|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede...
25.11.2013 12:37:37   
jovana jojo
i ja sam za prednost trudnicama ali sta cu kad je sad zima i nose se zimske jakne pa se stomak i ne vidi jedino da se rasniram i da izbacim stomak da ne bi imali kakvih zamerki lupam u posti posto cesto idem u nju. meni je druga beba aktivnija jedno sam primetila kad sam tuzna onda i ona miruje i uvece kad legnem na ledja pustim da me sutira i kad se umori stane i onda noci mirno spavam user posted image user posted image

(odgovor članu Milica cica)
Direktna veza do poruke: 451
25.11.2013 12:40:06   
Milica cica
Nemaš ticker pa ne znam koja si nedelja?

(odgovor članu jovana jojo)
Direktna veza do poruke: 452
25.11.2013 13:06:12   
jovana jojo
A sta ti je to?user posted image nisam tako cesto na ringe raji pa ne znam. 21 sam nedeljauser posted image

Direktna veza do poruke: 453
25.11.2013 13:57:24   
Anoniman
Stigao mi nalaz urinokulture.. Ha,ha imam stafilokoku epidermidis user posted image

Direktna veza do poruke: 454
25.11.2013 14:56:50   
Jole84
Cece mislim da stafilokoka nije strašna,al reći će već neko,samo cepaj čajeve puno,a šta ti reko dr,jel treba antibiotici?
Mico meni beba još uvel ne mrda kao tebi,samo pomalo me zagrebe user posted image a što se stomaka tiče,ujutru mi je baš manji a uveče se nadujem ko žaba.
Jovana user posted image
Ja kupila jaknu,sad sam spremna za zimske radosti user posted image Baš je topla i velika,uzela sam naravno malo veću računam da je nosim do marta.

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 455
25.11.2013 15:06:22   
Dani.kv
Jole da castis za jaknu. Ja nasla staru bratovljevu montericu i obradovala se ko malo dete. Zao mi para za nesto sto bi obukla 5 puta a nove trudnoce ne planiram

Direktna veza do poruke: 456
25.11.2013 15:08:45   
Jole84
Dani kako si nam ti user posted image
I meni nešto bilo žao al sveki me častila,htela i čizme da mi kupi al bilo mi greota user posted image

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 457
25.11.2013 21:09:53   
Milica cica
Ih treće tromesečje najaktivnije, one samo pišu, a ovaj naš drugi razred samo negde švrlja user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 458
25.11.2013 21:13:32   
jovana jojo
Blago tebi kad imas takvu svekrvu user posted image , ja moju jaknu jos uvek mogu da zakopcam a kad ne mognem necu ni izlaziti napolje, samo se bezveze mrznem user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 459
25.11.2013 21:27:59   
Milica cica
jovana ubacila si ticker, obe smo 21+3user posted image
i ja još uvek mogu da zakopčam, ali mislim da za mesec dana neću moći....

Direktna veza do poruke: 460
25.11.2013 22:11:15   
little_one
Pozdrav trudnice! Al ste se raspisale, ali neka, neka tako treba....kod nas padao snijeg, bas mi je nesto veselo bilo, izasli smo svo troje napolje i "lovili" pahulje i ismijali se....beba je bila odusevljena i pahuljama i nama kako se smijemo...bas neprocijenjiv momenat...

Ja sam jutros isla na kontrolu i na komisiju. Dr me malo upozorio da se primirim, malo sam se otvorila, i grlic se razmeksao, uglavnom za prst otvorena i grlic malo meksi. Dobila jos 2 kg za mjesec dana tako da sam sad 4kg u plusu. Ostalo sve u redu, u petak idem na ultrazvuk. Komisija produzila bolovanje, poslala doznake i proletio dan...jos uvijek nisam pazarila ni jaknu ni neke vece hlace, al sam iskopala neke tople bapske strample koje tako fino pasu za nositi tako da cu ih nositi ispod trenerke kad god budem mogla....

Lijepo mi spavajte trudnice!

Direktna veza do poruke: 461
25.11.2013 22:14:35   
Milica cica
LO odmaraj malo više, puno si ti aktivna. Biće to sve okuser posted image

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 462
25.11.2013 22:19:47   
little_one
Znam da ce biti sve ok....mogu ja i do kraja trudnoce biti prst otvorena...a sto se tice aktivnosti, pa ne mogu ja tu puno trenutno...dijete, kuca...al polako, sve ce biti ok!

Direktna veza do poruke: 463
25.11.2013 22:43:04   
jovana jojo
Little_one
Bitno je da je bebica ok za sve ostalo se nadje nacin da se poboljsa! Ja sam za to da trudnice sto vise u trudnoci odmaraju ima dana kada necemo znati na koju stranu pre...

