Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 26.11.2013 15:13:55
|
|
|
|
little_one
|
Jole jesi prestala da plakis zbog snijega...ja ti poslala snijeg a ti places....da sam znala da cu te rasplakati odgodila bih malo
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 26.11.2013 15:14:59
|
|
|
|
Jole84
|
Plačem što mi nisi poslala dovoljno,ovde nema za grudvanje,LO piroćanko jedna
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 26.11.2013 15:23:39
|
|
|
|
little_one
|
E sad sam ja van konteksta...sto Pirocanka? Eto ti saljem veceras jos jedan vagon snijega, da ti zatrpa i ulazna vrata pa ces lopatom da zgrces!
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 26.11.2013 15:29:16
|
|
|
|
Jole84
|
Piroćanci su poznati kao škrtice
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 26.11.2013 15:32:40
|
|
|
|
little_one
|
Gdje skrtica...pa ne mogu sav snijeg odjednom da saljem...kazem ti sledeca tura ti dolazi veceras...ako se postar ne zapije pa ode na drugu adresu sa posiljkom
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 26.11.2013 15:35:16
|
|
|
|
Jole84
|
Posle će neko da nas proklinje Jedva čekam puuuno snega i novogodišnju kupovinu Do sad nisam imala ovoliko elana jer nisam ni imala razlog ali sada je ovaj leptir promenio sve
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 27.11.2013 8:20:24
|
|
|
|
little_one
|
Jutro bebelice! Jole jel stigla posiljka snijega? Ili je postar zalutao? Kod nas jutros snijega za izvoz, pa kome jos fali da saljem... Beban mi je postao pravi vrtiguz zadnjih dana...a bas je bio miran, a onda je krenula prava zurka u stomaku...ima dijete prostora i za zurke Jedva cekam da ga vidim u petak. Malo vise sad mirujem, i nadam se da je ovo sto sam se otvorila nije nista strasno i da cu ostati na ovom jednom prstu...al za svaki slucaj cu se malo primiriti....kako su ostale trudnice? Mrdaju li se bebe?
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 27.11.2013 9:52:07
|
|
|
|
Milica cica
|
Jutro devojke Evo i kod nas konačno zapadalo, a zima napolju brrrrrrrrrr
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 27.11.2013 10:24:07
|
|
|
|
New Mom
|
Ja se spremam da idem, sreda ko i uvek. Baš se brzo umaram, ne sećam se da je baš tako rano krenulo prethodnih puteva. Ja još nemam prave jake udare bebe, ali osetim meškoljenje, a pošto je treće, znam šta je (nisu creva ).
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 27.11.2013 10:48:34
|
|
|
|
Milica cica
|
Ja sam recimo bila jako umorna prva tri meseca, uh kad se setim, odem do prodavnice i vratim se sa jezikom do poda kao da sam trčala maraton NM kako stomačić?
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 27.11.2013 10:51:00
|
|
|
|
New Mom
|
Raste. Niko mi ne veruje da sam tek četvrti mesec. Ih, vi mame duplice i trčite maraton u odnosu na nas sa samo jednom bebom u stomaku. Vama se ne računa.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 27.11.2013 11:17:16
|
|
|
|
Jole84
|
Dobar dan drugaci Ovde je baš bljak vreme,sneg se već otapa,LO mi poslala pijanog poštara sve je pobrkao Sinoć malo skitala s drugaricama,baš je zahladilo.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 27.11.2013 11:18:26
|
|
|
|
daca77
|
Jole, svaka cast za setnju...sinoc je bas bilo grozno vreme
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 27.11.2013 11:21:24
|
|
|
|
Jole84
|
Jeste Dacika,al navukla sam bundicu
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 27.11.2013 12:49:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Trbice vidim da ste ok.I kod mene neki leptiric u stomaku Juce kada me uhvatila panika za AC.i smirila se a leptiric nikako da se smiri.Stvarno priroda je cudo
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 27.11.2013 16:05:01
|
|
|
|
pocahontas
|
cao zenske! ja bila na kontroli, sve ok, definitivno je decak sve vas
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 27.11.2013 21:40:41
|
|
|
|
Torbica
|
Poc, sad kad me kamenuju ovdi, al da kazem, decaci su zakon! Salu na stranu, sta god da je, mi smo potpuno bili neoptereceni po tom pitanju ali mi je lakse sa njima. Mada je i ona usla u neku mirnu fazu i ne mogu da se nacudim. Ljubim vas sve, uzivajte u najopustenijem tromesecju
