Cunce
|
IZVORNA PORUKA: bulka Cunce, Na vise mesta sam procitala da se sudeci po svemu, sklonost zacecu vise od jednog ploda prenosi po zenskoj liniji. Moja baba je rodila blizance(tatu i strica), tako da sam i pre sretanja onog pravog, prizeljkivala da i ja rodim blizance... Moj onaj pravi, iliti moj muz, takodje u porodicnoj istoriji ima blizance, i njegova baba po ocu rodila je blizance(oca i strica) i baba po majci(devetoro dece, dva puta blizance), tako da se nama moralo desiti :) Inace, ovde na temi o blizancima upoznala sam vise trudnica duplica koje su zatrudnele prirodnim putem, a imaju blizance samo s muzevljeve strane... Tako da nema pravila... A ja bih svima pozelela taj dupli blagoslov i srecu... U prvoj trudnoci, termin mi je bio 12.jun, ali porodila sam se 30.maja, prvog dana 39.nedelje, sto je za blizanacku trudnocu odlicno... zato i pitam, cula sam da se prenosi po zenskoj liniji, ali to je bilo ono rekla-kazala, sto mi uopste ne znaci znaci, moguce je da se i nama desi ja sam rekla, prvo nek se rodi samo, a drugi put moze dva ili tri komada, posto cu imati iskustva sa bebama ionako planiramo troje, cetvoro malaca ako uslovi dozvole i to da ne bude velika razlika u godinicama mada se moja svekrva nasalila da je mozda bebac sitan zato sto se drugi sakrio iza njega eh, ja bih to i volela, jedan za mamu, jedan za tatu
|