|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede...
27.11.2013 22:46:59   
Modessty
jao Jole ima tih proricanja milion! user posted image Dosadiće ti sa pokušajima da pogode šta nosiš. Ja sam najviše mrzela kad mi se neke dokone babe zagledaju u stomak i raspravljaju o tome da li je dečak ili devojčica. A tek što me nerviralo kad me teraju da jedem - kao moraš da probaš od svega što je na stolu user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 526
27.11.2013 22:51:08   
Jole84
Ja sam to jedenje sasekla u korenu,samo zapretim povraćanjem i smire se user posted image Jedem šta mi se jede i to je to. Baš me briga da jedem sve da bi navodno moje dete jelo. Moja mama jela samo kiseli kupus pa ga ja ne pipam user posted image
Poc kakav je osećaj sa dečkićem u trbi? user posted image Biće to sve super,uglavnom svi kažu da je lakše s dečacima.

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 527
27.11.2013 23:02:08   
pocahontas
bas sam pisala u temi da mi ona kineska varijanta ovog puta omasila...
inace pomalo odlepljujem od ovih nasih balkanskih fora, kao da svi moramo da rodimo bar jedno musko dete i kao da svi zelimo samo decake, mozda tripujem zbog ovih trudnickih hormona, ali stekla sam takav utisak...a mm-u neki naglase 'braaavo tataaa, musko je', dodje mi da te sa takvim komentarima bacim u dunav...
a sto se tice osecaja sa decakomu tibi..pa divaaaan je!!!generalno je divna spoznaja da ces biti mamauser posted image
ja nekad sednem pa razmisljam, boze pa ja sam 2. put trudna, bicu mama jos jednom divnom stvorenju, JA, koja sam mislila da mozda nikada necu imati decu...i sva se raspilavim...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 528
27.11.2013 23:05:39   
Jole84
Poc a prvi put ti pogodila? Meni je po tome devojčica.
A i mene to baš nervira na našim prostorima,baš skoro jedan drug od mm,kažemo mu ne znamo pol još uvek,a on "samo nek je živo i zdravo i muško" user posted image Ja napomenem da mi je to nebitno al zapeo ko sivonja. Čini mi se da sam na kraju bila gruba user posted image

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 529
27.11.2013 23:10:03   
pocahontas
prvi put mi je pogodilo, rece devojcica i tako i bi, a sad opet rece devojcica, kad onouser posted image

inace mm ima na poslu neku zenu koja na osnovu datuma rodjenja roditelja zna da izracuna kada ce biti devojcica a kada decak, kad sam sada zatrudnela ona izracuna mm i kaze-decak je, i bio bi decak da sam zatrudnela bilo kada do juna 2015, a od juna 2015 pa ne znam do kada bi bila devojcica....e sad, da li je slucajno ubola ili ne, ne znam, ali je pogodila!

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 530
27.11.2013 23:13:47   
Jole84
I moja mama to zna,ali ne baš detaljno,na osnovu godišta roditelja (po principu da se geni menjaju kod čoveka na svakih 7 godina,pa čiji je gen mlađi kad dođe do trudnoće,beba je tog pola) Svima kojima smo računale ispalo je tačno. Jedino što je malo nezgodno je kad je između partnera mala razlika.

Direktna veza do poruke: 531
27.11.2013 23:40:18   
viking
Poc, super što je sve u redu na UZ user posted image  A za pol, ja se stvarno nisam nikad lično susrela sa tim komentarima koji favorizuju određeni pol, to je stvarno težak primitivizam ali se očigledno družim sa kulturnim ljudima user posted image

LO, kad ideš u petak? Idem i ja, ali tek u 17 h.

Ostale ženskice user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 532
28.11.2013 0:06:53   
little_one
heheh Poc to je i mene nerviralo kad bi me pitali sta nosim a ja rekla djevojcica i vecina je bila u fazonu, a nema veze, nek je ziva i zdrava....a ja bih bila user posted image

Pol je toliko nebitan prvenstveno majkama, al je to nekako ostalo od prije da mora biti musko pa da je onda to to...a cura ko cura, kad mora biti neka je...kao nema veze...

