|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede...
17.11.2013 13:37:12   
viking
Jole, super! Sad mogu spokojno da pređem u Treće tromesečje user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 251
17.11.2013 13:42:28   
Jole84
Uh zar je već došlo vreme za treće user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 252
17.11.2013 14:20:26   
viking
Da, sutra sam 27+0... Ali dobile ste ozbiljno pojačanje ove nedelje, a i dolaziću vam stalno, nećete ni primetiti da me nema user posted image

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 253
17.11.2013 16:42:40   
jovana jojo
dobar dan...ja sam lenja od jutros ...ceo dan se vučem po kuć i samo mi se spava...iduće nedelje idem kod dr

< Poruku je uredio jovana jojo -- 17.11.2013 16:43:25 >

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 254
17.11.2013 17:04:48   
little_one
Jole bravo za tvog leptirica! user posted image

Vik, vadim hormone stitne i hormon inzulin, redovna provjera...nista spektakularno....jos sad i rjedje to pratim nego sto sam pratila u prvoj trudnoci...

Sretan prelazak u treci razred...jos malo pa ces i diplomirati i dobiti titulu mame! user posted image

(odgovor članu jovana jojo)
Direktna veza do poruke: 255
17.11.2013 17:08:37   
New Mom
A što se skoro niko ne prijavljuje na spisak trudnica KLIK?user posted image Kako ćemo da se pratimo, kad krene sitno?

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 256
17.11.2013 17:14:11   
little_one
IZVORNA PORUKA: New Mom

A što se skoro niko ne prijavljuje na spisak trudnica KLIK?user posted image Kako ćemo da se pratimo, kad krene sitno?

Ih ja sam opet zaboravila a planirala...moram pod hitno....

NM kako si nam ti? Dobrodosla u drugi razred! user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 257
17.11.2013 17:16:07   
New Mom
Hvala, hvala. user posted image
Mučim se sa stolicom, jako, ništa mi ne pomaže za zatvor. Naduvana sam ko žaba, stomak mi ko u 6.mesecu, užas jedan videti me.

Direktna veza do poruke: 258
17.11.2013 17:29:03   
Milica cica
Ćao devojkeuser posted image evo i ja da se javim. Jutros bila u Betaniji, imala sam neke bolove od 3h ujutro, međutim dr kaže da je sve ok, pregledala me je i ginekološki i ultrazvučno, pojačala mi Utrogestan i dala magnezijum i rekla da mirujem. Ona misli da moguće i da su creva, a meni deluje kao da je neki nerv, jer me bole i leđa sa desne strane, a verovatno se i širim user posted image
Jole bravo za pokreteuser posted image
LO i ja vadim te hormone, moraću uskoro., meni su rekli samo OGGT između 24.-26.nedelje, ali uradim ja insulin svaki mesec.
Prijavila sam se na spisakuser posted image

< Poruku je uredio Milica cica -- 17.11.2013 17:33:44 >

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 259
17.11.2013 17:32:29   
Milica cica

IZVORNA PORUKA: viking RR

Da, sutra sam 27+0... Ali dobile ste ozbiljno pojačanje ove nedelje, a i dolaziću vam stalno, nećete ni primetiti da me nema user posted image

user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 260
17.11.2013 17:33:20   
New Mom
Milice, ti si onda negde u komšiluku?

(odgovor članu Milica cica)
Direktna veza do poruke: 261
17.11.2013 17:36:07   
Milica cica

IZVORNA PORUKA: New Mom

Milice, ti si onda negde u komšiluku?

Dauser posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 262
17.11.2013 17:46:54   
little_one
Evo prijavih se i ja!

NM a da pokusas sa magnezijumom...cuda radi za tj kontra zatvora user posted image Imas u kesicama onaj, sto je meni kao cedevita bombone, njam....ili da pijes donat...pa sta ti lakse...ja ga popijem svakih 3-4 dana....

Mico, bice to sve ok...samo raste pupa a ti imas dosta velike bebe!

Direktna veza do poruke: 263
17.11.2013 18:14:26   
viking
Ju, pa kako meni niko nije rekao da vadim insulin svakog meseca, a imam IR? Jbt, sad me blam živi, nisam imala pojma da to može tako , mislila sam da može izmeri samo ako se radi OGTT... Joj, roknuću se sad! user posted image

IZVORNA PORUKA: little_one

Vik, vadim hormone stitne i hormon inzulin, redovna provjera...nista spektakularno....jos sad i rjedje to pratim nego sto sam pratila u prvoj trudnoci...

Direktna veza do poruke: 264
17.11.2013 18:58:51   
little_one
Vik nemoj da se roknes, to ja radim ionako preventivno. Mi nikad nismo radili klasican ogtt sa glukozom vec naste i dva sata nakon jela....tako da i redovno sam tako provjeravala u prvoj trudnoci....sad malo rjedje....ako budes provjeravala nemoj da se frapiras, meni kako je trudnoca odmicala tako mi je nalaz bio sve gori a beba super napredovala i sve bilo ok. Cesto cujem da sto trudnoca vise odmice da inzulin postaje visi bez obzira da li se trose lijekovi ili ne...

