|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
5.1.2016 13:04:56   
MAMAMAJ
Kad mm dođe s posla, ne znam baš tačno kad će.
Joj, u isto vreme jedva čekam i jedva ne čekam user posted image kad pogledam u moje mališane, samo ta frka zbog njih da me prođe...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 476
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
5.1.2016 13:08:33   
MAMAMAJ
Z moja, hvala ti na ovim rečima ohrabrenja, a reci ti meni, po ovim mojim simptomima što sam ti navela, da mi je danas termin, trećerotka i sve to, kakve su šanse da mi da indukciju?
Misliš da me neće vratiti?
Kakav je s tim, u praksi, šta znaš o tome?

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 477
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
5.1.2016 13:22:08   
Zemunka85
E vidis, bas ne znam ... Ne znam detalje iz trudnoca ovih drugarica (ili sam zaboravila), ali znam da su sve bile prezadovoljne. I vracale se kod njega. Ja sam, kazem ti - ZP samo zbog njega izabrala, a tada se izabrani lekar placao (50000 sa epijem) i on tada nije bio tu :(. Moja drugarica je sve privatno vodila, samo da bi bila kod njega - pa i odrzavanje, gde je bolnicki dan 22000. Ja sam ga upoznala na odrzavanju ocevi nam se znaju, njegov otac je nacelnik hmmm necega u ZB, nefrolog cini mi se, veliki strucnjak) i zaista je toliko prijatan i divan da nemam reci, a kazu da tek na porodjaju znaci mnogo, mnogo. Da hrabri i bodri.
E sad - za ono sto tebe najvise zanima, ne znam sta bih ti rekla :(. Ali realno, postoji mogucnost i da te vrate, na zalost. Ipak se tolerise jos koji dan. A nzm njegov stav za oko toga. Znas i sama da ce presuditi stanej grlica i opsta slika.
Ti bi volela da ostanes? Ja ti od srca to zelim i da bude brzo i lako, a znaj da je on najbolji DR na svetu. Ima cak i svoju FB grupu user posted image .
Mislim da sam negde procitala da zivis daleko, pa probaj na tu kartu. MSM mene je DR porodila 2 nedelje ranije, samo da bi ona to uradila, jer je bila moj izabrani lekar (a sutradan ej isla na odmor) i sve je hvala Bogu OK bilo. To je uvek tema - na/oko termina indukovati ili cekati jos koji dan .. jbg .. i za i protiv ima i jedno i drugo, ali kako god da odluci, odluka je ispravna ;). I nisam ti bas pomogla, ali brojis minute 100% :D

Sreecnoooo i cekamooo user posted image

< Poruku je uredio Zemunka85 -- 5.1.2016 13:23:20 >

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 478
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
5.1.2016 13:38:23   
MAMAMAJ
Ako se ovaj moj grlić još nije skratio, šlognuću se, mesec dana mi curka sluz... A inače je bio jaaaako dug, pa to verovatno zato.
A kako sam prvo dete rodila 17 dana pre termina, drugo 2 dana pre termina, pa valjda je i ovaj nemirko zreo na termin...
Hvala ti od srca, idem sad na fb da tražim tu njegovu grupu, hahah, kakva legenda. user posted image
Pisaću vam detalje čim budem mogla, daće Bog.

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 479
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
5.1.2016 13:55:22   
Zemunka85
Aahahaha sad vidim da ima cek dve grupe user posted image user posted image .

Samo napred zenska, brzo ce to!

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 480
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
27.1.2016 8:38:42   
YoWaNa
Drage mame i buduće mame,

Moram da vas obradujem. Juče mi je prijateljica javila da je došao epidural u Zemunsko porodilište!! user posted image

U Nedelju imam zakazano kod doktora Plješe, pa ću sve detalje da prenesem ovde. Inače, upoznala sam ga pre par dana - zaista divna osoba. Još kad pročitam sve što sam pročitala ovde - srce mi je puno što će on biti moj doktor.

