Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 6.12.2013 21:27:14
|
|
|
|
ANDJEELA
|
Hvala vam puno,bas mi znaci svaka vasa recenica
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 6.12.2013 21:32:59
|
|
|
|
Lepterija
|
Andjela, mene je krvarenje proslo juce i danas me bas nista ne boli. Ja uopste nisam imala trudnicke simptome, ni mucninu, ni prohteve za hranom, jesam samo zatvor i podrigivanje. Nisam se jos ni malo udebljala, a nosim blizance i ocekuju se vece reakcije. Bas smo sve razlicite.
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 6.12.2013 21:35:54
|
|
|
|
Milica cica
|
Još jedna duplica, divno
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 6.12.2013 23:13:14
|
|
|
|
Jole84
|
Lepterija čekamo utorak,vreme leti Kako se ti osećaš? Anđela normalno je,ne brini,sve smo mi različite,ni ja skoro da nemam nikakve simptome a kad ih dobijem,zažalim što sam kukala Vik taj sa majoranom je mnogo jak,nisam mogla ni pre trudnoće da ga koristim,suze na oči idu od njega NM jel ima kod vas dve malo bolje? Kad da popijem panadol? Sad si mi dala ideju za kamilicu,fiziološki rastvor mi ne pomaže,počinjem da se gušim od disanja na usta,ne znam kako ću da spavam uopšte,baš me steglo...
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 6.12.2013 23:24:35
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: ANDJEELA Lepterija cuvam ti mesta-nebrini se! Drage trudnicepisete sve po nesto,a ja neznam sta da vam pisem,bila na expertnom 25.11,tada radjen poslednji ultrazvuk,sve ok za sada,danas gotova krvna slika,secer i urin sve u redu,kaze dr da nepijem nista od vitamina kada je sve ok,a ja sve pozelim malo mucnine ili neki simptom,kao da nisam trudna-ili je to normalno u 4 mesecu trudnoce? Molim vas ako ima neka trudnica bez simptoma-neka se javi- da me utesi da je to normalno stanje kod mene,jer sam postala i zabrinuta. NM obavezno da mi napises kako je bilo na AC,ja se pripremam za 16. Sve vas Kao da sebe slušam Ženskice jedva čekam da vam se pridružim ovde se, čini mi se najlakše diše. Jole jesi saznala pol bebe?
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 6.12.2013 23:27:06
|
|
|
|
Jole84
|
Veverkiću još malo,eto tebe posle dabla da znaš da se ovde najlakše diše! Nisam još,okrenuo dupe na zadnjem UZ,pa se nadam da će pred novu godinu mali trta da se pokaže konačno Kako si ti,uživkaš?
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 6.12.2013 23:29:14
|
|
|
|
degu
|
Ja još čekam da počnem da se osećam trudno stomak ovih dana više ne zagledam. Osećam se super, čini mi se da se polako opuštam
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 6.12.2013 23:31:47
|
|
|
|
Jole84
|
Ja sam se opustila tek posle dabla i kad sam prešla u drugo,nekako sam tek tad bila baš baš trudna i smela da se zaradujem zbog toga. Jao jao kad ti samo iskoči jedan dan
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 6.12.2013 23:36:20
|
|
|
|
degu
|
Pa da, i ja sam u grču, pred svaki UZ imam ogromnu tremu, prošli put sam se toliko uplašila da je i bebi puls bio 184. Stalno razmišljam jel sve u redu, jel još tu? Kao da može negde da ode al džaba, još malo pa da uživam i da se radujem. Iako tako uhvatim sebe darazmišljam o imenima i baš me uhvati ushićenje
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 6.12.2013 23:40:09
|
|
|
|
Jole84
|
Valjda još nismo svesne da nas zadesilo čudo Jel više razmišljate o muškim ili ženskim imenima Mene sad uhvatilo da jedva čekam Novu godinu,iako smo dogovorili da nigde ne idemo,već u kućnoj atmosferi,nas "troje"...
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 6.12.2013 23:43:26
|
|
|
|
degu
|
Razmišljam o muškim jer sam ženska odavno smislila Kako je to divno, sledeće godine u ovo vreme ćete se još više radovati Novoj Godini
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 6.12.2013 23:45:09
|
|
|
|
Jole84
|
Da da,i vi
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 7.12.2013 9:46:07
|
|
|
|
little_one
|
Jutro bebelice... E Nove Godine...sjecam se za pretproslu novu godinu sam se slesila ko nikad, i plakala ko nikad zbog bebe, a nisam ni znala da sam vec ostala trudna, tj saznala sam 15tog januara sasvim neocekivano al zato je prosla ng bila savrsena utroje, samo sa suzama radosnicama...ove godine cekamo NG "ucetvoro" Na kraju kad sve saberes i oduzmes, citav zivot ti se vrti oko djece, i nema ljepseg osjecaja nego to bice koje je tu pored tebe....ja se tako uhvatim i pogledam ANdreu i pomislim da li sanjam, da li je moguce da je to malo savrsenstvo nase i da to nije samo san....kad se mucis za bebu, pomislis svasta, pa i to da ti to nije sudjeno, da budes majka...al kad stigne, vise nista u zivotu nije bitno...definitivno!
