|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 10/21
20.10.2021 20:54:56   
Milena18
Malaraja, ako ti je za utehu, moj bebac je danas spavao u par navrata po 15-20 minuta. Mislim da njega muči refluks jer dosta bljucka i često bude uznemiren posle podoja. Želim vam da vam noć prođe bolje od dana. A i sebi to želim 😊
Moja M je dosta bolje danas. Imala je blago povišenu temperaturu, ali u odnosu na juče je super. 
Bambino, kako ste? 


(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 201
   RE: Razgovori mama 10/21
21.10.2021 6:57:14   
IvanaSK RR
Dobro jutro. Kako su bebci nocas spavali? Milena, kako nam je drugarica?Ljubim vas sve, odoh na posao. 

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 202
   RE: Razgovori mama 10/21
21.10.2021 7:35:13   
dddaca
Dobro jutro! Pozdrav za sve mame user posted image
Mi smo i dalje slinave. Nema temperaturu, ali nos je i dalje pun.
Milena, da li ste isle na testiranje? Vezano za bebicu, da li si sigurna da je refluks? Jos je on mali. Cini mi se da je to bljuckanje posle obroka normalno u tom uzrastu. Ali ako pocne da povraca u mlazu, onda nemoj da cekas, vodi ga kod lekara. I probajte duze da se drzite u uspravnom polozaju nakon podoja. Pisem ti sve ovo zato sto je i moje dete imalo refluks sa kojim smo se mucili dugo. Mislim do prvog rodjendana. Tek kad su nam uveli lek koji je pila odredjeno vreme, situacija se smirila.
Malaraja, mi smo imali slican problem. Preko noci je lepo spavala, ali u toku dana su bile muke. To je plakalo, vristalo, cim je spustim u krevetac. Koliko god mi se cini da je cvrsto zaspala u rukama, kad je spustim u krevetac ona se probudi. Ja sam to povezivala sa refluksom, ali ne znam da li je zaista imalo veze. Cak sam u to vreme citala da su roditelji kupovali one lezaljke sa vibracijom u koju stave dete da se ljuska i tu zaspi. To nismo probale jer sam mislila da dete treba da spava u krevecu, da ce joj biti nezgodno u tim njihalicama (ili kako god da se zovu). Ali sad kad bih imala slicnu situaciju sve bih probala, veruj mi.


(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 203
   RE: Razgovori mama 10/21
21.10.2021 9:07:03   
flamingos
Dobro jutro.Bambino,Malaraja,Tiziana,Nato,ostale mame,,kako ste?Ivana,srećno na poslu.Evo pijem kafu i kuvam pasulj.Dete još spava.Biće prelep dan,uživajte.Daco,hajd da budete dobro.Pozdrav svima.❤


(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 204
   RE: Razgovori mama 10/21
21.10.2021 10:10:55   
Milena18
Ivančice, dobro je drugarica, nema više povišenu t, samo je malo grlo boli kad guta. Kako su Maca i Stefan?
Daco, nisu je testirali, ima gnojnu anginu, rekli su da će je testirati ako bude i dalje imala visoku t. Što se bebca tiče, ne znam je li običan fiziološki refluks koji sve bebe imaju ili nešto ozbiljnije, vidim samo da je često jako uznemiren posle podoja. Možda i nije to razlog. Spomenuću pedijatru sad kad budemo išli na prvu kontrolu. 
Malaraja, kako je prošla noć? 
Ostale mame, kako ste? 


(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 205
   RE: Razgovori mama 10/21
21.10.2021 10:12:25   
Bambino1
Dobro jutro. Evo bolje smo. Sutra bebu vodim da vadi krv da vidimo da li je spao crp, mm je spala temperatura, pomalo kaslje, bakterijska infekcija, meni jos curi nos ali sam i ja dosta bolje. Milena, malaraja kako ste vi? Ostale mame? 😘

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 206
   RE: Razgovori mama 10/21
21.10.2021 15:07:35   
Malaraja
Ej zenice, pratim vas al isla malenog prijavit. Morala sam cips, licnu sve mijenjat, jer sam bila mirovanju pa bolnica i sad se sve skupilo. Ledja me ubijaju od stajanja i redu, imam ko menstrualne bolove al mislim da je to normalno s obzirom da se jave kad njega nosam, i kad hodam. 

