Musaka od karfiola sa C mešavinom >
Sastojci:
Uputstvo:
Ako vam se čini da će vam uzeti puno vremena, prethodno veče obarite karfiol i pripremite meso. Sutradan samo zapecite.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Hrskava junetina >
Sastojci:
Uputstvo:
Služite toplo.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Punjene paprike >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
pecenica u povrcu >
Sastojci:
Uputstvo:
Ovo jelo je izuzetno hranljivo i treba ga jesti narocito u hladnim danima jer za zimu je potrebna jaca hrana.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Musaka od tikvica >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Turski punjeni hleb- Čipli ekmek >
Sastojci:
Uputstvo:
U pleh obavezno stavite PEK papir
Spajanje ivica je lakse ako se malo stisne i odmah premaze jaje da se pri pecenju neodvajaju strane
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Tikvice punjene sirom i šunkom >
Sastojci:
Uputstvo:
Idealno lagano jelo kada ne znate šta bi ste za ručak a ne ide vam se u nabavku, jer možete iskoristiti ono što imate u kuhinji. U fil mogu ići i drugi sastojci koje zateknete u kuhinji/frižideru.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Ajvar >
Sastojci:
Uputstvo:
Ko voli ljut ajvar moze dodati malo ljute paprike...
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Belo meso u saftu >
Sastojci:
Uputstvo:
Meso je socno,malo kiselkastog ukusa,idealno za vrele dane.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
tikvice sa prosom >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
rolat od piletine i povrća >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Pilav sa slaninicom >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept