Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tito i ja (mi pioniri) 4.5.2011 12:11:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Čupa, imaš li člansku kartu?
|
|
|
|
RE: Tito i ja (mi pioniri) 4.5.2011 12:15:12
|
|
|
|
lanajelena
|
I ja sam bila Pionir
|
|
|
|
RE: Tito i ja (mi pioniri) 4.5.2011 12:15:35
|
|
|
|
minavb
|
Kad sam bila mala, cesto sam za rodjendan dobijala knjige o Titu od drugara. Mrzela sam to. Sta ce kog vraga detetu knjiga "Tito u prirodi i lovu", "Titovi putevi"...? Sad mi je jako smesno to sto su vremenom ti koji su mi za rodjendane donosili TE knjige, poceli da izostaju sa mog rodjendana jer su poceli da slave slavu. Nisam bila posebno odusevljena sto sam pionir i nije me mnogo zanimala ta prica oko Tite.
|
|
RE: Tito i ja (mi pioniri) 4.5.2011 12:20:38
|
|
|
|
Olga75
|
kad sam ja onomad postala pionir bila sam jaaako ponosna na kapu i maramu i dandanas je imam. Ne secate se sigurno ali postojala je i funkcija " pionirka " i to su bile starije ucenice koje su drzale pionirski cas
|
|
RE: Tito i ja (mi pioniri) 4.5.2011 12:21:01
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Čupa, imaš li člansku kartu? Imam knjizicu, samo ne znam je li ovjerena?
|
|
RE: Tito i ja (mi pioniri) 4.5.2011 12:22:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Jaoj,Choopa!
|
|
|
|
RE: Tito i ja (mi pioniri) 4.5.2011 12:22:04
|
|
|
|
minavb
|
Moja sestra je imala belu kapu sa petokrakom. Zasto su se davale bele kape?
|
|
RE: Tito i ja (mi pioniri) 4.5.2011 12:24:30
|
|
|
|
Vika
|
Zaobilazim teme koje mi izazivaju mučninu
|
|
|
|
RE: Tito i ja (mi pioniri) 4.5.2011 12:24:58
|
|
|
|
Olga75
|
Mina , ne znam zasto bele , to su mozda bile neke fensi ja sam imala plavu kapu - titovku
|
|
RE: Tito i ja (mi pioniri) 4.5.2011 12:26:47
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR Mina , ne znam zasto bele , to su mozda bile neke fensi ja sam imala plavu kapu - titovku I ja plavu A kako me samo mama sredila. Kapa, marama, kosuljica, suknjica i PATIKE!
|
|
RE: Tito i ja (mi pioniri) 4.5.2011 12:28:14
|
|
|
|
minavb
|
I ja sam imala plavu a sestra je dobila belu kad je krenula u 5. razred. Mozda je to za starije pionire.
|
|
RE: Tito i ja (mi pioniri) 4.5.2011 12:29:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Jao, ja sam bila skroz fensi, stalno sam neki andrak recitovala na tim priredbama, imala sam svilenu, belu košulju sa nekom fensi kragnom, plavu suknjicu, bele hulahopke i cipelice, naravno, jako me je nerviralo što sam morala da trpim i kragnu od košulje i crvenu maramu, a od kape se nije videla moja "majmun pod palmom" frizura
|
|
|
|
RE: Tito i ja (mi pioniri) 4.5.2011 12:31:36
|
|
|
|
minavb
|
Moje carape su uvek bila zarozane i smuljene.
|
|
RE: Tito i ja (mi pioniri) 4.5.2011 12:32:13
|
|
|
|
Verus
|
Isto-ja i dan danas kuci cuvam moju kapu i maramu. Sve sa petokrakom na plavoj kapi. A imali smo i zute marame (ne pionirske) nego one sa trouglom, znakom za prelazak dece na pesacki...valjda da bi nas ljudi pustali da prelazimo kad idemo/vracamo se u skolu....Privh par razreda smo svi nosili plave mantile, kao uniformu za skolu.
|
|
|
|
RE: Tito i ja (mi pioniri) 4.5.2011 12:33:11
