
- 5 većih krompira
- 1 jaje
- 1 glavica crnog luka
- oko 500 gr brašna
- so
- biber
- 2-3 kašike kajmaka
- ulje ili mast za podmazivanje tepsije

- Krompire oguliti i izrendati, dodati brašno, sitno sečen luk, jaje i začine, umesiti testo rukom da se dobije kompaktna masa.Na nauljenu tepsiju izručiti testo i peći u prethodno zagrejanoj rerni na 200 stepeni. Peći oko 45 minuta odnosno dok ne porumeni,i zvaditi iz rerne, odozgo staviti kajmak, vratiti u rernu još 5-7 minuta. Služiti prohlađeno uz jogurt.
Slično proji ali ipak bolje od proje :) Odlično za brzi doručak. Ražljevak je inače bosansko jelo.
Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:
Brokoli salata
Ringerajin kuvar: salle
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2