Veliki pozdrav za sve user posted image

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 481
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
27.1.2016 11:21:19   
Zemunka85
Nemoj da zezas user posted image
Ooooooo pa to je lepa vest.
Bas cesto razmisljam kako ne bih (jednog dana) menjala porodiliste, a opet - volela bih opet epi...

(odgovor članu YoWaNa)
Direktna veza do poruke: 482
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
27.1.2016 11:26:15   
YoWaNa
Da, daaaaaaa, juče mi javila drugarica koja je bila juče ujutru kod doktorke user posted image Oduševila sam se. Moja opcija je bila - ukoliko se mališa ne okrene - carski rez - ok Zemun. A ako odluče da me porađaju prirodno - Zvezdara. Ova vest mi je popravila mesec user posted image

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 483
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
27.1.2016 15:10:42   
MAMAMAJ
Zemunka, opet ti u ovoj temi... user posted image user posted image
Devojke, koje god ikada budete došle ovde da čitate, u Zemunu vam epi nije potreban, pogotovo kod Plješe i Žujković, samo se naoružajte osmehom, recite sebi : ok, porođaj boli, ali osim što nema nazad, porodio se ceo svet, pa ću i ja, poradite na disanju, slušajte šta god da vam kažu da radite u toku porođaja i opustite se...
Zemunsko porodilište = epidural user posted image

(odgovor članu YoWaNa)
Direktna veza do poruke: 484
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
9.2.2016 20:52:48   
djoletova mama
Jel se neko u skorije vreme poradjao sa epiduralom? Meni je ovo treća trudnoca, oba puta sam uzela epidural i nikako ga ne bih ni sad propustila ali od kako je besplatan teze ga je i dobiti. Javite ako neko ima svežu informacije.

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 485
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
16.2.2016 21:13:20   
djoletova mama
Gde ste žene, izgleda se niko ne poradja u Zemunu😊Ja sam večeras pričala sa anesteziologom, doduše brzinski i kaže da može da se dobije da dođem i popunim neki obrazac i vreme koagulacije iz krvi to moram da imam pre porođaja. Pitala sam jel sto posto sigurno da ću dobiti ona kaže da samo da vidimo kog ćemo doktora prem da je načelnik rekao da mora svaki doktor da radi epidural. E sad kad budem sve završila zvacu je krajem meseca da pitam da li da biram dr i to je to! Pišite ako se neka porodila iskustvo umirem od straha.

(odgovor članu djoletova mama)
Direktna veza do poruke: 486
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
16.2.2016 22:09:20   
Zemunka85
Ja ne znam nista na ovu temu, zato i ne pisem. Mene je poradjala Lapcevicka, zadovoljna sam ali bih sledeci put uzela Pljesu.
Nije mi bas najjasnije to - da izaberes DR. Da li to znaci da taj DR dodje na tvoj porodjaj iako krene u sred noci? Ne verujem da se na to misli ....
Hocu reci. ne verujem da se sada "izabrani lekar" ne placa tj nije mi sada bas jasno puno stvari.
Ja kada sam s eporadjala bio je izabrani lekar 30000 i epi 20000, ali epi ne mozes bez izabranog lekara, tako da sam ja to da mi bude DR koji ja hocu na porodjaju, ma kad on krenuo i epi platila 50000. Ovo mi sad bajkovito zvuci ... Moja drugarica se porodila u Zemunskoj pre mesec dana, uz epi, ali koliko znam imala je nekog ko joj je pomogao da to dobije.
Kada sam se ja poradjala 2012 se islo na razgovor sa anesteziologom, nista od analiza nisu trazili koliko se secam.

