|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Burek sa mesom bez kora

Ringerajina kuhinja, 9.6.2013
Ringerajin kuvar: leamalamut

image
/11


  • 300gr mlevenog mesa,
  • 3 jajeta,
  • 10 punih kašika brašna,
  • 1 prašak za pecivo,
  • 200ml pavlake za kuvanje,
  • 50gr kačkavalja,
  • 1 veći crni luk,
  • so,
  • biber,
  • ulje ,
  • i po
  • elji origano ili mirođija


  1. Crni luk propržiti sa mlevenim mesom, posoliti i pobiberiti prema ukusu 
  2. Umutiti prvo belanca pa dodati žumanca 
  3. U smesu dodati pavlaku, brašno, prašak za pecivo, malo soli i proprženo mleveno meso
  4. Sipati u pleh i narendati kačkavalj
  5. Peći na 200 stepeni 15-20 min 
  6. Služiti toplo uz jogurt, kiselo mleko...


Burek je lep i bez kačkavalja :)

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kolač sa voćnim jogurtom
Ringerajin kuvar: lanajelena
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2





Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
Ružice sa sirom
Ringerajin kuvar: minnica



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here