|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringerajin kuvar: lelaigor
Ključne reči:

image
/11


  • 300g mlevenog keksa,
  • 100g margarina,
  • 150ml mleka,
  • 500g šlag krema,
  • 400ml mleka za pravljenje šlag krema,
  • 1 velika pavlaka,
  • 2 kesice kremfixa,
  • 600g zamrznutog mix crvenog voća,
  • 100g šećera,
  • 30g želatina


  1. Umutiti margarin, dodavati keks i mleko i umutiti da se sjedini. Smesu staviti u kalup.
  2. Umutiti šlag krem sa mlekom, dodati pavlaku i na kraju mućenja kremfix. Mutiti još minut. Sipati preko smese od keksa.
  3. U vruću šerpu staviti zamrznuto voće i šećer i kuvati na tihoj vatri.
  4. Kada je voće kuvano, umutiti želatin po uputstvu i još malo kuvati dok se ne zgusne.
  5. Kada se ohladi sipati preko krema.
  6. Ohladiti i izvaditi iz kalupa. Ja koristim okrugli kalup za torte kojem se skidaju stranice, pa samo skinem stranice


Ja koristim okrugli kalup za torte kojem se skidaju stranice, pa samo skinem stranice i kupujem C šlag krem u pakovanju od 500g; šlag krem nije isto što i šlag pena, čvršće je. :)

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2





Šampita
Ringerajin kuvar: lesica RR
Grčka baklava
Ringerajin kuvar: vikiveki



Anketa

Филмови за одрасле.
пеперутка16

Да ли волиш да гледаш „филмове за одрасле“?

Click Here