|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 ned...
1.11.2013 13:50:14   
Jole84
Dani baš bi bilo fino user posted image
Mei,Vikuser posted image pretpostavila sam da je baš rano,onda samo mogu da zaključim da mi opasno pustoši želudac user posted image

< Poruku je uredio Jole84 -- 1.11.2013 13:51:45 >

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 26
1.11.2013 15:36:17   
Milica cica
Jole ja sam prve pokrete osetila u 17.nedelji i videćeš tačno češ znati da prepoznaš, nekako je drugačije od svega ostalog. Neko priča da je to kao kad krče creva pa pomešaš, ali nije ovo je baš specifičan osećaj. A nekad se tako razigraju da počnem da se smejem, kao da me golicajuuser posted image user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 27
1.11.2013 15:37:07   
boba24
Tek??? xexexexe pa ti si vec pooooodmaklaa user posted image user posted image user posted image . Stigli su rez sve nam je super,beta je 17000,a do sledeceg petka bice jos veca. Jako sam se obradovala kad sam videla rez,posto sam sva nesto uplasena,namrstena,a inace nisam takva...laknulo mi je malouser posted image

Deca su sidro koje majka drži vezane za život.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 28
1.11.2013 15:47:52   
viking
Super, svaka čast za betu! A možda su i blizanci? user posted image
Meni je prvi dan poslednjeg ciklusa bio 13. maj, betu sam vadila 14. juna i bila je 1350 a nosim blizance user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu boba24)
Direktna veza do poruke: 29
1.11.2013 15:55:18   
Jole84
Milice ne mogu da dočekam user posted image verujem da je neopisiv osećaj user posted image
Boba dobrodošla user posted image
Vik ne ćaskaj nego trljaj salatu user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 30
1.11.2013 16:06:57   
boba24
Oooooouuupp ne znam,videcemo u petak,sve je moguce

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 31
1.11.2013 16:07:59   
boba24
Hvala na dd Joleuser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 32
1.11.2013 23:18:43   
viking
To ti je jedan od onih osećaja zbog koji se smeješ i plačeš istovremeno user posted image

IZVORNA PORUKA: Jole84

Milice ne mogu da dočekam user posted image verujem da je neopisiv osećaj user posted image

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 33
1.11.2013 23:27:43   
pocahontas
cao zenske!

mene je danas u jednom momentu toliko bolela glava da sam mislila da cu odlepiti, od ovog vremena valjda..uzas. inace, primetila sam da sam jako usporena i nekako glupavija (ne mogu da nadjem blazi izraz), sto bi rekli: sporo pamtim i brzo zaboravljam. u prosloj trudnoci sam polozila sve ispite na masteru i to bez problema, sad sam pocela da pisem master rad i...majko mila toliko se tesko koncentrisem i ucim da je to strasno. bas me to nervira. a i na dnevnom nivou mi je je sve nekako tesko, sve me mrzi, lose se organizujem, ma haos. valjda ce se sad u drugom tromesecju malo popraviti situacija jer se bukvalno ne prepoznajem.

eto, dodjoh, iskukah se i sad odo na spavanje, sutra mi se udaje jedna od najboljih drugarica pa valja biti odmoran za slavlje user posted image

sve vas user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 34
1.11.2013 23:33:10   
viking
Pocahontas, i ja sam takva, sad u drugom tromesečju malo manje, ali samo malo, kao lobotomizirana... Sto puta sam rekla, sreća što sam na bolovanju jer bih takve gluposti pravila na poslu, mislim da bi direktor kosu počupao od muke. Tri kapi krvi u mogzu nemam.

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 35
2.11.2013 0:03:32   
Milica cica

IZVORNA PORUKA: viking RR

To ti je jedan od onih osećaja zbog koji se smeješ i plačeš istovremeno user posted image

Baš tako user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 36
2.11.2013 0:04:21   
Milica cica

IZVORNA PORUKA: viking RR

Pocahontas, i ja sam takva, sad u drugom tromesečju malo manje, ali samo malo, kao lobotomizirana... Sto puta sam rekla, sreća što sam na bolovanju jer bih takve gluposti pravila na poslu, mislim da bi direktor kosu počupao od muke. Tri kapi krvi u mogzu nemam.

Ćutite, ja sam pre neki dan otišla na pogrešan sprat i krenula da otključavam tuđi stan user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 37
2.11.2013 9:37:59   
Anoniman
Dobro jutro..Ja sinoc bila na uzv.za sada je Bogu hvala sve ok.Jos samo da bude sve ok sa AC.Planirano za dve do tri nedjelje.

(odgovor članu Milica cica)
  Direktna veza do poruke: 38
2.11.2013 10:28:55   
Milica cica
Dobro jutrouser posted image Cece super za UZ, a sto ides na AC?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 39
2.11.2013 10:30:10   
Anoniman
Zbog godina

Direktna veza do poruke: 40
2.11.2013 12:46:12   
little_one
Jutro trudnice! Kako ste mi? Vrte li nam se bebice? Kod nas nista novo, osim sto sam ja nesto uspavanija nego inace....mozda me malo stize umor, pa bi valjalo sutra malo duze odspavati...al ko da gledam nista od toga...jutros nam je A cak i do 7 produzila pa smo i mi sa njom...jedino sto me je probudilo je to sto sam morala u wc oko 6 al sam se brzo vratila nazad i zaspala...a sad sam opet nekako pospana...

