Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lola78 Moze li molim vas jedna brzinska pomoc, imam dva pitanja. Sjutra mi je carski rez, i jednostavno moram da se psihicki pripremim, pa imam jedno "psiholosko pitanje" i jedno logisticko: 1. Sa cim se ta bol prvog dana ili nultog dana moze uporediti (posle totalne anest.), da li je kao menstrualni bol, samo jaci, ili kako? 2. Kakvu odjecu mogu da nosim posle cr, prvo vrijeme, u cemu ste izasle iz bolnice, ja imam skoro sve trenerke, helanke i pantalone, i sve se skoro zavrsavaju gdje je rez otprilike? Hvala puno unaprijed!!!!!!!!! 1. Mene je recimo jako bolelo taj, kako ga zovete, nulti dan....jači nego menstrualni, veoma jači alo to je rana draga... neko mi reče da i treba da boli ali videćeš koliko će brzo da prođe, to je neverovatno... mene je bolelo sve - od malog prsta pa do trepavica ali prekosutra je bilo lakše... samo gledaj taj recimo drugi dan da se okrećeš na bokove, polako, pa će biti lakše i lakše... 2. ništa plitko, draga. Šta te briga, gledaj da bude udobno. (gaćice neke dublje..) I raspitaj se za steznik....ja sam ga nosila. da, hrana je grozna, ali ti ionako ne smeš ništa da jedeš ta dva-3 dana...ja sam recimo bila jako žedna u prvi mah posle je bilo lakše (ponesi labelo, isušiće ti se usne ). i da! gledaj da puštaš vetrove kad god budeš mogla... (tako ti se creva nameštaju u vraćaju u prvobitan položaj) srećno draga, nije to ništa strašno, samo hrabro i misli na bebicu!
|