Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 25.11.2013 12:37:37
|
|
|
|
jovana jojo
|
i ja sam za prednost trudnicama ali sta cu kad je sad zima i nose se zimske jakne pa se stomak i ne vidi jedino da se rasniram i da izbacim stomak da ne bi imali kakvih zamerki lupam u posti posto cesto idem u nju. meni je druga beba aktivnija jedno sam primetila kad sam tuzna onda i ona miruje i uvece kad legnem na ledja pustim da me sutira i kad se umori stane i onda noci mirno spavam
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 25.11.2013 12:40:06
|
|
|
|
Milica cica
|
Nemaš ticker pa ne znam koja si nedelja?
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 25.11.2013 13:06:12
|
|
|
|
jovana jojo
|
A sta ti je to? nisam tako cesto na ringe raji pa ne znam. 21 sam nedelja
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 25.11.2013 13:57:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Stigao mi nalaz urinokulture.. Ha,ha imam stafilokoku epidermidis
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 25.11.2013 14:56:50
|
|
|
|
Jole84
|
Cece mislim da stafilokoka nije strašna,al reći će već neko,samo cepaj čajeve puno,a šta ti reko dr,jel treba antibiotici? Mico meni beba još uvel ne mrda kao tebi,samo pomalo me zagrebe a što se stomaka tiče,ujutru mi je baš manji a uveče se nadujem ko žaba. Jovana Ja kupila jaknu,sad sam spremna za zimske radosti Baš je topla i velika,uzela sam naravno malo veću računam da je nosim do marta.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 25.11.2013 15:06:22
|
|
|
|
Dani.kv
|
Jole da castis za jaknu. Ja nasla staru bratovljevu montericu i obradovala se ko malo dete. Zao mi para za nesto sto bi obukla 5 puta a nove trudnoce ne planiram
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 25.11.2013 15:08:45
|
|
|
|
Jole84
|
Dani kako si nam ti I meni nešto bilo žao al sveki me častila,htela i čizme da mi kupi al bilo mi greota
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 25.11.2013 21:09:53
|
|
|
|
Milica cica
|
Ih treće tromesečje najaktivnije, one samo pišu, a ovaj naš drugi razred samo negde švrlja
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 25.11.2013 21:13:32
|
|
|
|
jovana jojo
|
Blago tebi kad imas takvu svekrvu , ja moju jaknu jos uvek mogu da zakopcam a kad ne mognem necu ni izlaziti napolje, samo se bezveze mrznem
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 25.11.2013 21:27:59
|
|
|
|
Milica cica
|
jovana ubacila si ticker, obe smo 21+3 i ja još uvek mogu da zakopčam, ali mislim da za mesec dana neću moći....
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 25.11.2013 22:11:15
|
|
|
|
little_one
|
Pozdrav trudnice! Al ste se raspisale, ali neka, neka tako treba....kod nas padao snijeg, bas mi je nesto veselo bilo, izasli smo svo troje napolje i "lovili" pahulje i ismijali se....beba je bila odusevljena i pahuljama i nama kako se smijemo...bas neprocijenjiv momenat... Ja sam jutros isla na kontrolu i na komisiju. Dr me malo upozorio da se primirim, malo sam se otvorila, i grlic se razmeksao, uglavnom za prst otvorena i grlic malo meksi. Dobila jos 2 kg za mjesec dana tako da sam sad 4kg u plusu. Ostalo sve u redu, u petak idem na ultrazvuk. Komisija produzila bolovanje, poslala doznake i proletio dan...jos uvijek nisam pazarila ni jaknu ni neke vece hlace, al sam iskopala neke tople bapske strample koje tako fino pasu za nositi tako da cu ih nositi ispod trenerke kad god budem mogla.... Lijepo mi spavajte trudnice!
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 25.11.2013 22:14:35
|
|
|
|
Milica cica
|
LO odmaraj malo više, puno si ti aktivna. Biće to sve ok
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 25.11.2013 22:19:47
|
|
|
|
little_one
|
Znam da ce biti sve ok....mogu ja i do kraja trudnoce biti prst otvorena...a sto se tice aktivnosti, pa ne mogu ja tu puno trenutno...dijete, kuca...al polako, sve ce biti ok!
