|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede...
14.11.2013 11:15:01   
little_one
Jutro trudnice! Kako ste mi danas....kod nas je konacno prestala kisa, tmurno je za medalju al nema kise...cekam da se cura probudi pa da idemo malo da smrznemo nosice napolje...bas je zahladilo....

Nego, mene jutros uhvatile najstrasnije mucnine....dize mi se zeludac svako malo....neocekivano, nicim izazvano...sta mi je nemam pojma...dijete me gleda u cudu kakve face pravim pa mi se fino nasmije jer misli da je zasmijavam user posted image Nadam se da je to samo nesto trenutno....

Vik puca te trudnicka rasijanost...hoce to, al kad dodju bebice neces vise niocem da mislis osim o bebama, tako da neces imati ni rasta da budes rasijana user posted image

(odgovor članu Milica cica)
Direktna veza do poruke: 176
14.11.2013 11:17:21   
lavica28
Dobar dan drugi razred!! Ja ako mogu da se prijavim ovde i ako tiker jos uvek pokazuje 14.tu nedelju mi smo vec 15+4 Jole, tu smo kao tvoj tiker! Bili smo juce na Uz, mrdamo se stalno samo sto ja jos ne osecam nista, tripl test nam je odlican!! Iscitacu vas da vidim sta sam propustila do sada!! Pozdrav za sve slatke debeljuce user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 177
14.11.2013 11:34:36   
Jole84
Dobar dan drugenci user posted image
Vik baš me nasmeja user posted image i ja sam jako rasejana,odem u sobu i onda stojim 5 minuta jer ne znam zašto sam došla user posted image Što je najgore ni ne setim se.
LO Andreica ima animatora user posted image
Lavice dobrodošla u drugi razred user posted image Ko te beše vodi od dr u Nišu? user posted image
Ja danas ili sutra idem na UZ,jel to ok,s obzirom da bi ova kontrola trebalo da mi bude u 16 nedelji a dr može da me primi sad,tj 15+4 ili 5? Glupo pitanje,sigurno 2 dana ništa ne znače user posted image Jedva čekam user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu lavica28)
Direktna veza do poruke: 178
14.11.2013 11:35:54   
little_one
Dobrodosla Lavice! Bravo za bebu, i nalaze a pokreti ce jos malo da sacekaju ali i to ce biti brzo, ne brini...

Jeste li saznali i pol vec?

Jole, mama je glavni animator u svakom pogledu..vidjeces uskoro...dubices i na trepavicama ako treba!

Sretno na pregledu, nece biti rano, i trazi slicicu obavezno i povedi dragog sa sobom!

< Poruku je uredio little_one -- 14.11.2013 11:37:30 >

(odgovor članu lavica28)
Direktna veza do poruke: 179
14.11.2013 11:46:42   
Jole84
Nažalost radi user posted image bio je jednom u 11 nedelji,baš bih volela da je tu.
Jel mislite da bih mogla da saznam i pol? user posted image
Ja se najela pasulja juče i nikad više user posted image Milice jel hoćeš i dalje da ti pošaljem? user posted image

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 180
14.11.2013 11:55:57   
little_one
Jole, znas kad sam ja jos saznala pol...u 12toj nedjelji....al sa Andreom sam saznala tek u 6tom mjesecu...kazu da ako je curica tesko da se rano sazna a ako je djecak ranije....i ono sto sam ja upratila uglavnom i jeste tako...svi sa djecacima saznaju jako rano a sa curicama kasnije...sretno!

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 181
14.11.2013 12:00:17   
Jole84
Meni je pokušala dr da vidi u 12oj nedelji ali je bebac okrenuo guzu user posted image
Inače sad mi javili da ne idem ni danas ni sutra nego tek u sledeći petak,baš sam nestrpljiva,ovaj UZ mi se najviše odužio user posted image

Direktna veza do poruke: 182
14.11.2013 12:08:26   
little_one
Heheheh tako sam i ja bila nestrpljjiva..sad mi prosto leti vrijeme....meni uz tek 29tog... a zadnji put sam bila prije mjesec i po dana..znaci bice dva mjeseca od zadnjeg uz...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 183
14.11.2013 12:13:17   
buba m
Društvo user posted image
Lavice dobrodošla!
Jole ja sam se sinoć najela spanaća pa noćas katastrofa. nadima me a ne mogu da odolim. Inače, ni ja nisam saznala pol. Ni jedan doktor neće da kaže, ni državni ni privatni. U početku sam bila radoznala ali sad mi je zaista sve jedno. samo kad čujem da je sve u redu, više ništa ne pitam.
Kod mene pada kiša celo jutro i ne namerava da stane user posted image
Kako regulišete gasove? Nemam gorušicu ali nadimanje redovno. Užas!

