|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede...
18.11.2013 16:25:00   
viking
user posted image
Da, sad im verovatno već postaje gužvanjac... Mukice user posted image
Trebalo bi da zakažem UZ sledeće nedelje, baš me zanima koliki su sada...

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 276
18.11.2013 16:29:36   
jovana jojo
poydrav svima..nama svi dani isti,idem vodim ćeru u vrtić, kada dođem kući malo odmorim pa se bacim na spremanje ručka,odem po ćerku,baš mi bude dosadno dok je mm na putu
I ja sam osetila pokrete bebe čini mi se pre nego u prvoj trudnoći

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 277
18.11.2013 16:38:16   
little_one
Vik mogu misliti kako je dobar osjecaj! U stomaku je pravi krkljanac za prostoruser posted image hihihi jos malo i stizu tvoje bebane!

Jojo, bravo za pokrete....i ja sam ih ranije osjetila sad u drugoj trudnoci i svakim danom su sve jaci...mada nisu jos uvijek cesti...jednom do dva puta dnevno osjetim, valjda imam i manje vremena da se smirim sada nego u prvoj trudnoci....sad letim tamo amo pa i ne osjetim bebu...

(odgovor članu jovana jojo)
Direktna veza do poruke: 278
18.11.2013 17:56:41   
Milica cica

IZVORNA PORUKA: viking RR

user posted image
Da, sad im verovatno već postaje gužvanjac... Mukice user posted image
Trebalo bi da zakažem UZ sledeće nedelje, baš me zanima koliki su sada...

Kada će sličica tibe? user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 279
18.11.2013 17:57:26   
Milica cica
Ja u sredu idem na procenu za serklaž, valjda će sad konačno da mi ga urade, treća sreća user posted image

(odgovor članu Milica cica)
Direktna veza do poruke: 280
18.11.2013 18:56:58   
New Mom
Ja evo cekam cerku u muzickoj skolici, dosla iz PA tek u pet, poletela po Kacu i sad sedim ovde. Dusa mi spava.
A glava valjda od voznje.

Jedva cekam da osetim ovo bebce. Ali najveci trip je kad se porodis, danima sam bila u iscekivanju da se beba mrda a ono cvrc.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

Direktna veza do poruke: 281
18.11.2013 21:58:17   
New Mom
Oj, drugi razred, gde ste?

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 282
18.11.2013 22:01:41   
Milica cica
Ja se tu vrzmam, a vidim niko se ne javlja ovde, pa rekoh da ne ćaskam sama sa sobomuser posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 283
18.11.2013 22:05:03   
New Mom
Jesu li ti bolovi popustili?

Direktna veza do poruke: 284
18.11.2013 22:05:04   
Torbica
NM, blago teeebi! user posted image I ja sam uredno svaki put mazila stomak uveliko posle porodjaja, mi zene smo cudo...user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 285
18.11.2013 22:28:26   
Milica cica

IZVORNA PORUKA: New Mom

Jesu li ti bolovi popustili?

Oni grčevi jesu, samo što me imam utisak da ću da ekspolodiram, i osećam kao da imam upalu stomačnih mišića(donji stomak) valjda se šire ligamenti.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 286
18.11.2013 23:04:30   
Jole84
Kako ste mi drugarice user posted image
Sad ću sve da iščitam novosti,mnogo se skitam ovih dana i ponosim svojim leptirom user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

