|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Ringerajin kuvar: salle
Ključne reči:

image
/11


  • 450 g svežih brokolinih cvetova
  • 2 štapa iseckanog celera
  • 100 g rendanog žutog (cheddar) sira
  • 4 do 6 šnite pržene i smrvljene slanine
  • po ukusu suvih brusnica
  • po ukusu semenke suncokreta
  • 1 manja glavica ljubičastog luka
  • Za preliv:
  • 125 ml majoneza
  • 150 ml gustog grčkog jogurta ili kiselog mleka
  • 2 kašičice meda
  • 50 ml jabukovo ili od belog vina sirće
  • po ukusu so i biber


  1. Slaninu prvo ispržiti da vam bude hrskava,staviti na kuhinjski papir da se ocedi i ohladi, ili ako vam je lakše, sitno je iseckati i ispržiti da bude hrskava. Izvaditi iz tiganja na kuhinjski papir da se ocedi.
  2. Staviti sa strane.
  3. Brokoli oprati i iskudati na sitnije cvetiće, stabljiku oljuštiti i iseći na sitnije kockice.
  4. Celer oprati i iseći prvo po sredini duž cele stabljike i onda iseći manje kockice.
  5. Očistiti ljubičasti luk, ako ga nemate, možete koristiti običan luk ( ovaj se stavlja radi boje ) ili mladi luk, iseći na četvrtine i onda iseči tanje komade.
  6. Sve ovo staviti u jednu veću zdelu za salatu i dodati oceđenu, isprženu slaninu.
  7. Žuti sir narendati na sitniju stranu i njega staviti u činiju i na kraju dodati suve brusnice, koje ste iseckali i semenke suncokreta.
  8. U jednu manju zdelicu staviti sve sastojke i umutiti ( po želji možete dodati malo rendanog parmezana u tu smesu ),preliti preko salate, sve to dobro izmešati, i ostaviti u frižider da se ohladi.
  9. Poslužitiu kao samostalan obrok ili kao prilog roštilju, pečenom mesu...


Prijatno!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Musaka sa tikvicama i pečurkama
Ringerajin kuvar: lesica RR
4
Posni pužići
Ringerajin kuvar: Maraj
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2





Salata sa kukuruzom i crvenim pasuljem
Ringerajin kuvar: Trcosava
Mimoza salata
Ringerajin kuvar: imperial



image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here