|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 07/20
24.7.2020 19:46:52   
pari
Super za krofne Kh! Javi kakve su. Ja nikad nisam pravila. Mene su kukovi baš boleli u trudnoći i ladno me još uvek bole u nekim momentima, aprošlo je dve godine...

Mi bili kratko napolju, padala kiša...ali toplo je pa je ok...
Meni T nešto strašno plakala malopre, jedva sam je nekako uzela da je ljuljam pa je zaspala...Običmo od umora plače, ali sad je baš dugo plakala i stavljala obe ruke u usta...možda joj i zub izlazi...Uvek mi je žao kad tako jako plaču...
Mi ćemo sutra na plažu, još malo da iskoristimo...
Kako ste mame?

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 776
24.7.2020 19:55:10   
jess021
Mi stigli kuci, masina radi odmah. Njih dve gledaju Zaleđeno Kraljevstvo 2, a ja u 20:15 imam online trening sa Feelgodom.
Mama jo, sta ti znaci pocela da dobijam? 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 777
24.7.2020 20:24:16   
Sanjica26 RR
Toliko ste pricali ovih dana o krofni, da sam ih spremila. 😀

Bas sam se danas naradila. Mrtva sam. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 778
24.7.2020 20:27:04   
pari
Jess, gde gledaju Frozen 2? Na yt nema čini mi se...

Koji ti je to trening sa feelgoodom?
Flamingos, krofne 😊 mm bi sigurno voleo, a i deca...imaš neki lak recept možda bez strašno mnogo ulja? Pogledaću u temi krofne...pisale ste tamo čini mi se

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 779
24.7.2020 20:29:42   
Sanjica26 RR
Stavljala je flamingos cini mi se u temi krofne. Ja sam dosadila sa minjinom kuhinjicom 😀

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 780
24.7.2020 20:38:59   
flamingos
Super Sanjice,ako si ih sprenala.Da,stavljala sam u temi krofne..Pari,ako treba nešto slobodno pitaj.Ima tu caka oko krofni kada se prže.😀

Direktna veza do poruke: 781
24.7.2020 20:43:21   
mama Jo
Jess, bas sam tamo u temi pisala... Krene mi tako 2 dana rozikasto/braonkasto, sa svim ostalim izrazenim simptomima, pa dok ,, ne probije'' bas me izmuci. Evo konacnonsam dobila pre pola sata.

,,Carpe diem"

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 782
24.7.2020 20:44:24   
mama Jo
Pari na HBO od nedavno ide Zalesjeno Kraljevstvo 2 pa ako imas onaj program da se vraca 7 dana unazad mozes gledati kad god. Mi smo isto gledali dok nismo dosli u selo.

,,Carpe diem"

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 783
24.7.2020 20:49:11   
ivaMark
pari, na sajtu jockantv imas Frozen 2 sinhronizovano, sajt je pun reklama i ostalih s.anja ali dobro dodje 😎😎

Za krofne sam nasla recept na YT bez ulja, peku se u rerni, ali otprilike ih celi dan mesis i cekas da narastu, mesis i cekas...i tako u nedogled.

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 784
24.7.2020 21:00:01   
Mirko Svirko
Haha ja ne verujem. Ali stvarno klliko smo pricale o krofnama sve smo ih spremile 😁

Mi na plac bili uzivali... Kh, kako su ispale?Sanjice,kako su tvoje ispale?Tiziana,  ja gledam to crveno slovo. Prosto gledaju i moji,gledam i ja. Samo kad mi je M piskio u krevet eto tada nisam gledala jer nisam imala vise donjeg vesa za njega.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 785
24.7.2020 21:40:30   
Tiziana
Ma to je ok MS, ja zaista nikog ne osudjujem, naprotiv. Nego me zanima fenomen crvenog slova i ves masine. Secam se da sam na fakultetu iz Kulturologije ucila o svim tim obicajima i da mi je sve to bilo uzasno interesantno, i profesor je bio veliki kralj, ali se ovoga zaista ne secam.. 

Ja moram priznati da ne vodim o tome racuna. Moje mama i baka su vodile, makar o vecim praznicima. Ja ne. Prosto tempo zivota najcesce ne dozvoljava da disemo, a kamoli da se upravljamo prema tome. 

(odgovor članu Mirko Svirko)
Direktna veza do poruke: 786
24.7.2020 21:44:25   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Tiziana

Prosto tempo zivota najcesce ne dozvoljava da disemo, a kamoli da se upravljamo prema tome. 

Upravo tako.

Ja se šišala, malopre dođoh iz centra grada (frizerka mi je kod skupštine). Polako ali sigurno se vraćam mojoj skroz kratkoj frizuri user posted image pozadi je skroz kratka, napred je duža, eto tek da se kaže da nije klasična kratka kosa.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 787
24.7.2020 21:48:07   
Mirko Svirko
Pa naravno Tiziana. Svi smo razliciti i svi imamo svoje misljenje. 