(odgovor članu djoletova mama)
Direktna veza do poruke: 487
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
17.2.2016 21:33:54   
djoletova mama
Da, tako je bilo 20.000ep.+30.000doktor međutim oni više od godinu ga nisu radili i negde u decembru kad su objavili da je besplatan bio je načelnik na tv u i rekao da će biti i kod njih. Ja odmah zvala anesteziologa jer mi je ona već sredila kaže radimo bukvalno jedan mesečno ali da se čujemo u januaru. Ja je zovem kaže rekao načelnik da od prvog februara moraju svi doktori da ga rade i oni se kao bunili tražili obuku i on im dao plafon mesec dana. To je kao do marta, eto tako je ona meni rekla. Ja to pričam jednoj u Frontu jer sam se i tamo raspitivala a ona kaže ma kakva obuka lakše je poradja ti uz epizoda kad je žena prisebna i ne crkava od bolova što verujem da jeste. A i u Frontu je sad mnogo teže dobiti naročito vikendom i noću jer je tu samo dežurni anesteziolog za hitne slučajeve pa ako ima posla ništa od epija..Valjda ce se javiti neke žene sa lepim iskustvom da se malo smirim.

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 488
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
11.3.2016 16:19:27   
djoletova mama
Još uvek niko ne piše... Ja sam predala taj obrazac i analizu krvi u anesteziolosku sobu i dobila potvrdu da mogu da dobijem epi samo da na porodjaj ponesem taj papir. Posle toga sam imala ctg i uz kod dr. Zujkovic i pitam je jel rade, kaže imaju dežurne bas za epidural i nema problema. Daj Boze da je tako, nestvarno mi zvuci!!!!

(odgovor članu djoletova mama)
Direktna veza do poruke: 489
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
2.4.2016 9:27:40   
marinic
nisam se poradjala ovde, ali sve reci hvale od drugarice koja se tamo dva puta poradjalauser posted image

(odgovor članu SUPER MAMA)
Direktna veza do poruke: 490
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
30.5.2016 18:04:03   
MalaCoka
Hellouuu:) trudniceee:) da li se neka u skoruje vreme poradjala u Zemunskoj bolnici? Kakva su iskustva i cene? Moj gin.mi je preporucio zemun i dr. Tomislava Stefanovica..ima li neko iskustva sa njim ? Hvala punooo i ako ima koja buduca mama a termin joj je u avgustu extraaaa mozda budemo zajedno :)

(odgovor članu marinic)
Direktna veza do poruke: 491
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
31.5.2016 23:18:37   
djoletova mama
Ja sam se porodila pre mesec ipo dana i mogu samo da pohvalim Zemunsku bolnicu.Dosla u pola tri nocu zvali anesteziologa za epidural bez problema a toga sam se najvise plasila sta ako bude nocu pa mi ne daju.Ne placa se nista.Prvo je bio dr.Devic a posle preuzela dr.Zujkovic,ne zna se ko je divniji doktor.Porodila sam se u 9i15 i rodila decaka.Treci mi je porodjaj u Zemunskoj i prezadovoljna sam!

(odgovor članu MalaCoka)
Direktna veza do poruke: 492
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
2.6.2016 12:51:36   
Zemunka85
Suuuupeeeeeeer. Divne reci. I bas znace.
Ja ne znam sta je meni, kao da samo sto nije krenuo porodjaj. A nisam ni trudna user posted image .
Planiram i razmisljam uskoro o tome i bas me nesto oipteresise razmisljanja, tako da ovo tvoje bas znaci ...

Cestimam i uzivajte!