Milena moguce je, moj se ponasa kao da ima 2 mjeseca a ne 15 dana, mislim da ta prica prerano je, premali je vise ne pije vode. Moj nece na stranu, jednostavno dijete se samo okrece na ledja, glavu dize od 3 dana, kad je ljut mlatara rukama, nogama ubi i sebe i mene. Stalno gura rukice u usta kao da bi jeo a pun je, i tako 🥰 noc je fino prosla spavao je hvala bogu, a danas je zaspao uz pomoc dude iako je pljuvao...njemu jednostavno treba da nesto cucla dok ne zaspe a nmze stalno piti na sisi i flasici jer ce razvalit zeldac. Tako da svaka je za sebe ☺ definitivno za mog ne postoji pravilo ni jedno, na rukama nece predugo, ljuljanje ne pomaze, pjevanje ga malo smiri...dok to ne prodje samo od sebe mogu ja kolo igrati djaba. Kako ste vi ostale 😚

(odgovor članu Bambino1)
Direktna veza do poruke: 207
   RE: Razgovori mama 10/21
22.10.2021 9:01:43   
flamingos
Dobro jutro.Tmurno je napolju,kiša će.Nadam se da ste svi dobro.Loše sam spavala.Znači,ladno pojačaju u komšiluku ton na maximum u 4 sata ujutru.Strašno.Godinama živimo u zgradi,navikla sam,ali baš preteruju.Nije ni to problem,nego što ne mogu da zaspim kada se probudim,pa sam sad sva smlaćena.Uzalud sam ležala.Pozdrav svima.Odoh mojima da spremam špagete,ja postim.Ispećiću mrzlo posno pecivo.❤


(odgovor članu Malaraja)
Direktna veza do poruke: 208
   RE: Razgovori mama 10/21
22.10.2021 10:24:14   
Malaraja
Hladno bi im otisla na vrata nakon par puta :) mislim da postoji neki red normalnim, pogotovo radnim danima. I ja sam citav zivot u zgradi, ali srecom sad smo u naselju gdje je stvarno mirno. Nekako sve stariji ljudi, porodice sa djecom pa se to ne desava 🥰 vrijeme je fuj, a ni ja nisam nesto spavala. Dijete mi prica u snu, pa vise ne znam ni kad je budan a kad spava 🤣 jos malo cu spavat uz krevetic sjedeci. 


(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 209
   RE: Razgovori mama 10/21
22.10.2021 11:00:46   
Milena18
Dobar dan!
Malaraja, tvoj priča, a moj mekeće i grokće u snu. Kao da spavamo na farmi 😂
Kako ste, mame? 
Ovde je zahladnelo jako, mada se pomalja neko sunce. Veliko dete je ozdravilo, evo luduje po kući nemirko. 
Sanjice, znaš li ti nešto o radu online od ponedeljka? Mm još nije dobio neko zvanično obaveštenje, a svi pričaju da će se ići online. 

(odgovor članu Malaraja)
Direktna veza do poruke: 210
   RE: Razgovori mama 10/21
22.10.2021 11:11:20   
flamingos
Joj Malaraja,duša mila.Naši nastavnici rekoše juče deci da budu spremni za online nastavu.Videćemo...


(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 211
   RE: Razgovori mama 10/21
22.10.2021 11:33:22   
IvanaSK RR
To donosi krizni stab odluku. Sada je javljeno da samo srednje prelaze na kombinovanu. 

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 212
   RE: Razgovori mama 10/21
22.10.2021 12:10:27   
flamingos


IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

To donosi krizni stab odluku. Sada je javljeno da samo srednje prelaze na kombinovanu. 
Hvala na informaciji.Znam da donosi odluku krizni štab,ali rekoh da su im nastavnici nagovestila da postoji mogućnost prelaska na online.I bolje kad idu.Samo da se smiri više ova situacija.