Vik idem oko pola 11 imam zakazano, valjda nece biti guzve i puno cekanja....uh jedva cekam....a vjerovatno i ti.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 533
28.11.2013 0:11:55   
viking
Da, ja živa nisam, pogotovo što u petak idem da upoznam dr koja će biti na porođaju.

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 534
28.11.2013 0:13:53   
adulence
E pa ja bih bas volela da danas sutra imam jos jednu devojcicu,pa nra primitivci puknu od muke...heheh...izvinite trudnjace morala sam...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

Direktna veza do poruke: 535
28.11.2013 0:20:54   
pocahontas
nije meni nikko nista govorio kad sam prosli put bila trudna, nisu smeli jer bi dobili user posted image to sam sad primetila, u ovoj trudnoci, i to uglavnom matorci...moguce da sam se istripovala, ali tako mi se cini i to me bas nervira...

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 536
28.11.2013 0:39:12   
jovana jojo
Dobro veče,ja opet po starom običaju noću nemogu da spavam i to zato što preko dana uvek ocepim jednu dobru partiju.Mada vidim da ima vas još koje ne spavaju.Meni nos samo curi,počela je da me boli i ona koža oko nosa ,sigurno zato što non stop brišem nos pa sam iritirala

Direktna veza do poruke: 537
28.11.2013 8:04:58   
Milica cica
Jutro trudniceuser posted image kako ste mi danas? Mi juče bili na kontroli, sve ok, bebci su 490 i 430g. Grlić ok, čvrst,zatvoren. Sledeće kontorla u 25.nedleji kada će mi raditii i ekspertni.

(odgovor članu jovana jojo)
Direktna veza do poruke: 538
28.11.2013 9:24:42   
New Mom
Dan, zene!
Kod mene danas jurcanje. Prvo kod mojih, prave 40 dana dedi. Onda popodne kod geneticarke po izvestaj za AC. A onda kod mm dede i babe, dedi danas 93.rodjendan. A izmedju sta uspem za procitam, rok mi od ponedeljka.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Milica cica)
Direktna veza do poruke: 539
28.11.2013 19:20:52   
Jole84
Drugarice user posted image
Mici superiška za velike bebane user posted image Dakle grlić je ok,to je bitno.
NM kod tebe baš gusto,svaka čast kako stižeš!
LO,Vik sutra kontrola jupiiii user posted image user posted image Vik ne sumnjam da ti je velika trema,sve postaje stvarno i blizu user posted image
Jovana,Poc,Cece i sve ostale user posted image
Ja bila danas kod dr koja mi je lečila sterilitet da pogleda nalaze zadnjeg uz i očekivala sam da me i ona pogleda ali nije user posted image tako da će leptirić da čeka do nove godine,moram da budem strpljiva. Smanjila mi utrogestan na 2.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 540
28.11.2013 19:42:52   
viking
Jole, nije mi trema uopšte, nego sam toliko pozitivno uzbođuna i nestrpljiva da ne mogu da dočekam! Ali nemam tremu, ni mrvicu, biće to sve super user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 541
28.11.2013 19:46:30   
Jole84
Naravski da će da bude,baš mi je drago što si takva user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 542
28.11.2013 21:10:36   
little_one
Dobro vece debelice....ove sedmice sve neki pregledi dosli na red...Vik i ja sutra....ja ne mogu da docekam...A Vik sutra ima i veoma vazan susret sa dr...to kao da si se vec porodila kad znas ko ce da te porodi i kad poznajes osobu i imas povjerenja u nju....eto tebi brzo bebica! user posted image

Mico, bravo za bebeane, samo neka rastu!

Jole, a ti si mislila da se ogrebes za jos jedan uvid u stanje tvoje bebane, ha? user posted image E ne moze, postuj privatnost ssvoje cure! user posted image

Ostale debelice gdje ste nam? Sta ima novo kod vas?

