|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede...
23.11.2013 18:41:24   
subotičanka
Dobro veče svima.Vidim da je tama "pokazivanje" pa da vam kažem kako je kod nas.U 12.nedelji sam bila na prvom exuz i pitali su me da li želim da znam pol.Meni je u principu svejedno da li je bata ili seka pa rekoh ako se vidi vi recite.Nije bilo potrebe da mi išta kaže,odmah je momčina pokazao šta ima :-) .Dr se baš iznenadila što se tako rano baš dobro vidi.A u 22.nedelji je samo to i hteo da nam pokaže i onda nam je okrenuo guzu pa se dr baš namučila da vidi sve ostalo što je trebala da vidi.Čak je i mene okretala čas na jedan čas na drugi bok,a on ni da mrdne.Baš me je namučila s obzirom da me kukovima rasturaju već mesec dana pa mi je jako teško da se okrećem u ležećem položaju.

(odgovor članu jovana jojo)
Direktna veza do poruke: 426
23.11.2013 18:49:18   
Jole84
Subotičanka žurio se momak da se pokaže user posted image
Mene je dr isto u 12 nedelji gledala preko pola sata čekajući bebca da se okrene ali nema šanse,sad je ovaj dr malo kraće gledao al eto ne vidi se. U svakom slučaju svejedno mi je zaista,ali ipak sam malo radoznala.

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu subotičanka)
Direktna veza do poruke: 427
23.11.2013 20:06:41   
buba m
Jole samo kad je sve u redu. I ja sam u početku bila jako radoznala pa me prošlo. Sad mi je sve jedno. Najsrećnija sam kad osetim da me šutira i o polu i ne mislim.
Meni ja dr jednom u toku redovnog uz prebacio na 4d. Možda će na sledećem opet. Sad bi trebalo da se vidi lice. Možda virnemo na koga liči. user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 428
24.11.2013 1:34:20   
pocahontas
gde ste zenske!

ja sad dosla kuci, bila na koncertu pa na picu u gradu i bas mi je prijalo....
ja u sredu idem na kontrolu, tada ce nam doca potvrditi kog je beba pola, priznajem da sam rzdoznala...user posted image

sve vasuser posted image

e da, ja sam prosli put radila 4d negde oko 20. nedelje, lepo se videlo, dobili smo i cd. mene to nesto posebno ne impresionira jer generalno nista ne vidim na uz i rekla sam mom doktoru da ja i ne moram nista da vidim dokle god on vidi sve sto treba, a ja cekam da bebavc stigne pa da uzivam user posted image i prosli put mi je u 13. nedelji rekao da je devojcica, a sad je samo rekao da prvo smisljamo musko ime..

< Poruku je uredio pocahontas -- 24.11.2013 1:39:06 >

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 429
24.11.2013 1:44:53   
viking
Poc, bila si na Tonijevom koncertu? Kako si se provela?

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 430
24.11.2013 1:59:34   
pocahontas
ej nisam, ja sam iz ns, sramota me da kazem na kom koncertu sam bila, vec su me sve drugarice ishejtovaleuser posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 431
24.11.2013 2:10:49   
viking
ok onda :) Znam da si iz NS, ali pošto se tek sad javljaš, taman sam izračunala da si stigla iz BG-a user posted image  Važno je da si uživala!

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

Direktna veza do poruke: 432
24.11.2013 13:54:00   
jovana jojo
Ja sam se do 20 nedelje ugojila 10kg, Je li to mozda previse do dada? sa prvim detetom sam se do porodjaja ugojila ukupno 15kg pa sad ne znam da nisam preterala sa kilazom?

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 433
24.11.2013 16:27:10   
New Mom
E, prebacila sam postove na temu 4D ULTRAZVUK, može da bude od koristi drugima. user posted image

Jovana, znaš i sama, svaka trudnoća je različita. Ja sam u prvoj ranije krenula sa dobijanjem kg (u drugoj sam mnogo duže imala mučnine), pa sam opet na kraju imala 3kg više u drugoj nego u prvoj. A sad sam baš krenula da jedem, užas. Još kontam sad sam i starija, mnogo teže će ti kg leteti.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

Direktna veza do poruke: 434
24.11.2013 16:32:04   
Torbica
NM, ja sam isto to mislila, medjutim, sisli su mi kg kao i sa ranijim bebama. A rodila sam trece sa 34god, dakle, starija od tebe! user posted image Ako su ti sisle kile i sa prve dve bebe, sici ce ti i sa trecom, garant. user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 435
24.11.2013 20:22:48   
Milica cica

IZVORNA PORUKA: pocahontas

ej nisam, ja sam iz ns, sramota me da kazem na kom koncertu sam bila, vec su me sve drugarice ishejtovaleuser posted image

Znamo, bila reklama user posted image nema šta da te bude sramota, neka si ti lepo uživalauser posted image

Direktna veza do poruke: 436
25.11.2013 7:46:29   
New Mom
Jutro, devojke!
Kako vam je prosao vikend?
Tako sam lose spavala, budila sam se bezbroj puta, a i sanjala sam uzasno.
Kolja mi prehladjen, danas nema vrtica, cekam kevu da dodje da ga cuva jer odoh na edukaciju.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Milica cica)
Direktna veza do poruke: 437
25.11.2013 8:26:36   
Anoniman
Jutro.user posted image
I ja sam nocas lose spavala.Kod nas duva jak sjeverac,snijeg ce ubrzo pasti.
Jolence,Sunce,Lo,Nm,i ostale trbiceuser posted image user posted image