(odgovor članu djoletova mama)
Direktna veza do poruke: 493
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
2.6.2016 14:06:02   
Nekoneko
Prvo pozdrav za mame I buduce mame user posted image , a potom I pitanje... Procitala sam sve postove na forumu, ali jedna stvar mi nikako nije jasna, te molim da mi odgovori bilo koja mama koja se u skorije vreme poradjala u Zemunskoj bolnici... Procitala sam na mnogo postova da posete u pomenutom porodilistu nisu dozvoljene, ali mi nikako nije jasno da li to vazi I za tate? Naime, planiram da se porodim u Zemunskoj, ali mi je potpuno suludo da suprug nece moci da me poseti??? Slazem se da posete treba da budu svedene na minimum minimum, jer bi se u suprotnom sjatile babe, dede I ostala mnogobrojna rodbina sto nikako nije pozeljno za takvo okruzenje user posted image , ali bas da ni tata ne moze da dodje I obidje novopecenu mamu e to mi nikako nije jasno. Znaci, moje pitanje se odnosi na to da li su posete zabranjene I za tate? Unapred hvala na odgovoru user posted image .

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 494
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
3.6.2016 9:42:21   
Zemunka85
Ja kada sam se poradjala (2012) niko nije mogao da dodje u posetu, a mislim da ej i sada tako. Ja sam izgleda luda ali meni je to skrooooooz ok i odgovara mi :D

(odgovor članu Nekoneko)
Direktna veza do poruke: 495
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
3.6.2016 12:07:31   
Nekoneko
Ma nisi ti luda, verovatno vecina nas razmislja tako user posted image . Pazi, ni ja ne bih zelela da mi se tamo sjati bilo ko, ali da bas ne moze ni tada da dodje to mi je bas bezveze. Mislim, ako bude nekih komplikacija , pa je neko prinudjen da ostane u bolnici recimo pet dana meni nije normalno da za tih pet dana ne moze da vidi nikog svog user posted image ...

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 496
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
3.6.2016 21:58:10   
djoletova mama
Hvala Zemunka!Mozes da zatrudnis i da ne brines stvarno se najzad resilo to za epidural.NEKO poseta nema kod porodilja a ostaje se samo 24h tako da ce ti proci brzo,ja sam pre ostajala cetiri dana ovo je sad super.

(odgovor članu Nekoneko)
Direktna veza do poruke: 497
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
4.6.2016 10:33:18   
Nekoneko
Grrr...user posted image Devojke hvala na informacijama 😀. Zna li neka od vas kakva je procedural za apartmane, da li mogu unapred da se rezervisu?

(odgovor članu djoletova mama)
Direktna veza do poruke: 498
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
20.6.2016 10:17:57   
heiweth
Zdravo, htela bih da pitam sta se sve nosi u zemunsko porodiliste? posto citam na raznim forumima i svuda je razlicit spisak.. pa bi mi trebalo iskustvo nekog ko je skorije bio.. Hvala!!

(odgovor članu Nekoneko)
Direktna veza do poruke: 499
   RE: Novo porodiliste u Zemunskoj bolnici?
2.7.2016 16:29:57   
Millenium
Evo ja da se javim, zelela bih da podelim sa vama moje iskustvo. Isla sam cesto na preglede u prijemnu ambulantu i za vreme a i posle trudnoce (imala sam neke komplikacije) i nijednom nisam naletela na neljubaznog lekara ili sestru. Svi su uvek bili divni i puni razumevanja. Bukvalno svakog lekara mogu da pohvalim. Najvise bih istakla dr Zujkovic naravno dr Pljesu. Takodje sve pohvale dr Dimitrijevic i Simic.
Dr Zujkovic me je porodila. Bez epidurala (zakasnila sam na epidural) i zaista mi nije ni trebao. Sve je savrseno proslo sem oporavka jer mi je pukla epiziotomija. To se desilo mojom krivicom pa sad cekam da mi samo od sebe zaraste. Sve u svemu, imam predivna iskustva. Svi su vrlo strucni i zaista prijatni i divni. Nisam iz Zemuna ali bih se rado opet tu porodila :-)

(odgovor članu heiweth)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Značaj gvožđa tokom trudnoće
Tokom trudnoće, potrebe za gvožđem se povećavaju jer se volumen krvi povećava radi podrške rastućoj bebi. Takođe, gvožđe...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here