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 25.11.2013 22:43:04
|
|
|
|
jovana jojo
|
Little_one Bitno je da je bebica ok za sve ostalo se nadje nacin da se poboljsa! Ja sam za to da trudnice sto vise u trudnoci odmaraju ima dana kada necemo znati na koju stranu pre... Milica cica slucajnost i za nedelje a i za ime i ja sam Milica a cerkica mi je Jojo...ja racunam da je 21 ali po ultra zvuku je 20, 7 dana manje kako dr kaze da je plod manji, ali kad se ovako aktivno pomera znam da je sve ok
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 25.11.2013 22:44:03
|
|
|
|
Jole84
|
LO znači počele vam zimske radosti,diivno Kod nas još nema snega,jedva čekam. Sad kad imam jaknu Jovana sveki mi je zakon,non stop mi nešto kupuje,bude mi neprijatno ali njoj merak.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 25.11.2013 22:59:50
|
|
|
|
jovana jojo
|
Jole jel to zato sto si trudna pa ne bi da ti se zameri neka ako hoce, malo je takvih...
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 25.11.2013 23:04:30
|
|
|
|
Jole84
|
Ma nije i pre trudnoće isto tako,al sad se baš raznežila To i ja kažem,ako hoće hvala joj od srca Šta ti radi mala Jole?
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 25.11.2013 23:10:00
|
|
|
|
Dani.kv
|
Trudnicice odmarajte! I ja bi jednu takvu svekrvu. Kod nas isto nema snega. Hladno je
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 25.11.2013 23:18:39
|
|
|
|
jovana jojo
|
Ma samo uzivaj... joja spava i ja cu joj se pridruziti jos malo, mami njeno slatko hrkanje Ja sam zakljucila da je kod mene sneg dosao rano ali sad ga nema ni malo valjda ce ga biti sutra...
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 25.11.2013 23:29:15
|
|
|
|
Jole84
|
Laku noć drugaci odoh da sanjam sneg
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 25.11.2013 23:31:59
|
|
|
|
Milica cica
|
I sebe u novoj jakni kako praviš Sneška Laku noć
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 25.11.2013 23:47:57
|
|
|
|
pocahontas
|
caaaaao! mi danas bili kod mog dede na rodjusu, bilo super, lepo se najeli, al mi je preselo kad sam dosla kuci jer je beba zaspala u kolima i dremala sat vremena pa posle nije htela na spavanje, bilo plakanja i sve po redu, al proslo je... ja sam mnogo placljiva u ovoj trudnoci...prosli put ni blizu ovako..i bss me to nervira...veceras, place beba nece u krevet, placem i ja sto ona place... boze...ne prepoznajem se..i gubim zivce za sekund, sa njom ne, al je mm nagrabusio...sad mi zao i njega pa mi se place...uzas. lo, potpuno razumem kako ti je, nema tu hoces neces da usporis, imas bebu i radis kako moras...
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 26.11.2013 9:35:55
|
|
|
|
little_one
|
A Poc, suza suzu stize....hormoni nam prckaju opasno po mozgu...skupi se sve, al sve se da pregurati...mi smo mame a mame mogu sve, bas sve zar ne? KOd nas napadao snijeg, bas je nekako lijepo pogledati napolje i vidjeti svu tu bjelinu....cura je jutros ispitala snijeg i uzivala...malac u stomaku je postao zivahniji nego obicno... Poc kad ti ides ono na pregled? Jole, blago tebi sa takvom svekrvom, dobro je cuvaj, valjace ti kad dodje beba! Jojo, sta se mora nije tesko al se nadje vremena i za podici noge i odmarati..sve se stize kad se hoce
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 26.11.2013 11:01:40
|
|
|
|
viking
|
Hehe, i ja sam plačljiva za medalju, bukvalno plačem što je sreda Ali inače nemam promene raspoloženja, baš sam dobre volje, ali se vrlo lako rasplačem...
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 26.11.2013 11:04:28
|
|
|
|
jole82
|
Vik danas je utorak Nemoj sad da plačeš i zbog toga molim te
< Poruku je uredio jole82 RR -- 26.11.2013 11:05:14 >
|
Anketa
Мажење беба.
пеперутка16
Да ли ваше бебе (6-12 месеци) воле да се мазе? Моја чак ни не слуша, само ме одгурује, пење се по мени, вуче,... чак ни не жели да се носи, само гледа да побегне. То ми је стварно чудно.. Какве су ваше?