Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 14.11.2013 15:58:06
|
|
|
|
viking
|
Milice, za sada maslinovo, to sam imala u kući, i stvarno fenomenalno upija. Osim toga, mažem i Šaljića ali su mi od njega sve majice masne, a ovo ulje odmah upije.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 14.11.2013 17:29:33
|
|
|
|
Milica cica
|
A pojas jel nosite samo kada stojite/šetate ili i kada sedite i mirujete? Meni prija o kada sedim da ga stavim.
< Poruku je uredio Milica cica -- 14.11.2013 17:30:28 >
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 14.11.2013 17:34:40
|
|
|
|
viking
|
Ja ga nosim samo kad izlazim iz kuće, gde god da idem, u kući uglavnom leškarim.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 14.11.2013 18:47:48
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Drage moje samo da vas podsetim da je dozvoljeno tri smajlica Uh,a što se to pravilo ne poveća s tri na pet,mnogo mi teško obožavam ih Mico a jel ti dr reko da uzmeš pojas? Eto Vik,da znaš da ima logike to za Pavlovićevu,premasna je,a jel koristiš neko specijalno maslinovo ulje ili bilo koje? Meni koža Striet vrlo brzo upije,ne masti mi puno majce. LO nisam znala to za bradavice,šta bih ja bez vas,neuka trudnjača
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 14.11.2013 18:50:22
|
|
|
|
Milica cica
|
Ne,sama sam ga uzela zbog tog pritiska dole.
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 14.11.2013 20:55:18
|
|
|
|
viking
|
Jole, ne koristim ništa specijalno, možeš i običnim suncokretovim, bilo kojim biljnim uljem koje imaš u kući. Ja sam danas čak pomešala na dlanu maslinovo i Nivea mleko za telo.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 14.11.2013 21:06:05
|
|
|
|
pocahontas
|
caos zenske! ja sam se celu prvu trudnocu mazala najobicnijim nivea mlekom za telo i dobila samo neke 2 malene strijice koje se sad vise i ne vide, nego sam samo htela da vam kazem, obavezno u porodiliste ponesite nesto da se nazmazete jer strije hoce da se pojave i tih prvih dan, dva nakon porodjaja, meni se upravo to i desilo, ta jedna strija koja je ostala mi je nastala posle porodjaja, tacno ispod pupka, inace su mi na to skrenuli paznju pre porodjaja, ali sam zaboravila to da spakujem, pa eto ko se seti neka ponese. mada je cinjenica da genetika tu igra najbitniju ulogu, tj. elasticnost koze.
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 15.11.2013 8:16:10
|
|
|
|
jovana jojo
|
pozdrav ,ja sam po drugi put trudna..redovno vas čitam,a sada imam nekog vremena pa reko da malo nešto i napišem Za sada nemam nikakvih problema...samo sam dosta iscrpljena i pospana...inače povremeno se mažem sa mlekom za telo,mada mi je ostalo dosta strija iz prošle trudnoće
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 15.11.2013 8:22:19
|
|
|
|
Milica cica
|
jovana dobro došla, a koja si nedelja?
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 15.11.2013 12:22:35
|
|
|
|
Milica cica
|
Vidim ja ovaj drugi razred se uspavao
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 15.11.2013 13:11:02
|
|
|
|
viking
|
Žene, meni toliko otiču šake da to nije normalno, ujutru kad se probudim bukvalno ne mogu da se počešem po glavi, toliko nemam osećaj....niti mogu da dignem ruku, niti mogu da savijem prste.Muž mi sledeće nedelje uzeo odmor, pošto zbog trudnoće nismo bili na moru tj. nismo bili nigde, ima mnogo slobodnih dana koje nije iskoristio a ne može sve da ih prenese u sledeću godinu. Jedva čekam, zapaljujem se od dosade po ceo dan. Baš, baš jedva čekam!
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 15.11.2013 13:39:02
|
|
|
|
New Mom
|
Vik, jesi li kontrolisala pritisak?
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 15.11.2013 13:49:25
|
|
|
|
viking
|
NM, u tome i jeste fora, nizak mi je a merim skoro svaki dan. Čitala sam da to hoće od visokog pritiska, danas nisam merila, ali juče mi je bio 110/72. A prsti me bole kao da mi ih je neko slomio...
