTRE: Najgore mi je bilo kad sam se probudila iz anestezije, umireš od bolova to je bilo već posle 14h mislim, dr su otišli a po nekom rasporedu dežurni je dolazio uveče u vizitu. Nisu mi dale ništa protiv bolova jer "nisu smele", tako da mi je taj dan bilo pakleno. Sve ostale sestre, sem jedne plavuše koja se uvlačila svakom dr i frljala latinskim izrazima a ne zna ni krv da izvadi (pa mi je 4 puta pokušavala i zbog njenog ne znanja pokušala, kažem POKUŠALA da se dere na mene) su bile DIVNE. Od toga da 3 puta dnevno menjaju posteljinu, vode te do wc-a, nameštaju jastuk svaki čas, stavljaju ti telefon na punjač... znači sve, sve, sve. Odmah dolaze kad ih zoveš, a i čistačica je bila tu. Ako je bliža vratima odmah dođe, pita da li može ona nešto da pomogne umesto sestre (a može, jer u tom trenutku vam svaka pomoć znači). Na izlasku su nam svima iznele torbe, i kese koje smo imale jer ne sme da se nosi ništa teško. To je razlog zašto sam se odlučila da se porodim u NF i nadam se da će mi iskustvo biti isto.

(odgovor članu Mama2014)
Direktna veza do poruke: 717
   RE: GAK Narodni Front
10.1.2014 22:32:47   
Mama2014
Hvala Tiziana.
Znači, bilo bi divno da beba dođe od 7-14h pre podne :)

(odgovor članu Mama2014)
Direktna veza do poruke: 718
   RE: GAK Narodni Front
10.1.2014 22:40:26   
Tiziana
Ja sam se 2 x porodila u NF i nosim super iskustva,zaista.
Ali ima i zena koje nisu tako dobro prosle.
Sto se Zage tice,ona je mojoj drugarici vodila obe trudnoce i ona je vrlo vrlo zadovoljna. Ja sam Zagu videla svega nekoliko puta, ali je na mene ostavila jedan jako lep utisak,prvo svojom dragom pojavom,a onda i svim ostalim.

(odgovor članu Mama2014)
Direktna veza do poruke: 719
   RE: GAK Narodni Front
11.1.2014 0:27:46   
Mama2014
Da li je Zaga i porodila oba puta?

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 720
   RE: GAK Narodni Front
11.1.2014 9:31:43   
Tiziana
Oba puta. Njoj se desilo da se oba puta poradjala u toku pre podneva i oba puta je bilo brzo pa su se uklopile u radno vremeuser posted image
Mislim da si izabrala super doktorku.

Ti uvek mozes da se dogovoris da te ona prati malo cesce pred kraj pa da nekako 'namestite'. Ne mislim da ti izaziva porodjaj bezveze,nego da te prati i da proba da proceni kad ce da krene.ja sam tako drugi put.jeste bio smor pred kraj isla sam na ctg na 2 dana,ali smo toliko dobro namestili da sam dosla na dan dr dezurstva 5 prstiju otvorena,bez bolova,bez icega, a kontrakcije sam imala od 7meseca.pokidali mi vodenjak, ukljucili mi indukciju,bebi nije prijala pa mi iskljucili i porodila se za sveukupno 3h.

(odgovor članu Mama2014)
Direktna veza do poruke: 721
   RE: GAK Narodni Front
11.1.2014 14:48:04   
pari
drage, da li neko ima iskustva sa dr Radom Vugdelić? moja drugarica je kod nje vodila trudnoću i porađala je u Frontu pa sam i ja sad kod nje...za sad mi deluje kao vrlo fina žena i dobar stručnjak...

_____________________________

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 722
   RE: GAK Narodni Front
11.1.2014 21:00:49   
majira
Drage mame molim za pomoc. Da li neko zna mozda koji lekarí rade u savetovalistu? Cini mi se da na sajtu pise da samo 5 lekara rade tamo.. Ja bih se odlucila za Ristica jer sam kod njega radila dabl test ali nisam sigurna da on radi i u savetovalistu ili samo ultrazvuk na medjuspratu. Ne znam kako da saznam to raspored lekara koji stoji na sajtu je konfuzan uopste ga ne razumem:-(

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 723
   RE: GAK Narodni Front
12.1.2014 0:21:40   
Tiziana
Pa valjda svi lekari koji rade na odeljenju visokorizicnih trudnoca ordiniraju u savetovalistu. postoji cini mi se spisak na vratima ko koji dan radi..najbolje nazovi front pa pitaj.

(odgovor članu majira)
Direktna veza do poruke: 724
   RE: GAK Narodni Front
12.1.2014 16:52:40   
majira
Hocu hvala znaci moze i telefonom da se sazna:-)

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Kako da se budući tata poveže sa bebom u s...
I budući očevi su uzbuđeni zbog dolaska bebe na svet, ali imaju manje prilika da zaista osete kako malo biće raste. Dok ...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here