Direktna veza do poruke: 184
14.11.2013 12:32:00   
Milica cica
Ja sam imala više nadimanje pre trudnoće, dosta toga mi je smetalo, sad sam izbacila mahunarke i kupus u principu to što nadima, ali mene već para dana nešto bolucka stomak, a vidim da dosta ljudi ima problema sa stomačnim virusom. Tako da Jole ipak odustajem od pasuljauser posted image
Inače meni su polove videli na prvom ekspertnom sa 12 nedelja.

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 185
14.11.2013 12:44:28   
Jole84
LO svaka čast kako izdržavaš user posted image
Bubo čudo ti još nisu videli. Možda je devojčica,da vidimo jel tačna teorija LO user posted image Pravo da ti kažem nikako ih ne regulišem user posted image
Bila sam do apoteke da kupim Striet,nestao mi,mnogo se mackam a ipak na grudima i stomaku imam poneku crvenu liniju,kao kapilari,to su verovatno strije user posted image
Ništa Mico onda ga bacam definitivno user posted image Da baš se dosta ljudi žale na virus,pazi se.

Direktna veza do poruke: 186
14.11.2013 12:46:18   
nata11
Joleeeuser posted image de si buco
Slabo nas obilazis u crtice user posted image treba nam jedna sleper prasine.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 187
14.11.2013 12:52:38   
Jole84
Nato user posted image user posted image
nešto ste mi se olenjile u zadnje vreme,stižem da vas razdrmam user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 188
14.11.2013 13:02:01   
Dani.kv
Cao devojke. Vidim da ste Ok a mene ovo vreme smara. Nema nista novo jedino sumnjam da je gorustica od lekova. Verapamila i partusistena.
Jole mazi stomak pavlovicevom mascu. Stomak je meksi i ne puca. Teze upija ali je bolje od svega izprobanog pre toga. Budite dobre i cekam vas u trecem.
Zna li neko nesto o Silvi?
Vik cekam te

Direktna veza do poruke: 189
14.11.2013 13:04:12   
little_one
Mazati sto vise naravno...ja sa Andreom nisam dobila nijednu striju ni na grudima ni na stomaku do devetog mjeseca...a onda sam bukvalno po stomaku ispucala u zadnje dvije nedjelje....tako da nema pravila...al treba mazati...

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 190
14.11.2013 13:08:24   
Jole84
Dani user posted image da znaš da smara ovo vreme,al bar smo se lepo išetale skoro ceo novembar. Kako je u trećem? user posted image
Onda ću naizmenično,neko veče Pavlovićevu a neko Striet,kombinovaću. Mama mi je rekla da već sada mažem bradavice ad kapima da bi bile meke kasnije.
LO tako je i moja sestra,tek u devetom mesecu..

Direktna veza do poruke: 191
14.11.2013 13:25:35   
dijana1*
Drage moje samo da vas podsetim da je dozvoljeno tri smajlicauser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 192
14.11.2013 13:25:57   
little_one
Jole nemoj da diras puno bradavice...one kad se puno diraju hoce da dovedu do kontrakcija...izguglaj malo o tome...nama su u skolici savjetovali tek najranije od 8mog mjeseca da se pomalo mazu...ad uljane kapi uzmes...nisu to iste kapi kao one sto se daju bebama vec bas ad uljane....poslije tusiranja samo malo...ja sam redovno mazala i nisam imala problema sa ragadama u dojenju....da li ima veze ne znam al su mi bile super za vrijeme dojenja...

Pec, pec Jole user posted image

Dijana user posted image kako je u trecem tromjesecju?

< Poruku je uredio little_one -- 14.11.2013 13:28:49 >

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 193
14.11.2013 13:36:24   
viking
Ovo za polove što je LO rekla je kod nas bilo baš tako, dečaka smo videli u 12. nedelji, devojčicu tek valjda u 19-20, do tada su sumnjali da je i ona dečak ali niko nije hteo ništa da potvrdi dok ne budu sigurni.

Što se mazanja tiče, napisaću posle i u temi, samo na brzinu ovde, juče sam bila u školici za roditelje, predavala je prof. sa Tehnološkog fakulteta i rekla da je Pavlović besmisleno mazati jer je ona napravljena tako da ostane na površini kože i spreči ojed, a protiv strija ti treba nešto što prodire u donje slojeve. Rekla je da je Šaljiić ok ali ni on nije spektakularan, i da su u stvari najbolja biljna ulja (ja mažem maslinovo, ali može i neko drugo) i mleka za telo sa dodatkom ulja (bademovog, masinovog itd). Kaže, bolja vam je i krema za lice i obično mleko za telo nego Pavlović, vazelin i sl, jer oni daju samo površinski efekat meke kože a ispod se ništa ne dešava.