Direktna veza do poruke: 287
18.11.2013 23:39:57   
Jole84
Sad se setih user posted image danas šetam ja sa sveki i naletimo na neke trudničke pantalone,ostale im baš veliki brojevi a mislila sam da uzmem neke za ovaj period. I kažem ja sveki da su te prevelike a ona meni da je bolje da uzmem malo veće jer ću tek da se gojim,na šta će prodavačica vrlo ironičnim tonom,kao da ja patim od toga da li sam "debelo-trudna" da mi odbrusi "devojko,ja sam ostala trudna sa 47 a porodila se sa 100 kila!! nemoj da te pamet vara da ćeš da ostaneš vitka" user posted image i bukvalno mi otme pantalone iz ruku od besa user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 288
18.11.2013 23:44:26   
pocahontas
o boze...zasto bi svi morali da se ugoje kao prasici..svasta...moja mama se tako ugojila kad je bila trudna sa mnom, zatrudnela sa 48 a porodila se sa 90kg, ali ona otvoreno priznaje da je znala cao dan da sprema tortu i da je uvece sama pojede...user posted image tako da ako se pazi, ne mora se jako ugojiti...
jos ti je rano za trudnicke farke, probaj malo da izguras sa helankama, a ovo posle kupi, ne zato sto ces se ne znam koliko ugojiti, nego zbog obima stomaka..

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 289
18.11.2013 23:50:17   
Jole84
Poc user posted image
pa baš to,svi smo različiti, i genetika i ishrana tu igraju ulogu,al eto ima još žena koje smatraju da mora da budemo prasići da bismo bile zdrave trudnice.
Nosim helanke svaki dan i neke trenerke,al sam mislila da imam bar jedne farmerke kad krenem negde da se malo uljudim user posted image

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 290
18.11.2013 23:54:31   
viking
Ma, gluposti! Obožavam te što misle da će svima nama biti isto kao što je njima bilo, one su reper za sve user posted image Sto žena, sto priča!  Ja imam dosta kila viška, ali mi je sve u stomaku, ruke i noge mi se uopšte nisu ugojile. Deverova žena je u 7. mesecu trudnoće obukla svoje devojačke farmerke i one su joj spale... A znam i ženu koja se ugojila 40 kg s prvim detetom. Tako da, po meni, ne treba kupovati ništa unapred, nema šanse da znaš kolika ćeš biti za dva ili četiri meseca.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 291
19.11.2013 0:00:13   
Jole84
Pa jeste bezveze da kupujem unapred,a sad da uzimam šljampavo samo zato što ću da dodam. Moja mama je isto bila u trudnoći sa mnom bucika,skoro 30 kila dodala,a kaže da je jela samo kiseo kupus user posted image jer je od svega ostalog povraćala svih 9 meseci.
Kad smo kod hrane,miriše mi neka štrudla s makom iz komšiluka. Ne znam kako ću da dočekam jutro da idem da kupim ili da umesim user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 292
19.11.2013 0:00:20   
Jeltje
Jole, i ja sam danas setala, ali sa muzem i takodje smo naleteli na trudnicke farmerke, koje mi pri tom odlicno stoje, i kupili smo ih...Jer ne planiram da se gojim preterano zaista...Ne znam bas da li to moze tako da se kaze, ali potrudicu se da se kontrolisem. Evo do sada sam se ugojila 2 kg, ali ne primecujem to po garderobi, samo vaga tako kaze. Sve nosim sto sam i do sada.

Inace u H&M ima divnih stvari za trudnice, ne znam da li ste bile i da li u Bg-u u njihovoj radnji ima taj deo, a ako ima vredi otici tamo, ima bas svasta. user posted image

“If you can’t smell the fragrance, don’t come in to the garden of love”

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 293
19.11.2013 0:02:36   
Jeltje
A mozda ste u pravu to da ne treba kupovati unapred, ali ako mi ove farmerke ipak budu male nosicu ih posle trudnoce...hahah user posted image

“If you can’t smell the fragrance, don’t come in to the garden of love”

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 294
19.11.2013 0:10:29   
Jole84
Jeltje ko što kaže Vik,džabe mi planiramo user posted image
Ja se za sada nisam ugojila ni kilo,a deluje da jesam zbog stomaka. Pantalone/farmerke bi mi baš godile jer me i poneke helanke počele da stežu.
Nažalost kod nas u Nišu nema H&M,obično tako veće kupovine obavljam van Srbije,ali sada mi se ne putuje baš. Naći ću valjda i ovde nešto user posted image