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 7.12.2013 10:23:36
|
|
|
|
mamica 91
|
Jaoooo ja sam od jutros u nekim "ludim emocijama" samo bih plakala ..na staroj memorijskoj naisla na klipove kad se una rodila pa od porodilista do prvih 10 dana, jos kad sam procitala ovaj post od LO o NG ee to me dokrajcilo pretprosle smo bili u neizvesnosti, samo cekali da se porodim...pustila koju suzu, i sad sam skroz ok .... hahahha msm da mi je ovo prvi simptom ove trudnoce (osim ledja )
< Poruku je uredio mamica 91 -- 7.12.2013 10:24:28 >
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 7.12.2013 12:01:59
|
|
|
|
Lepterija
|
Jole, dobro sam, ali jos non-stop proveravam ima li sta na ulosku. A vi Banjalucanke, bas mi stvarate nostalgiju za BL, ja odselila otuda 2007. i bas mi fali.
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 7.12.2013 14:10:17
|
|
|
|
Milica cica
|
IZVORNA PORUKA: little_one Na kraju kad sve saberes i oduzmes, citav zivot ti se vrti oko djece, i nema ljepseg osjecaja nego to bice koje je tu pored tebe....ja se tako uhvatim i pogledam ANdreu i pomislim da li sanjam, da li je moguce da je to malo savrsenstvo nase i da to nije samo san....kad se mucis za bebu, pomislis svasta, pa i to da ti to nije sudjeno, da budes majka...al kad stigne, vise nista u zivotu nije bitno...definitivno! divno rečeno
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 7.12.2013 17:15:01
|
|
|
|
Jole84
|
LO kako si to lepo rekla Drugarice ja skroz zakasala sa sinusima,noćas nije bilo spavanja...ništa mi nije pomoglo,ni čajevi ni inhalacije ni vitamini,tolko začepljeno da se gušim. Danas isto stanje,iz hitne pomoći mi rekoše da mogu adrianol kapi za decu,ali samo malo,makar pred spavanje. Sad čitam u uputstvu da ne sme u trudnoći,ali mene je to danas spaslo. Baš brinem
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 7.12.2013 17:17:44
|
|
|
|
New Mom
|
Meni je tako danima. :( I nikako da prodje. Kaca nocas i danas najgore do sad. Adrianol deluje lokalno, nema zasto da brines.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 7.12.2013 17:29:41
|
|
|
|
Jole84
|
Joj NM katastrofa nadam se da će da se opravite brzo,baš se odužilo. Hvala ti,laknu mi Misliš da je neki virus?
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 7.12.2013 17:31:19
|
|
|
|
New Mom
|
Najverovatnije. Iscrpljena sam skroz. Ti bar iskoristi i lezi. Ja sam zbog Kace po celu noc budna, mrtva sam.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 7.12.2013 17:33:23
|
|
|
|
Jole84
|
Baš se to i mislim,kako li je tebi kad brineš za obe...jel ima neko da ti malo pomogne,bake? Bar malo da se povratiš zbog AC.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 7.12.2013 17:36:41
|
|
|
|
New Mom
|
Svekijevci su cuvali klince skoro svaki dan ove nedelje. Vikendom i onako skoro sve mm preuzme na sebe. Al i pored toga to nije to.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 7.12.2013 20:24:18
|
|
|
|
buba m
|
Joj vas dve bolesnice! Odmarajte što više, organizam se brže leči kad se odmara. Ja bila na uz! Devojčica je!!! Sve je super. Ima 960gr i prema merama je sve ok!
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 7.12.2013 20:31:58
|
|
|
|
pocahontas
|
bubo mi planiramo da odemo negde za docek, prosle godine nam je bilo malo drustvance, kod nas kuci, a sad ce najverovatnije baka cuvati bebanu, a mi cemo negde na neku veceru ili tako nesto, u svakom slucaju neki mirniji ambijent... odosmo kod kumova da gledamo 'tvoje lice zvuci poznato' pa mozda malo do grada.. inace kod nas je pocela rasprava oko imena, ne mozemo da se dogovorimo, al nema veze ima jos vremena nm, jole da sto pre ozdravite! sve vas
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 7.12.2013 21:06:31
|
|
|
|
little_one
|
Dobro vece bebelice! Jole i MIco sve za nase mrvice, zivot ima smisla sada, zar ne? Lepterija, pa dodji, Banjaluka je i dalje na svom mjestu! Od 2007me se ama bas nista nije promijenilo nabolje, nazalost! NM ajde da nam ozdravite, dosta vas je to mucilo...odmarajte i lijecite se... Buba, super za curu! Sad da se bacite na imena! Poc, jooooj i vi raspravljate o imenima, ja hocu da poludim od toga, pa stvarno vise ne znam, nijedno ime mi nije leglo kako treba...lakse bi mi bilo da je opet cura...cure bas nisu komplikovane... MI smo danas skitali, kupili smo i prvu robicu za momka, jednu dekicu, bodic i pidzamicu sa kapicom...predivno je a sve plavo treba se navici na tu promjenu!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciUobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?