Cece sretno sa AC!

Nove trudnice dobrodosle! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 41
2.11.2013 15:12:19   
Milica cica
LO ja u zadnja dva dana imam problema sa umorom, gotovo kao onaj na početku trudnoće, baš ne mogu puno da budem aktivna.
Cece biće to sve okuser posted image

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 42
2.11.2013 15:48:31   
little_one
Micika, moguce da je neka samo faza, ili mozda i ovo vrijeme sto se mijenja...al je umor super izgovor da fino podignes noge i malo o svom gustu uzivas user posted image

Direktna veza do poruke: 43
2.11.2013 18:29:03   
Suncepravde
Cao drage moje, evo me i ovde sa vama. Juce sam i ja ludela od nesnosne glavobolje i mucnine ceo dan i pola noci. Danas kada sam ustala, jednostavno nista, ni mucnina ni glavobolja, samo neki mali bol u ledjima. Ceo dan sam bila napolju u basti i prijalo mi je.
Ja se isto spremam za AC krajem novembra i molim Boga da bude dobro.

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 44
3.11.2013 12:19:27   
Jole84
Sunašce dobrodošla u drugo user posted image
Kako ste drugarice?
Ja se baš loše osećam,stego me nos,grlo...user posted image mm došo s terena nazebo i mene odmah uhvatilo. Baš se brinem da to ne utiče na bebu user posted image
Osim čajeva,limuna,propolisa i fiz.rastvora,šta još smem?

(odgovor članu Suncepravde)
Direktna veza do poruke: 45
3.11.2013 12:55:18   
Dani.kv
Jole grlo mozes da ispiras zalfijom a nos belim slezom. Ako se pojavi temp. mozes da odes i do lekara. Antibiotik posle treceg meseca moze a u medjuvremenu puno supe,cajeva i voca

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 46
3.11.2013 13:07:24   
viking
Zdravo, drugarice! Sunce, dobro nam došla user posted image
Jole, ne znam šta pametno da ti kažem, ali mislim da je sasvim dovoljno ovo što si i sama nabrojala i što ti je Dani rekla. Za grlo možeš i toplo mleko s medom, meni to ubedljivo najviše pomaže.

Inače, ja sam jutros ustala kao vampir jer sam sanjala takve gluposti i toliko se iznervirala u snu da sam se probudila user posted image
Prvo sam sanjala da moja doktorka drži neko predavanje, ja došla da je nešto pitam za bebe a ona odugovlači, pušta neke filmove, tera nas da pričamo o Gordanu Kičiću, ja se tresem sve vreme jer ne mogu da verujem kako joj moji blizanci nisu prioritet user posted image Onda je u pola predavanja otišla da se presvuče, pa joj je čak i njena mama došla i rekla da to stvarno nema smisla user posted image
Nastavak sna je da odlazim kod dr koji treba da bebama pregleda srce (a u strvarnom životu sam je jurila dve nedelje da zakažem) i u snu ja dolazim a ona kaže "O, pa zakasnili ste, trebalo je da dođete prošle nedelje, sad se ništa ne vidi!"
E, tad sam skočila iz kreveta i odlučila da ne mogu više da se nerviram oko nečega što ne postoji user posted image

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 47
3.11.2013 13:36:37   
Milica cica
Jole ne brini, sve trudnice se prehlade, možeš i paracetamol ako imaš visoku T. I ja sam bila prehlađena odmah posle ET, pa posle opet me uhvatio neki virus imala skoro 38C. Nemoj da se sekirašuser posted image
Ostale trudnice user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 48
3.11.2013 17:01:08   
Jole84
Hvala vam puno user posted image Umiriste me.
Pobesnela sam jer se toliko čuvam a ono na kraju dobijem od rođenog mužića user posted image i to smo spavali u odvojenim sobama.
Sve sam popila što može,jedem voćkice,pa kako mi bude. Baš se bojim temperature.

Direktna veza do poruke: 49
3.11.2013 17:06:24   
Anoniman
Jole duso tecnosti u abnormalnim kolicinama,da iz sebe izbacis sto vise virusa...Cuvaj se i ljubim te<3

(odgovor članu Jole84)
  Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Regenerativna medicina i matične ćelije
Matične ćelije su osnovne ćelije ljudskog organizma, od kojih tokom razvoja nastaju sva tkiva i organi (neuroni, kosti, ...
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.

Anketa

Мажење беба.
пеперутка16

Да ли ваше бебе (6-12 месеци) воле да се мазе? Моја чак ни не слуша, само ме одгурује, пење се по мени, вуче,... чак ни не жели да се носи, само гледа да побегне. То ми је стварно чудно.. Какве су ваше?

Click Here