Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned... 3.11.2013 17:09:02
|
|
|
|
Jole84
|
Cece vidim UZ je prošao odlično Kako si,jel još ležiš? Bogami nema šta nisam popila
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned... 3.11.2013 17:21:43
|
|
|
|
Milica cica
|
Samo odmaraj brzo će proći :) Nego ne isčitah,a sigurno si pisala, jesi saznala pol?
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned... 3.11.2013 17:32:24
|
|
|
|
Jole84
|
Nisam još Mico,bilo je baš rano a i bebac je okrenuo guzu kad je dr htela da pogleda Nadam se u 16 nedelji da će da mi vidi,tad mi je sledeća kontrola U kojoj su nedelji tebi odredili? Jel beše bata i seka isto kao Vik?
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned... 3.11.2013 17:32:36
|
|
|
|
Milica cica
|
Nego jeste počele da čitate nešto vezano za bebe, ja imam onu knjigu "Šta da očekujete dok čekate bebu" i "Šta da očekujete u prvoj godini". Videla sam u knjiažri "Kako odgajati emotivno stabilne blizance" A sve ne znam kad da krenem, da pola ne pozaboravljam
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned... 3.11.2013 17:33:42
|
|
|
|
Milica cica
|
U 13.na ekspertnom, a sad i potvrđeno Da,bata i seka :)
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned... 3.11.2013 17:35:06
|
|
|
|
Jole84
|
Najlepša kombinacija
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned... 3.11.2013 20:29:51
|
|
|
|
pocahontas
|
IZVORNA PORUKA: viking RR tera nas da pričamo o Gordanu Kičiću, gde si se njega setila!! mi juce bili na svadbi pa danas kuliramo ceo dan... sve vas
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned... 3.11.2013 22:19:04
|
|
|
|
Milica cica
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Nisu aktivni svaki dan isto, neki dan udaraju od jutra do mraka, nekad se oglase dva puta dnevno, nekad se više oseća ona nekad on a nekada i istovremeno, tako da nema pravila... Meni je devojčica baš aktivna sada, a dečak se javi ponekad, jednom dva puta dnevno, pa se sve pitam jel sve ok.
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned... 3.11.2013 22:30:21
|
|
|
|
viking
|
Nemam pojma, ovi trudnički snovi su mi totalno ludi, a toliko su realni i živi da je to prosto neverovatno! Bukvalno imam osećaj da se sve dešava u stvarnom životu... Ali je ipak najveći car mm koji je sanjao da su blizanci rodili i da odmah imaju 7 godina I ja sam se izgleda razbolela, mada nemam pojma od koga, nisam se ni sa kim viđala ovih dana. Evo ceo dan kijam a nos mi ili curi kao slavina ili je zacementiran... Nemam temeperaturu, srećom. IZVORNA PORUKA: pocahontas IZVORNA PORUKA: viking RR tera nas da pričamo o Gordanu Kičiću, gde si se njega setila!!
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned... 3.11.2013 22:42:51
|
|
|
|
pocahontas
|
ja jos nisam sanjala ni jednu poznatu licnost, ali zato sanjam masu koju nisam videla po 15-20 godina i to u toliko realnim situacijama, kao da smo najbolji drugari i vidjamo se svaki dan...inace, to me bas zabavlja, ali se desava da sanjam i takve gluposti da ne mogu da dodjem sebi ceo dan...sve su to cari drugog stanja
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned... 3.11.2013 22:56:31
|
|
|
|
viking
|
Znate li koliko najviše puta dnevno smem da se inhaliram? Za sada to radim ujutru i uveče, kapiram da ni tri puta dnevno nije previše?
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned... 3.11.2013 23:13:56
|
|
|
|
Milica cica
|
Čime se inhaliraš?
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned... 3.11.2013 23:20:42
|
|
|
|
viking
|
Samo fiziološkim. Sad sam popila/pojela pileću supu, iz mrtvih diže
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned... 3.11.2013 23:24:29
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Viking dovoljno ti je dva puta da se inhaliras. Pij dosta cajica i limunade. Dovoljno je da ti muz donese sa posla viruse.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned... 3.11.2013 23:26:26
|
|
|
|
Milica cica
|
Ne može ti škoditi fiziološki, čak iako se tri puta inhaliraš.
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned... 4.11.2013 7:58:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobro jutro.Jole i dalje mirovanje. Sada sam se vec i navikla. Kako si ti,da li je danas bolje
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned... 4.11.2013 9:14:34
|
|
|
|
little_one
|
Jutro trudnice...uh ti snovi, stvarno znaju biti intenzivni i sto kaze Poc, toliko znaju ostaviti utisak da citav dan mislis o njemu... Vik, Jole nadam se da cete brzo ozdraviti...mene izludjuje zacepljen nos, nije od prehlade niti viroze, vec nekako stalno je kao pun al srecom suv pa ne iritira...u ovoj trudnoci mi ne krvari iz nosa, sa Andreom bi mi svako malo krenula krv na nos...al kisem za medalju, stalno me nesto iziritira pa u kombinaciji sa zapusenim nosom stalno kijam....al znam da nije viroza, sto kaze Poc, to su isto cari trudnoce... Meni nekako vec leti i ovo drugo tromjesecje...ono mi je nekako i najljepse, najvise energije imam...ali, ono ali sto srecu kvari, unistava me karlica, ili kuk...vise ne znam sta me boli, ali intenzivno me boli na lijevoj strani stalno, vec mjesec dana...bojim se sjesti a nekad me presjece i u hodu...uzasan bol, probadajuci....mislim jasno mi je da se tijelo u stvari sprema za porodjaj, al stalno na lijevoj strani??? Ne znam kome bi se mogla obratiti za to, ginekolog mi je rekao ono sto vec znam...trudnoca... Nego, ne znam da li ste vec pricali, jeste li smislili ime za bebu?
