Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 20.3.2023 14:45:05
|
|
|
|
nata11
|
Dunja to je umesto omeksivaca. Zdravo koliko i omeksivac. Lenor samo nalazim tako da njih i uzimam.
|
RE: Koji omekšivač koristite? 11.4.2023 12:31:17
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Sada sam presla na neki tecni prasak 3u1 koji sadrzi i omeksivac.Ne znam tacno kako s e bese zove.. Na B nesto. Videcu. A nije ni skup. A granulice su vrhhhhh.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 11.4.2023 13:16:38
|
|
|
|
dddaca
|
Ja nesto ne volim te 2,3u1. Volim da mi ves bude dobro ispran pre nego sto stavim omeksivac
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 11.4.2023 13:33:23
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Sada sam presla na neki tecni prasak 3u1 koji sadrzi i omeksivac.Ne znam tacno kako s e bese zove.. Na B nesto. Videcu. A nije ni skup. A granulice su vrhhhhh. Super je to.I meni se sviđa.Koristim iz inostranstva.Granule još nisam koristila.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 22.6.2023 12:43:56
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ja obozavam chiico-iako vise nemam male bebu,ostao mi je taj miri za sva vremena. Generalno,dosta koristim etericna ulja i sirce,tik tok je cudo jedno.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 14.9.2023 13:54:18
|
|
|
|
nata11
|
Ni jedan. Nista ne mirise. Bukvalno pola boce mi treba da bi odeca imala imalo mirisa. Ne bacam vise novca na to.
|
RE: Koji omekšivač koristite? 14.9.2023 14:05:26
|
|
|
|
17 joka
|
Nato ni ja ,koristim onaj persil sa silsnom i nista vise.Koza mi je mnogo oset_ljiva na previse hemije pa smo se toga odavno oslobodili.
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 8.10.2023 17:17:12
|
|
|
|
mama ivane
|
U zadnje vreme najvise koristim Cocolino plavi
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 25.10.2023 18:25:28
|
|
|
|
flamingos
|
Cocolino nisam koristila,mada ga svi hvale.Možda se odlučim,pa da isprobam.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 26.10.2023 8:39:18
|
|
|
|
medamisko
|
Semana omeksivac , predivan miris.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 26.10.2023 10:02:57
|
|
|
|
Srecko47E
|
Sirce i etarska ulja,milina.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 27.10.2023 17:10:21
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E Sirce i etarska ulja,milina. To nisam nikad koristila do sad.Koristim Lenor,plavi ili iz inostranstva tečni prašak u kome ima omekšivača i taj mi je super.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 27.10.2023 19:08:52
|
|
|
|
dddaca
|
Srecko, koju kolicinu sirceta i etarskog ulja stavis?
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 28.10.2023 7:37:58
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: dddaca Srecko, koju kolicinu sirceta i etarskog ulja stavis? To i mene zanima,pošto nisam do sad koristila.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 28.10.2023 8:56:57
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ja napravim u staklenoj flasi-1l sirceta,koje god-i po pravilu ide 20 kapi etarskog ulja. Ja stavim 12/15 jer koristim lavandu ili neki citrus-mirus bude jak,pa ne volim da preteram. Etarska ulja kupujem YL ili u DM-sastav je indentican,prirodna ulja, s tim da YL garantuje da su ulja organska itd,opsirna tema pa je razlika u ceni i do 20x u odnosu na ulja iz DM-a.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 28.10.2023 9:01:22
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E Ja napravim u staklenoj flasi-1l sirceta,koje god-i po pravilu ide 20 kapi etarskog ulja. Ja stavim 12/15 jer koristim lavandu ili neki citrus-mirus bude jak,pa ne volim da preteram. Etarska ulja kupujem YL ili u DM-sastav je indentican,prirodna ulja, s tim da YL garantuje da su ulja organska itd,opsirna tema pa je razlika u ceni i do 20_x_ u odnosu na ulja iz DM-a. Hvala.Da isprobamo.Samo moje dete ne voli miris lavande,nekako joj je jak.Uzeću neki drugi.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 28.10.2023 9:06:28
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ja lavandu volim leti,jer beze komarci. Moj favorit je limun. Bas da blag miris,uopste ne mozes povezati sa limunom. Nemoj samo kupovati vaniilu,to je sinteticko ulje,nije ok a i smrdi.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 28.10.2023 9:10:36
|
|
|
|
flamingos
|
Važi.Kupiću limun.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 28.10.2023 9:23:37
|
|
|
|
Srecko47E
|
On je odlcian za fleke i ako imas neku masnocu na odeci. Generalno,sirce i lumun-pola kuce sa tim mozes da cistis.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 28.10.2023 9:38:42
|
|
|
|
flamingos
|
Znam za sirće i limun.Ali,nisam koristila za veš.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 28.10.2023 9:39:55
|
|
|
|
Srecko47E
|
Probaj oabvezno. Znas kako peskiri budu mekani. Belji.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 28.10.2023 9:43:29
|
|
|
|
flamingos
|
Probam obavezno,pa ti javljam.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 28.10.2023 9:52:55
|
|
|
|
Kata90
|
Meni svi lepo mirisu😁ali evo u zadnje vreme uzimam sa mirisom vanile
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 28.10.2023 9:54:12
|
|
|
|
Srecko47E
|
IZVORNA PORUKA: flamingos Probam obavezno,pa ti javljam. Provalices sama koliko ti je kapi,posle prvog pranja...
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 28.10.2023 9:56:39
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Kata90 Meni svi lepo mirisu😁ali evo u zadnje vreme uzimam sa mirisom vanile Moje dete voli miris vanile.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana Svima vama koje pitaju - kad će beba ili š...Koliko god bili veliki podrška okoline i poverenje u lekare, jednako je važno da vi sami celim svojim srcem verujete da ...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Када имати још једно дете?
Admin
Идеална разлика између браће и сестара.