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 295
19.11.2013 9:35:30   
Milica cica
Jutro devojke user posted image Kako ste mi danas? Što se tiče trudničke garderobe ja imam farmerke, suknju i helanke trudničke, to je kad negde idem, po kući nosim obične helanke. Imam dosta tunikica koje se rastežu i haljina koje mogu da iskoristim (još uvek user posted image ). To stoji da mi ne možemo planirati koliko ćemo se ugojiti, pa sa jednom bebom je normalno 10-15kg, a sa blizancima 16-20kg. Naravno da ne treba jesti u nenormalnim količinama, ali protiv sam toga i da se gladuje da se ne bi ugojila. Sve se to posle vrati u normalu. Evo ja sam sad 20+4, ugojila sam se 5-6kg, a nosim blizance. I stvarno što kaže Vik sve je u stomaku.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 296
19.11.2013 9:50:17   
subotičanka
Evo i ja da se pohvalim tj požalim.Sad sam u 23+3 i ugojila sam se 15kg :-(
Sreća pa sam bila anoreksično mršava pre trudnoće ali stvar je u tome da definitivno nemam šta da obučem.Nisam nosila helanke kao mršava a sada samo to mogu da obučem.Sve su mi se gaćice iscepale pa moram sad da kupujem one "baba gaće" jer samo u takve stane ova moja kanta.Imam osećaj kao da vučem nekoga za sobom.

Direktna veza do poruke: 297
19.11.2013 10:08:01   
little_one
Jutro trudnice! Vidim rasprava oko kila...cinjenica je da ne znamo koliko cemo se udebljati u trudnoci ili bolje receno rasiriti pa stvarno nema smisla kupovati unaprijed velike brojeve...a koliko ce se ko udebljati to je stvarno individualno....mislim da nijedna normalna mama nece razmisljati o tome kako da sto manje dobije kila vec ce razmisljati o tome da joj dijete/djeca budu ziva i zdrava...kile se skinu nakon trudnoce, nekom prije nekom poslije...bitno je zdravo se hraniti, udovoljiti tu i tamo sebi nekim jelom, i truditi se da vecina hrane koju unosimo bude zdravo hranjiva a ne samo zasitna i da prija samo nepcu...jer ipak od te hrane i nase bebe zavise...

Najvise se trudnice udebljaju u trecem tromjesecju, to je neminovno, tad krene stomak da raste velikom brzinom. KOd mene je bila situacija da sam najvise dobila u devetom/desetom mjesecu cca 5kg za mjesec dana....na porodu sam izgubila 10kg i istih tih 10kg vratila za cca 4-5 mjeseci za vrijeme dojenja (suprotno od toga sto kazu da se dojenjem gubi - u mom slucaju to nije radilo) al cinjenica je da sam staaaaaaalno bila gladna dok sam aktivno dojila...tako sam u ovoj trudnoci startala sa viskom na stomaku, i trenutno izgledam kao da sam sedmi mjesec a ne 5na6ti mjesec...i jos uvijek se provlacim sa helankama i trenerkama i jedva zakopcavam jaknu al uspijevam user posted image

Ne brinite za kile, one ce doci i otici, bebice su najbitnije!

(odgovor članu subotičanka)
Direktna veza do poruke: 298
19.11.2013 10:53:33   
Milica cica
Nešto ste utanjile sa stavljanjem sličica tibe u temiuser posted image
LO tvoj stomačić još nismo videliuser posted image

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 299
19.11.2013 11:05:36   
little_one

IZVORNA PORUKA: Milica cica

Nešto ste utanjile sa stavljanjem sličica tibe u temiuser posted image
LO tvoj stomačić još nismo videliuser posted image

Nema sta da ga gledas! Veliki je user posted image

Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Sve što treba da znate o gestacionom dijab...
Gestacioni dijabetes je privremeni oblik dijabetesa koji se može javiti u trudnoći. To je stanje koje nastaje kada zbog ...

Anketa

Са бебом по лошем времену.
пеперутка16

Зими, колико времена ваша беба проводи напољу током дана?

Не излазимо. (0%)

Пола сата, сат. (67%)

Неколико сати. (33%)

Више од три сата. (0%)

Ukupan broj glasova: 3

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here