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 265
17.11.2013 20:33:48   
pocahontas
caaao, nadam se da ste uzivale za vikend, meni je proleteo...
ceo dan me nesto bolucka stomak pa sam bas nervozna, prosli put je tako do petog meseca...
Milice dodji na sledece rr druzenje, da kafenisemo user posted image
NM i ja imam problema sa zatvorom, imala sam i u prosloj trudnoci i slabo sta je pomagalo, donat uopste nije mada mnogima pomogne, doca mi je dao neki prasak koji se razmuti u vodi da pijem, moram proveriti koji jer sam zaboravila, on mi je pomagao, ali sam ga retko koristila, kad zatvor bas potraje nekoliko dana...
meni je cudno kad nece da kazu pol, iz nekih prakticnih razloga je dobro znati, zbog stvarcica i opremanja sobe, ok mi je kada neko ne zeli da zna, ali ne mogu da verujem da nece lekar da kaze..
meni je prva trudnoca bila dosta laksa od ove, ili mozda nije nego sad imam obaveza oko bebe pa mi se samo cini da je prvi put bilo lakse...ne znam ni sama, ali mi je ovih dana bas nesto tesko..
nove user posted image dobrodosle!

sve vas user posted image

Direktna veza do poruke: 266
18.11.2013 9:27:33   
Suncepravde
Cao drustvo!
Bila sam na 4D UZ, sve je u redu sa bebeom, teski smo 135 g i sve se vidi skoro i lice. Doktorka nije videla pol jer je beba skupila nozice i nije bila sigurna.
U cetvrtak idem u bolnicu na AC. Nadam se da ce biti dobro!
Sto se tice zatvora ja jedem svako jutro i vece 3 suve sljive potopljene u malo vode, popijem i vodu i pojedem sljive (uvece se potope za ujutru i ujutru za uvece) i meni je upalilo! Mozda ce nekome pomoci!
Jole bravo za leptirice!user posted image

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 267
18.11.2013 10:06:00   
little_one
Jutro trudnice!

Sunce bravo za bebanu! Najljepsi 4d ce biti u 20toj nedjelji, tad ces svakako imati i pregled pa obavezno povedi dragog i pripremite se da snimite taj uz....tad se sve vidi i mozes vec da naslutis kako ce beba izgledati user posted image Sretno na AC i stavi nam konacno tiker da te pratimo!

Ja sam postala nesto gladna, puno mi se trazi da jedem, valjda je beba krenula rapidno da raste pa mi se trazi i dorucak i rucak i vecera i uzine ma sve po redu...ako ovako nastavim bas cu da nadoknadim sve ono sto sam izgubila prvih mjeseci trudnoce user posted image

Bebana spava, mene karlica i dalje izludjuje ali guramo dalje!

I da se pohvalimo....prevalili smo pola puta...usli smo u 20tu nedjelju user posted image

(odgovor članu Suncepravde)
Direktna veza do poruke: 268
18.11.2013 10:09:30   
Milica cica

IZVORNA PORUKA: little_one

Ja sam postala nesto gladna, puno mi se trazi da jedem, valjda je beba krenula rapidno da raste pa mi se trazi i dorucak i rucak i vecera i uzine ma sve po redu...ako ovako nastavim bas cu da nadoknadim sve ono sto sam izgubila prvih mjeseci trudnoce user posted image

Imamo isti problem user posted image

Direktna veza do poruke: 269
18.11.2013 10:11:21   
Milica cica
Ja sam išla na 3D u 17-toj nedelji i tada se najlepše videlo, sad kad sam bila u 20-toj sve bilo nešto muljavo, valjda zavisi i od UZ. Mada kaže dr da se to najbolje vidi kasnije, crte lica i to.

Direktna veza do poruke: 270
18.11.2013 11:56:51   
buba m
Jole user posted image za prve pokrete! Ja nisam dugo bila sigurna da li je beba ili creva.. Tek u 18. nedelji sam definitivno osetila pravi mali pokret. Sad me udara zapravo!
Trudničice user posted image
Vik i Dani user posted image za prelazak u treći razred! Bože kako vreme leti!

Direktna veza do poruke: 271
18.11.2013 14:04:35   
Anoniman
Jole bravo za pokrete vrsnjakauser posted image
Sunce sretno.I ja cekam poziv ovih dana.Boze pomozi da nam AC prodje.ok i da nam rez.budu ok.

(odgovor članu buba m)
  Direktna veza do poruke: 272
18.11.2013 16:07:44   
viking
Gde ste, ženske? Ja da vam se pohvalim, danas sam prvi put "napipala" bebu, ladno je dečak izbacio rukicu i mogli smo da je opipapmo preko kože stomaka! Pa, kad nisam umrla od sreće user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 273
18.11.2013 16:21:34   
jole82
Jole user posted image za pokrete
Vik...reci kakav osećajuser posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 274
18.11.2013 16:22:12   
Ana RR
Joooj Vik user posted image

Zamisli samo kako se njih dvoje guraju unutra, sve je manje mesta user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Regenerativna medicina i matične ćelije
Matične ćelije su osnovne ćelije ljudskog organizma, od kojih tokom razvoja nastaju sva tkiva i organi (neuroni, kosti, ...

Anketa

Мажење беба.
пеперутка16

Да ли ваше бебе (6-12 месеци) воле да се мазе? Моја чак ни не слуша, само ме одгурује, пење се по мени, вуче,... чак ни не жели да се носи, само гледа да побегне. То ми је стварно чудно.. Какве су ваше?

Click Here