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 543
28.11.2013 21:41:01   
jovana jojo
Dobro vece trudnice, blago vama svima neke su isle a neke ce tek da vide svoje bebice ja moju tek 10 decembra! Posto se lecim od epilepsije jutros sam bila kod neurologa i rezultati mi nisu dobri ali sta je tu je, necu se sad sa tim jos vise opteretiti. Prehladjena sam i jedva pricam tako reci da sapucem. Sve me je stislo odjednom, osecam se skroz istrosenom!
Jole vidim da koristis utrogestan, i ja ga koristim od pocetka trudnoce ali nikada nisam preko 2 na dan uzimala koliko si pre pila? Meni je dr na zadnjoj kontroli rekao da mi je bolje da ih koristim kao vaginalete 2 pred spavanje jer direktno deluju na matericu a kad se piju ostecuju jetru i ostale organe.

Direktna veza do poruke: 544
29.11.2013 8:51:55   
New Mom
Kako ste, zene?
Jole, lepo ti LO rece, postuj devojkinu privatnost. user posted image Ma brzo ce sledeci UZ.
Poc., znaci potvrdjen user posted image ? Lep redosled.
Jovana, i meni je isto receno za utrogestan i kao th sam ga stavljala kao vaginalete. Kako inace ide sa th epilepsije? Bar sam ucila da se ukidaju tablete.

Ja evo ispijam toplu cokoladu u Meku. Uzivancija!

Direktna veza do poruke: 545
29.11.2013 8:52:40   
New Mom
LO i Vik., srecno kod dr danas!user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 546
29.11.2013 9:59:50   
Milica cica

IZVORNA PORUKA: New Mom

LO i Vik., srecno kod dr danas!user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 547
29.11.2013 10:09:52   
Milica cica
Jutro devojkeuser posted image ima li zime? Kod nas je brrrrrrrrr, ali dobro nije ni čudo s obzirom koji je mesec. Kakve ste mi danas?

Direktna veza do poruke: 548
29.11.2013 10:24:04   
jovana jojo
Dobro jutro trudnice, kako je kod vas jutros ja sam malo bolje psihicki ali prehlada ne pusta. NM ja sam jedno vreme pila utrogestan pa sam posle presla da stavljam kao vaginalete.
Za epilepsiju sam mislila da ce biti rezultato dobri nikada do sada mi dr nisu pricala sve nego povrsno sad je to meni ili urodjeno ili od udesa pre. Prvu trudnocu sam iznela lepo i devojcica mi je zdrava a nadam se da cu i ovu. Lekari kod kojih sam do sada isla da se lecim tek sad vidim koliko su bili povrsni i za neurologa i ginekologa... user posted image

< Poruku je uredio jovana jojo -- 29.11.2013 10:25:30 >

Direktna veza do poruke: 549
29.11.2013 10:40:10   
Jole84
Dobro jutro drugarice,ja malo "poranila",imala neke groooozne snove user posted image
LO,Vik srećno danas,jedva čekamo izveštaj user posted image
NM,LO da znate da sam htela malo da raskrinkam bebi privatnost,baš sam nešto dosadna user posted image Al šta je tu je,čekam novu godinu ko ozebo sunce.
Mici kako se ti osećaš pošto si videla bebane,sad si mirna jel da user posted image
Jovana katastrofa od naših dr,biće to sve dobro,samo nađi nekog da ti se posveti i nađe odgovarajuću terapiju.
Ja utrogestan koristila još pre trudnoće,nakon inseminacija itd a u trudnoći nastavila sa 4 dnevno,jer sam bila prokrvarila na početku a i imala jedan spontani,uvek stavljam vaginalno i moja dr smatra da se tako bolje apsorbuje. Sad mi je rekla da bi ga ukinula skroz,ali zbog ove hajke sa ginipralom,ipak da uzimam preventivno.
Meni uskoro stiže sveki na kafu a pasulj se krčka,od jutros sam prava domaćica user posted image

Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Spisak porodilišta u Srbiji - Beograd
U Srbiji trenutno postoji 76 zdravstvenih ustanova u kojima se naše buduće mame mogu poroditi. Pogledajte spisak za Beog...

Anketa

Мажење беба.
пеперутка16

Да ли ваше бебе (6-12 месеци) воле да се мазе? Моја чак ни не слуша, само ме одгурује, пење се по мени, вуче,... чак ни не жели да се носи, само гледа да побегне. То ми је стварно чудно.. Какве су ваше?

Click Here