|
|
|
|
choopa choops
|
Nikada mami necu oprostiti sto mi nije iskehlala jednu kragnu (milje ) za tu priliku. Da onako fino viri ispode marame
|
|
RE: Tito i ja (mi pioniri) 4.5.2011 12:33:51
|
|
|
|
Modessty
|
Bubo lepo al mnogo mračno.
|
|
RE: Tito i ja (mi pioniri) 4.5.2011 12:34:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Nikada mami necu oprostiti sto mi nije iskehlala jednu kragnu (milje ) za tu priliku. Da onako fino viri ispode marame Ćuti, pročitaće te moja mama pa će ti naštrikati da nosiš do penzije
|
|
|
|
RE: Tito i ja (mi pioniri) 4.5.2011 12:35:15
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Modessty Bubo lepo al mnogo mračno. Šta, Modd, heklana kragna?
|
|
|
|
RE: Tito i ja (mi pioniri) 4.5.2011 12:36:02
|
|
|
|
lesica RR
|
Ja nisam bila pionir Ali sam zato krenula u OŠ "Josip Broz Tito" tek su je kasnije preimenovali-bar nesto
|
|
RE: Tito i ja (mi pioniri) 4.5.2011 12:37:49
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira IZVORNA PORUKA: choopa choops Nikada mami necu oprostiti sto mi nije iskehlala jednu kragnu (milje ) za tu priliku. Da onako fino viri ispode marame Ćuti, pročitaće te moja mama pa će ti naštrikati da nosiš do penzije Moze, koji bod je u pitanju? Necu vise da offujem, samo sam dosla da se prijavim na spisak pionira.
|
|
RE: Tito i ja (mi pioniri) 4.5.2011 12:38:24
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira IZVORNA PORUKA: Modessty Bubo lepo al mnogo mračno. ma ona tvoja priča ja nisam nosila heklanu kragnu, al sam imala fensi lakirane cipelice "Vesna" Bela palanka Šta, Modd, heklana kragna?
|
|
RE: Tito i ja (mi pioniri) 4.5.2011 12:42:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Aaa, priiičaaa ... Pa hvala, Modd. Priča je tužna saga o svima nama zarobljenim u raljama svemoćne uzrečice "biće bolje". I svi smo se zbog tog "biće bolje" i trtili da se laktamo, bijemo, svađamo, rušimo, sve zbog radi da nam bude bolje. Kad ono cvrc. Sad nam samo uzrečica ostala. A ja volim što sam nekad kao pionirka imala popust na Vrnjačku Banju
|
|
|
|
RE: Tito i ja (mi pioniri) 4.5.2011 12:48:15
|
|
|
|
pepeljuga
|
al sam imala fensi lakirane cipelice "Vesna" Bela palanka user posted image I ja sam imala ove Ja moram priznati da sam bas jako volela knjige o Titu i pionirske pesmice ali samo u prvom razredu. Posle mi se smucilo jer je moja uciteljica, najgrdja moguca komunjara, satro pocinjala da place na svako spominjanje Tita, kao toliko je gane
|
|
RE: Tito i ja (mi pioniri) 4.5.2011 12:49:07
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira A ja volim što sam nekad kao pionirka imala popust na Vrnjačku Banju Stoooo?
|
|
RE: Tito i ja (mi pioniri) 4.5.2011 12:56:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Otkud ja znam,pitaj učiteljicu, imali smo svi klinci tada popust na Dan republike i tako te praznike, nije se plaćala puna cena na ekskurzije, ali smo zato recitovali do besvesti.
|
|
|
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Koja je boja vaših očijuvikivekiKoja je boja vaših očiju?crna (
15%)

plava (
18%)

zelena (
18%)

braon (
50%)
Ukupan broj glasova: 80Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!
Oznake