Moram da izađem, prepisaću ovo posle u temi Strije. Ljubim vas user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

Direktna veza do poruke: 194
14.11.2013 13:38:37   
dijana1*
Pec, pec cudo koliko voli smajliceuser posted image
LO drugo tromesecje je definitivno najlepse, samo sto sam ja stalno bila u strahu pa nisam znala da uzivam. Ali zato mi je sada srce puno, mm me stalno pita sta je smesno :-) nije nista, samo mi je osmeh stalno na licu, za nedelju dana ulazim u 9-ti i pregrmila sam najkriticniji period user posted image
Ljubi mi Andreicuuser posted image

Vik dobro da si rekla, ja vec par dana mazem sa pavlovicevom kremom. Znaci da menjam.

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 14.11.2013 13:42:21 >

Direktna veza do poruke: 195
14.11.2013 14:15:14   
Dani.kv
U trecem je dosadno. Nema akcije u poslednje vreme a sve strepimo i cekamo deveti. Ja jos 55 dana.
Sto se tice mazanja svaka zena je prica za sebe. Sto strucnjaka dvesta teorija. Ja sam probala saljicevu, mama iz DM, razna mleka i pavlovicevu necu da menjam jer mi prija.
Inace nosim pojas koji preporucujem svima. Sa njim setam svaki dan i ne osecam pritisak dole

Direktna veza do poruke: 196
14.11.2013 15:08:03   
viking
I ja sam mazala Pavlović i Šaljića, ali sam Pavlovića sad spakovala. Sad ću ulje i Šaljića naizmenično (ulje malo više, mnogo bolje upija koža, posle Šaljića mi sve majice masne).
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Vik dobro da si rekla, ja vec par dana mazem sa pavlovicevom kremom. Znaci da menjam.

Ovo je tačno samo u domenu genetike (što je i najvažnije kod pojave strija), tu jesmo svaka za sebe. Ali, ako je Pavlovićeva napravljena da ostaje na površini kože i da se ne upija (što svi znamo da jeste) onda to nema veze sa našim tipovima kože, ne upija se ni kod koga.

IZVORNA PORUKA: Dani.kv

Sto se tice mazanja svaka zena je prica za sebe. Sto strucnjaka dvesta teorija. Ja sam probala saljicevu, mama iz DM, razna mleka i pavlovicevu necu da menjam jer mi prija.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 197
14.11.2013 15:43:30   
little_one
E da, to su i nama govorili u skolici, da je najbolje ulje da se maze, na to sam potpuno zaboravila....e sad slagacu vas, mislim da je najbolje bademovo ulje al nisam sigurna...uglavnom ulja su zakon....e sad ja i inace imam naviku da poslije tusiranja nabacim sloj ulja na sebe pa me mozda i to cuvalo do devetog mjeseca....bukvalno sam krenula pucati u one dve sedmice sto sam probila termin...ko zna da je cura krenula na vrijeme mozda ne bi bilo ni toga...al vjerujte mi kad ugledate svoju bebicu strije su vam zadnje na pameti...zaista nema nista ljepse od tog trenutka kad se prvi put vidite...user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 198
14.11.2013 15:47:58   
Milica cica

IZVORNA PORUKA: Dani.kv

Inace nosim pojas koji preporucujem svima. Sa njim setam svaki dan i ne osecam pritisak dole

I ja sam kupila pojas, ja stalno imam pritisak, samo ga nemam kada ležim....user posted image Danas sam išla u DZ i vratila sam se kući taksijem, nisam mogla da hodam dugo, moraću da krenem sa pojasom.
Inače ja se mažem Strietom, i meni su bile krenule neke crvene linijice, i ja sam pojačala mazanje i povukle su se. Vik a koje ulje korsitiš?

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 199
14.11.2013 15:49:32   
Milica cica

IZVORNA PORUKA: little_one

...al vjerujte mi kad ugledate svoju bebicu strije su vam zadnje na pameti...zaista nema nista ljepse od tog trenutka kad se prvi put vidite...user posted image

user posted image

Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

Anketa

Мажење беба.
пеперутка16

Да ли ваше бебе (6-12 месеци) воле да се мазе? Моја чак ни не слуша, само ме одгурује, пење се по мени, вуче,... чак ни не жели да се носи, само гледа да побегне. То ми је стварно чудно.. Какве су ваше?

Click Here