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 27.11.2013 21:40:44
|
|
|
|
Jole84
|
Oo Poc znači bio je dr odmah u pravu,bravo za momčića Cece sad sve osećaju naši leptirići,no sikiriki Mene malo bolucka stomak,tačnije prepone me zatežu,pretpostavljam da je ok,al ipak....valjda sam previše šetala.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 27.11.2013 21:55:21
|
|
|
|
little_one
|
Jeeeeeeeeeeej POC, super sto je sve ok...i naravno za deckica I ja jedva cekam petak da vidim kako je moj momcic. Inace, kako sam se vratila u ponedjeljak sa kontrole, stalno me probada dole u vagini, i podno stomaka, bas probadanje....ne znam da li je mozda od pregleda iako je moj dr stvarno njezan....moracu da ga pitam da me opet pregleda za svaki slucaj....ne znam sta to moze biti al me pomalo brine.... Cece super za leptiric! Uskoro ce to biti ribica, pa ce samo jednom da te zvekne nogom iz sve snage Torbice, utjesi me posteno....ovo moje cudo je super svojoj mami, bas prava dobrica (sa tu i tamo kojim ispadom) a ako ce djecak da bude jos bolji, pa onda sam ja vec u pravom raju za mame Jole, to je od malo previse set_nje, a i bebica pravi sebi mjesta...vole cure da si prave prostora u stomaku, inace mirises mi da nosis djevojcicu!
< Poruku je uredio little_one -- 27.11.2013 21:58:18 >
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 27.11.2013 22:06:06
|
|
|
|
Jole84
|
LO jedva čekam da vidim jel istina Kako si ti? Moraću malo da odmorim onda. Nego gde nam je ona tema o terminima,da gnjavim Maslačka kad ću da se porodim?
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 27.11.2013 22:28:18
|
|
|
|
little_one
|
Jole nisam dobro raspolozena kao ti al se ne dam tako lako! A kazem ti da mi licis da nosis curu, sva si mi poletna, ko i ja kad sam bila trudna sa Andreom...a ovu trudnocu ni blizu ne podnosim ko prvu...iako sam u sustini super, ni upola nisam poletna kao s prvom bebanom...al sve u korist sluzbe sto bi rekla Torbica
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 27.11.2013 22:31:14
|
|
|
|
Jole84
|
LO meni se čini da je razlog poletnosti to što sam na početku dosta ležala i strahovala pa sam se sad tolko opustila da nekako mogu sve. A možda si i u pravu,mm baš priziva devojčicu i ljuti se kad kažem u muškom rodu
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 27.11.2013 22:33:28
|
|
|
|
Modessty
|
Jole ako je suditi prema poletnosti onda nosiš dečaka Doduše ja i nemam iskustvo sa devojčicama Ljubim te
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 27.11.2013 22:42:34
|
|
|
|
Jole84
|
E sad sam zbunjeta Mod šta rade mališani? A glavna provala je bila od moje sveki "s koje si strane osetila kad se mrdnula beba?"..."s leve"..."e onda je muško"
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 27.11.2013 22:45:56
|
|
|
|
pocahontas
|
IZVORNA PORUKA: little_one Jole nisam dobro raspolozena kao ti al se ne dam tako lako! A kazem ti da mi licis da nosis curu, sva si mi poletna, ko i ja kad sam bila trudna sa Andreom...a ovu trudnocu ni blizu ne podnosim ko prvu...iako sam u sustini super, ni upola nisam poletna kao s prvom bebanom...al sve u korist sluzbe sto bi rekla Torbica ovo potpisujem, s tim sto mislim da kod mene nema veze sa polom nego sa cinjenicom da trudnoca svakako iscrpljuje i trazi vise sna i odmora, a ja sada nisam u mogucnosti da to sebi uprilicim svaki put, kao sto sam mogla kada sam prvi put bila trudna... Torbice nadam se da ce i kod mene biti kao i kod tebe jer mene hvata blaga frka, posto mi svi govore kako je sa decacima teze nego sa devojcicama, al videcemo Jole odmaraj malko vise, a normalno je to da stomace zateze i bolucka, mene je tako i prosli put i sada... LO trazi da te u petak opet pogleda, bolje to nego da se opterecujes i brines...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
Мажење беба.
пеперутка16
Да ли ваше бебе (6-12 месеци) воле да се мазе? Моја чак ни не слуша, само ме одгурује, пење се по мени, вуче,... чак ни не жели да се носи, само гледа да побегне. То ми је стварно чудно.. Какве су ваше?