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 438
25.11.2013 9:12:12   
Milica cica
Jutro i ja se pridružujem lošem spavanju i užasnim snovima.
Kod nas lije kiša, prava tmurna jesen.....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 439
25.11.2013 9:46:50   
jovana jojo
Jutro,ja za razliku od vas lepo spavam dok kisa pada i a sad u drugoj trudnoci kao opijena samo bi spavala, retko nesto sanjam ali i to kad se desi znam da nece na dobro da izadje. Kod nas se kisa pretvorila u velike pahulje snega i duva jak vetar...

Direktna veza do poruke: 440
25.11.2013 11:16:26   
Jole84
Gde ste drugaci user posted image
i ovde kod mene baš zahladilo. Juče sam bila na svadbu sa mm i svekijevcima i ladno nas stavili pored zvučnika user posted image ja sam mogla da izdržim još ali mm nije dao da se uznemirava beba,ono je nepodnošljivo user posted image Posedeli par sati i doviđons!

Direktna veza do poruke: 441
25.11.2013 11:23:32   
Milica cica
Uh ja bi im rekla:"Ja sam trudna, ne mogu tu da sedim." Ja kako sam tudna nemam sramote što se toga tiče, u busu odmah nekog podižem, ne čekam red u banci, pošti itd. Sve što mi ne prija kažem, postala sam opasna user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 442
25.11.2013 11:28:24   
Jole84
Pa bezveze malo ali numerisani su stolovi,napravila bih pometnju. Moj svekar je ipak posle izribao domaćina,kaže nije zbog nas nego zbog trudnice. Ne mogu da vam opišem koliko ono bije,još mi bubnji u glavi user posted image
Mici tako i treba pošto naši ljudi nemaju osećaj.

Direktna veza do poruke: 443
25.11.2013 11:43:22   
buba m

IZVORNA PORUKA: Milica cica

Uh ja bi im rekla:"Ja sam trudna, ne mogu tu da sedim." Ja kako sam tudna nemam sramote što se toga tiče, u busu odmah nekog podižem, ne čekam red u banci, pošti itd. Sve što mi ne prija kažem, postala sam opasna user posted image

Mici apsolutno si u pravu! Ja sam pre neki dan po prvi put doživela da me propuste na kasi u Merkatoru. Inače uvek čekam red. A stomak mi je toliki da ne mogu jaknu da zakopčam. Nije da se ne vidi. Ljudi su jako neosetljivi!

Direktna veza do poruke: 444
25.11.2013 11:44:51   
buba m
Jole84 user posted image Moja beba voli muziku. Čim pojačam ona počne da šutira! user posted image
Kod mene pada sneeeeg!!!! dođe mi da odmah okitim jelku user posted image

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 445
25.11.2013 11:46:42   
Jole84
Bubo da znaš da i ja o jelci razmišljam (mada je kod nas susnežica user posted image ) jedva čekam ovu novu godinu,to će da nam bude najlepša do sada zbog ovog divnog pojačanja user posted image user posted image

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 446
25.11.2013 11:50:43   
buba m
Ova je najlepša i najsrećnija do sada! A mm kaže:" Dogodine paketići, jedan od tatine firme, jedan od moje škole, jedan od mojih, jedan od tvojih..." Paketića koliko hoćeš a beba će biti mala da jede! Ala ćemo se sladiti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 447
25.11.2013 11:59:11   
Jole84
Dođe mi da se rasplačem kad samo pomislim na tu radost user posted image
Kako vi stojite s plakanjem,ja zadnjih dana baš aktivna user posted image
Idem sa sveki da mi kupi jaknu,baš je zlatna,pa se kuckamo kasnije user posted image

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 448
25.11.2013 12:15:32   
jovana jojo
ja placem za svaku sitnicuali kad sam sama da niko ne vidi user posted image

< Poruku je uredio jovana jojo -- 25.11.2013 12:16:30 >

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 449
25.11.2013 12:26:33   
Milica cica
Ja slabo plačem, imala sam pre neki dan nalet, ali to je retko kod meneuser posted image
A da su ljudi neosetljivi jesu, mada mene baš briga ja odoh preko redauser posted image
Koliko su vaše bebe aktivne? Meni su nekad aktivnije, nekad mirnije kako kad. Valjda je to sve normalno. I desi mi se da stomak stagnira neko vreme i onda odjednom poraste.

Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Spisak porodilišta u Srbiji - Beograd
U Srbiji trenutno postoji 76 zdravstvenih ustanova u kojima se naše buduće mame mogu poroditi. Pogledajte spisak za Beog...

Anketa

Мажење беба.
пеперутка16

Да ли ваше бебе (6-12 месеци) воле да се мазе? Моја чак ни не слуша, само ме одгурује, пење се по мени, вуче,... чак ни не жели да се носи, само гледа да побегне. То ми је стварно чудно.. Какве су ваше?

Click Here