A i naravno da ako je zena zauzeta ne moze sve ds uklopi. Prosto obaveze ne daju da se sve ispostuje. Pa nekad zena ne spremi rucak nego kupi pljeskavicu i nije to zlocin a kamoli oko pranja vesa.Ja ne radim i eto gledam to. Ali da radim,  ne znam sta bih radila i da li bi imala vremena da razmisljam kad je crveno slovo. Prosto nisam bila u takvoj situaciji.Za sada pratim to. 

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 788
24.7.2020 22:08:28   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko

Haha ja ne verujem. Ali stvarno klliko smo pricale o krofnama sve smo ih spremile 😁

Mi na plac bili uzivali... Kh, kako su ispale?Sanjice,kako su tvoje ispale?Tiziana,  ja gledam to crveno slovo. Prosto gledaju i moji,gledam i ja. Samo kad mi je M piskio u krevet eto tada nisam gledala jer nisam imala vise donjeg vesa za njega.

Ispale su takve da su ostale samo dveuser posted image Deca smazase.

Ja sam caskala sa komsinicom na terasi. Ona na svojoj. Ja na svojojuser posted image

Sad udjoh, pa da nesto otkucam.

Direktna veza do poruke: 789
24.7.2020 22:10:31   
jess021
Pari, da na Hbo smo gledali, a Feelgodom opet ima online treninge, tj ovi momci sto rade u fitnes centru.

Moja deca zelja tv-a, nisu gledale 5 dana. 
Mama jo, bas se mucis sa tim jel da? 
Mirko, i ja ne perem ves na crveno slovo i nedeljom
Sanjice, samo distanca 😁

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

Direktna veza do poruke: 790
24.7.2020 22:13:41   
Sanjica26 RR
Jess, njoj je muz jako plasljiv. Inace, terase su nam otvorene. Nema onog zidica da se sakrijem. To me malo nervira. Ali sta da radim. Slabo ona izlazi na terasu. Samo u vecernjim satima.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 791
24.7.2020 22:17:57   
flamingos
Jess,isto-nedelja,crveno slovo-ne perem.Naravno,sto ljudi,sto ćudi.Svako ima prava na svoj izbor.Tiziana,poštujem i tvoju odluku.Još i ako imaš dosta obaveza ko će sve praznike da isprati.❤Da smo živi i zdravi,svako sa svojim verovanjem i običajima,navikama.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 792
24.7.2020 22:39:30   
mama Jo
Jess, vise mi smeta nego sto to mene nesto muci, sta znam... Posebno jer mi se od nedavno desava. Evo danas sam dobila i skroz sve ok, ali ta dva dana pre me ubi...

Moje devojke zaspale, malo otkuckam i odoh i ja. Grmi 😕

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 793
24.7.2020 22:43:29   
Tiziana

IZVORNA PORUKA: Ana RR

IZVORNA PORUKA: Ja se šišala, malopre dođoh iz centra grada (frizerka mi je kod skupštine). Polako ali sigurno se vraćam mojoj skroz kratkoj frizuri user posted image pozadi je skroz kratka, napred je duža, eto tek da se kaže da nije klasična kratka kosa.

Ja sam se jutros osisala na kratko. Kao Robin Wright Penn u House of Cards.. svidja mi se. 

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 794
24.7.2020 22:44:37   
Tiziana
ne znam kako sam u isto vreme citirala i Anu i sebe 🤣 Izvinjavam se.. 

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 795
24.7.2020 22:46:33   
Mirko Svirko
Sanjice, samo distanca. Nasa zgrada je otvorebog tipa. Svuda terase i sa jedne i sa druge strane i stanovi pored. Ali nije zgrada zatvorena.

Ali pazimo se mi. Moj jos ne spava. Ne znma odakle tolika energija...A danas je trcao, skakao i vozio trotinet... Setao.. bacao kamencice u vodu.Igrao se u pesku.. bojioo kamencice..Ih bre...

Direktna veza do poruke: 796
24.7.2020 23:34:04   
flamingos
Laku noć želim svima.❤

Direktna veza do poruke: 797
24.7.2020 23:44:17   
Mirko Svirko
Laku noc Flamingos.. lepo spavajte. Slatko sanjajte.

Direktna veza do poruke: 798
25.7.2020 0:08:27   
vonavoj
Vece i laku noc,mm danas bio rodjendan..bila mi sestra i kum,malo caskali na terasi..i evo sad poce kisa..

Ana,cekamo sliku frizure.

Direktna veza do poruke: 799
25.7.2020 0:15:16   
mama Jo
Von, srecan rodjus tm 😊

Ovde bas biko nevreme, sevalo i grmelo bas jako, sve pucalo. Mladja se probudila, starija se nije pomerila 😊
Ja naravno, cekaj da to prodje da vidim hoce li se probuditi, i sad nema sanse da zaspim. Bozs kako mi fali da bezbrizno spavam ceo jedan dan.

,,Carpe diem"

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ishrana bebe
Najbolja hrana za vaše dete, sem majčinog mleka koje dete treba da unosi dokle god za to ima mogućnosti, su sveže namirn...
Neverovatan trik: uspavajte bebu za jedan ...
video
Internetom kruži neobičan trik. Jedan tata, koji je na sve moguće načine pokušavao da uspava bebu, to je i uspeo sa veom...

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here