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 15.11.2013 13:51:39
|
|
|
|
jovana jojo
|
IZVORNA PORUKA: Milica cica jovana dobro došla, a koja si nedelja? Ja sam u 20 nedelji,hvala na dobrodošlici
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 15.11.2013 13:54:39
|
|
|
|
New Mom
|
Vik, kod vas sa više beba ta oticanja i kreću ranije. A vidim da si ti već ušla u treće tromesečje. Znaš i sama - redukcija soli i tečnosti i radi vežbice za sitne globove, kao ono da stežeš pesnicu i opuštaš i sl., da ih razmrdaš.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 15.11.2013 13:57:06
|
|
|
|
jole82
|
NM kako ti je vrat?
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 15.11.2013 15:31:59
|
|
|
|
Milica cica
|
Uh Vik baš nezgodno, a kada ti je to počelo? Ja mislim da tu nema pravila, nekom prosto organizam zadržava vodu, ne bitno da li nosi jednu ili više beba. A što se tiče dosade pričaj mi o tome. MM po ceo dan nije kući, ja otpadam ko malt_er, sad sam instalirala foetlju isped kompa, pošto moram malo da leškarim, a nemam laptop, a da mi jine neta poludela bih načisto.
< Poruku je uredio Milica cica -- 15.11.2013 15:33:55 >
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 15.11.2013 20:28:46
|
|
|
|
New Mom
|
Jole, bolje je, hvala ti, uradila sam sinoc kako si mi rekla. Jos boli al malo sam vise pokretljiva. Nego, drugi razrede, kuc-kuc! Primate nove ovde? :)
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 15.11.2013 20:31:35
|
|
|
|
jole82
|
Drago mi je ...ne znam jesi li videla šta sam ti još tamo na temi napisala...može ti koristiti.. I da..dobrodošla u drugi razred
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 15.11.2013 20:46:07
|
|
|
|
Milica cica
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Nego, drugi razrede, kuc-kuc! Primate nove ovde? :) Dobrodošla
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 15.11.2013 22:58:51
|
|
|
|
Jeltje
|
Zdravo devojke, evo da se i ja oglasim...Citala sam forume na Ringeraji, ali nisam ucestvovala do sada, sad sam resila da pocnem i ja da se druzim sa vama Ja sam sada 15+1 nedelja, i neka mi neko potvrdi - po mojoj logici to je zapravo 16 nedelja? Nadam se da sam u pravo oko tog racunanja. I htedoh da pitam kako se pravi taj cuveni tracker, ja nikako da skontam Veliki pozdrav iz Holandije trenutno....
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 15.11.2013 23:06:45
|
|
|
|
jovana jojo
|
Pozdrav Jeltje, neznam ni ja kako se pravi taj tracker...a što se nedelja tiče ja mislim da to znači da si ušla u 16 nedelju
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 15.11.2013 23:32:06
|
|
|
|
Jeltje
|
Hvala Jovana, znaci isto mislimo oko izracunavanja nedelja. Valjda ce neko znati da nam objasni i to za tracker...videla sam vise puta da ga devojke pominju, ali nikako da pronadjem kako se pravi..
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 15.11.2013 23:49:15
|
|
|
|
viking
|
Dobro nam došle nove članice! NM Što se tickera tiče, sve što vam treba nalazi se u prva dva posta na prvoj stranici u temi Kako se ubaci ticker - http://www.ringeraja.rs/forum/m_2841/mpage_1/key_/tm.htm
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 16.11.2013 0:04:35
|
|
|
|
Jeltje
|
Draga Viking, Hvala puno na dobrodoslici i na uputstvu za tricker...Nesto sam odradila i nadam se da ce raditi
|
Anketa
Мажење беба.
пеперутка16
Да ли ваше бебе (6-12 месеци) воле да се мазе? Моја чак ни не слуша, само ме одгурује, пење се по мени, вуче,... чак ни не жели да се носи, само гледа да побегне. То ми је стварно чудно.. Какве су ваше?