pocahontas
|
cece nemas raloga za brigu, to bebi, kao ni tebi apsolutno ne moze da skodi... evo danas se nalivam vodom ceo dan i ok je pa cu tako i nastaviti. bas me uplasilo to oko pritiska, posebno jer sam sama sa bebom sve do pet, sest uvece, pa mi frka da se ne desi nesto dok smo same, imam koga da nazovem da dodje, ali opet, to se tako od jednom desi i onda prodje pa mi i bezveze da sad dizem paniku i zovem nekog cim mi se slosi... e, inace, danas sam sva na 3 coska, bas sam nervozna, fuj, ne znam da li zbog vremena ili cega, ali bukvalno ujedam ceo dan. tu mi je baka, tj. kod mame je, pa smo bebana i ja celo popodne bile tamo... primetila sam da me u ovoj trudnoci hormoni mnogo vise drmaju nego prvi put, prosli put kao da i nisam bila trudna, jos je bilo i leto i pakleno toplo, inace ne volim leto, ali mi to nije smetalo uopste, bas sam bila i raspolozena i poletna, a sad nesto bas i nije tako necu da kukam jer sam svesna da vecim delom opste stanje dolazi iz glave, ali eto morala sam da se pozalim, posto se inace bas kontrolisem, najvise zbog bebane...
|