< Poruku je uredio little_one -- 4.11.2013 9:16:16 >
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned... 4.11.2013 9:20:05
|
|
|
|
Milica cica
|
Jutro svima Ja nemam neke posebne snove. Samo što ustajem svaka 2h u wc Meni se dešava da se ukočim u nekom položaju kada spavam, pa se onda okrećem ko morž polako,šta ću kada bude veći stomak ne znam Jel ima neko onaj jastuk za trudnice?
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned... 4.11.2013 11:04:57
|
|
|
|
Jole84
|
Dobro jutro Vik snovi su ti haos ja uglavnom sanjam keks i to sa različitim osobama Mislim da možeš fiziološki slobodno više puta dnevno. Baš bezveze što nas uhvatilo... Ja sam sad malo bolje ali mi glava puca,noćas sam jedva i spavala od bolova,na kraju popila panadol,što je najgore ni on mi nije pomogo. Cece šta ti je reko dr,još koliko mirovanje? Sve za bebicu LO verovatno je karlica ali baš bezveze što ti je toliko intenzivno Jel ti se to dešavalo sa Andreom? Milice baš sam razmišljala o tom jastuku za trudnice Meni se isto dešava da se ukočim,naročito noga od prepona pa je rukama vučem ko da nije moja Poc,Dani
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned... 4.11.2013 11:18:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Jole,po svemu sudeci cijelu trudnoca,što zbog spontanih,sto zbog trombofilije.Sto se tice uzv i vag.pregleda za sada je sve ok.A sada sam se i ulijenila tako da mi je ovako ok.Da mi je neko pricao da cu biti.u fazi mirovanja rekla bih ti si lud Ja koja sam radila 10 sati dnevno, sve se mijenja Ljubac.za sve
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned... 4.11.2013 11:30:15
|
|
|
|
little_one
|
Jole, sa Andreom me boljela trtica i to nesto pred kraj trudnoce i kad sam se tek porodila, prva 2 mjeseca...ovo je pocelo prije mjesec dana i ne prestaje...nije konstantna bol, ali javi se nekoliko puta dnevno po principu taman zaboravis a ono te presjece...uff ne volim to...dobila sam prijedlog da kupim loptu da na njoj malo vjezbam, u skolici mi je prijala pa mozda pokusam i stim....probala sam da radim neke vjezbe koje sam radila u skolici tako da cu pokusati malo cesce da vjezbam pa me mozda malo popusti....ko ce znati.... Cece ti ces bas biti prikovana za krevet...uff bas mi je zao zbog toga ali ako ti pase iskoristi vrijeme da citas i uzivas u nekim stvarima jer kad stigne bebac neces imati vremena za to...ja licno mislim da ne bih izdrzala toliko mirovanje, ja ti imam mrave u guzi, pa moram da sam u pokretu... Milice, tebi ce super doci taj jastuk, sto sad u trudnoci a posebno kad krenes dojiti svoje bebice, kazu da je velika pomoc, posebno kod blizanaca..ja ga licno nisam imala ali vjerujem da je odlicna stvar! Tako samo naprijed, naci ce on svoju primjenu sigurna sam....
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned... 4.11.2013 11:31:38
|
|
|
|
Jole84
|
Sve ćeš to da preguraš Meni je bilo teško 3,4 nedelje,a kamoli duže,ali sve za bebce. Jel ti dolazi društvo da ti malo brže prođe vreme? LO nadam se da će da te popusti s vežbama. Meni se to dešavalo kad su mi pucali folikuli,posle pregnila,bukvalno kleknem koliko mi se oduzme u predelu karlice.
< Poruku je uredio Jole84 -- 4.11.2013 11:34:44 >
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned... 4.11.2013 11:42:03
|
|
|
|
pocahontas
|
caaaaoooo! dosla nam moja baka u goste pa se igra sa bebanom, a ja uzivam, nema nista puno da se radi po kuci, popodne cemo u setnju, ssmo da potraje ovo sunce! mene, za sada, nista ne boli, ali me u prvoj trudnoci, bas kao lo, uuubijala trtica pred kraj i to me je izludjivalo, a boga mi je potrajalo i nakon porodjaja! sto se tice imena,mi smo odlucili, ako bude decak (doca za sada tako prognozira, potvrdice na sledecem uz) zvace se kolja, a ako ipak bude cura, zvace se sara! cmoooooks za sve!
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned... 4.11.2013 11:52:09
|
|
|
|
Jole84
|
Poc super imena
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned... 4.11.2013 12:31:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Kod mene je kao na autobuskoj.Posto mi je i u opisu posla organizator proizvodnje,vrlo lako svoje goste rasporedim sta ce uraditi .Tako kada dragi dodje samo se mazimo i uzivamo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
Мажење беба.
пеперутка16
Да ли ваше бебе (6-12 месеци) воле да се мазе? Моја чак ни не слуша, само ме одгурује, пење се по мени, вуче,... чак ни не жели да се носи, само гледа да побегне. То ми је стварно чудно.. Какве су ваше?