Milica cica
slucajnost i za nedelje a i za ime user posted image i ja sam Milica a cerkica mi je Jojo...ja racunam da je 21 ali po ultra zvuku je 20, 7 dana manje kako dr kaze da je plod manji, ali kad se ovako aktivno pomera znam da je sve okuser posted image

Direktna veza do poruke: 464
25.11.2013 22:44:03   
Jole84
LO znači počele vam zimske radosti,diivno user posted image Kod nas još nema snega,jedva čekam. Sad kad imam jaknu user posted image
Jovana sveki mi je zakon,non stop mi nešto kupuje,bude mi neprijatno ali njoj merak.

Direktna veza do poruke: 465
25.11.2013 22:59:50   
jovana jojo
Jole jel to zato sto si trudna pa ne bi da ti se zameri user posted image neka ako hoce, malo je takvih...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 466
25.11.2013 23:04:30   
Jole84
Ma nije user posted image i pre trudnoće isto tako,al sad se baš raznežila user posted image
To i ja kažem,ako hoće hvala joj od srca user posted image
Šta ti radi mala Jole?

Direktna veza do poruke: 467
25.11.2013 23:10:00   
Dani.kv
Trudnicice odmarajte! I ja bi jednu takvu svekrvu. Kod nas isto nema snega. Hladno je

Direktna veza do poruke: 468
25.11.2013 23:18:39   
jovana jojo
Ma samo uzivaj... joja spava i ja cu joj se pridruziti jos malo, mami njeno slatko hrkanje user posted image
Ja sam zakljucila da je kod mene sneg dosao rano ali sad ga nema ni malouser posted image valjda ce ga biti sutra...

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 469
25.11.2013 23:29:15   
Jole84
Laku noć drugaci user posted image
odoh da sanjam sneg user posted image

Direktna veza do poruke: 470
25.11.2013 23:31:59   
Milica cica
I sebe u novoj jakni kako praviš Sneškauser posted image
Laku noćuser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 471
25.11.2013 23:47:57   
pocahontas
caaaaao!
mi danas bili kod mog dede na rodjusu, bilo super, lepo se najeli, al mi je preselo kad sam dosla kuci jer je beba zaspala u kolima i dremala sat vremena pa posle nije htela na spavanje, bilo plakanja i sve po redu, al proslo je...
ja sam mnogo placljiva u ovoj trudnoci...prosli put ni blizu ovako..i bss me to nervira...veceras, place beba nece u krevet, placem i ja sto ona place... boze...ne prepoznajem se..i gubim zivce za sekund, sa njom ne, al je mm nagrabusio...sad mi zao i njega pa mi se place...uzas.

lo, potpuno razumem kako ti je, nema tu hoces neces da usporis, imas bebu i radis kako moras...user posted image

Direktna veza do poruke: 472
26.11.2013 9:35:55   
little_one
A Poc, suza suzu stize....hormoni nam prckaju opasno po mozgu...skupi se sve, al sve se da pregurati...mi smo mame a mame mogu sve, bas sve zar ne? user posted image

KOd nas napadao snijeg, bas je nekako lijepo pogledati napolje i vidjeti svu tu bjelinu....cura je jutros ispitala snijeg i uzivala...malac u stomaku je postao zivahniji nego obicno...

Poc kad ti ides ono na pregled?

Jole, blago tebi sa takvom svekrvom, dobro je cuvaj, valjace ti kad dodje beba!

Jojo, sta se mora nije tesko al se nadje vremena i za podici noge i odmarati..sve se stize kad se hoce user posted image

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 473
26.11.2013 11:01:40   
viking
Hehe, i ja sam plačljiva za medalju, bukvalno plačem što je sreda user posted image  Ali inače nemam promene raspoloženja, baš sam dobre volje, ali se vrlo lako rasplačem...

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

Direktna veza do poruke: 474
26.11.2013 11:04:28   
jole82
Vik danas je utorak user posted image

Nemoj sad da plačeš i zbog toga molim teuser posted image
user posted image

< Poruku je uredio jole82 RR -- 26.11.2013 11:05:14 >

Enyoj the silence!

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta ćeš sa placentom? Poneti je kući ili m...
Neki veruju da konzumiranje placente može sprečiti postporođajnu depresiju, ublažiti krvarenje nakon porođaja, dobrineti...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

Anketa

Мажење беба.
пеперутка16

Да ли ваше бебе (6-12 месеци) воле да се мазе? Моја чак ни не слуша, само ме одгурује, пење се по мени, вуче,... чак ни не жели да се носи, само гледа да побегне. То ми је стварно чудно.. Какве су ваше?

Click Here