(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 213
   RE: Razgovori mama 10/21
22.10.2021 12:26:48   
dddaca
Dobar dan!
Flam, muke sa komsilukom. Ja na srecu imam tolerantnog stanara ispod nas, tako da ne reaguje na trcanje i skakanje po stanu (jer koliko god da ti stisavas dete, uhvate je bubice po neki put kad mora da izbaci energiju). A o ovima inad mene sam pisala jos pre par godina mislim, izludjivali su me dok su renovirali stan. To je trelo prasinu, lupalo, busilo, hoblovalo parket po celi dan, pa i nocu. Srecom nisu tu, ali kad dodju obavezno mi prosipa vodu na terasu, kaci ves da se cedi na moj ves i da ne nabrajam. Opet kazem, na srecu, pa ne zive stalno u tom stanu.
Milena super sto ste ozdravili. Kako je beba?
Ja se samo nadam da prvaci nece preci na online nastavu jer onda cu stvarno da odlepim

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 214
   RE: Razgovori mama 10/21
22.10.2021 12:54:38   
flamingos
Daco,navikla sam na lupanje,lavež pasa i ostalo,ali da ranom zorom pusti ton,mislim...Poludeo svet.Jeste li dobro?Valjda i ovom ludilu dođe kraj.Ne brini,neće da prelaze na onlajn.Reče Ivana da to važi samo za srednjoškolce.Milena,ljubi mališane.Bambino,kako ste vi?Branki,ako nas čitaš-javi se.Mislim na vas.❤


(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 215
   RE: Razgovori mama 10/21
22.10.2021 14:18:13   
IvanaSK RR
Raznih ludaka ima na ovom svetu, bez nervoze 😁Flamingos, srednje škole idu na kombinovanu. A ne verujem da ce dirati mladje razrede, sve i da svi predju online. Pa i prošle godine su od prvog do četvrtog isli u skolu kad su stariji presli na online. 

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 216
   RE: Razgovori mama 10/21
22.10.2021 14:31:43   
Sanjica26 RR
Dobar dan svima.
Svi normalno idu od ponedeljka. Po drugom modelu samo neke srednje škole idu.
Ja sam u crkvenoj porti. Cekam da zvoni da odnesem T vežbanku. Gladna sam. Samo sam uletela u kuci i za pola sata opet izašla.



_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 217
   RE: Razgovori mama 10/21
22.10.2021 15:02:54   
flamingos
Da Ivana.Razunela sam.Evo i sad na vestima rekoše.Sedoh da popijem kafu.Usisavala sam,obrisala prašinu,parket,oribala kupatilo tako da za sutra ostavljam pranje,ručak(naravno),nešto slatko da pravim i u 15 h odoh kod frizwrke,da me ofarba.Ugodi se vreme,a jutros je baš bilo tmurno.Posle škole vodim dete na picu i da kupi sebi nešto.


(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 218
   RE: Razgovori mama 10/21
22.10.2021 15:03:14   
IvanaSK RR
Sanjice, nije bas samo neke srednje škole, ima ih koliko hoces 😁

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 219
   RE: Razgovori mama 10/21
22.10.2021 15:54:14   
Sanjica26 RR
Mi smo dobili mailom spisak srednjih škola po gradovima koje idu po drugom modelu.user posted image

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 22.10.2021 15:55:24 >


_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 220
   RE: Razgovori mama 10/21
22.10.2021 16:03:08   
IvanaSK RR
Znam 😅 i dalje mi nije samo neke 😅

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 221
   RE: Razgovori mama 10/21
22.10.2021 16:20:43   
Sanjica26 RR
Ne sitnicariuser posted image

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 222
   RE: Razgovori mama 10/21
22.10.2021 17:03:45   
IvanaSK RR


IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Ne sitnicariuser posted image


🤣🤣🤣🤣Sta cu, takva sam 🤣


_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 223
   RE: Razgovori mama 10/21
22.10.2021 17:45:50   
Ivanka 75
Dobar dan, Flam, mi poskakasko ko zecevi kad je u 1 nocaa poceo vatromet iz kuce do nas. U sobi svetlo ko 100 sijalica da si ukljucio, buka, šištanje, praskanje... Jedno 5 min ali posle tesko zaspah.

Evo da vam mahnem, ne stizem nista zeneeee, jedva cekam neki mini raspust. 😊 

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 224
   RE: Razgovori mama 10/21
22.10.2021 18:53:49   
Bambino1
Zdravo mame, ne stizemo da se javimo ali tu smo. 🙂 Hvala na pitanju, dobro smo, danas vodila malisu na kontrolu, jos malo mu se crveni grlo ali je mnogo bolje, i crp spao tako da je super. 🙂Ovde neka kisa, a bas bilo lepo pre podne. Kako ste vi? Ostale mame? 

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here