|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?

Čorba od praziluka i mlevenog mesa

Ringerajina kuhinja, 29.8.2013
Ringerajin kuvar: lesica RR

image
/11


  • 3 srednja praziluka iseckana na kolutove
  • 1 srednja šargarepa takodje na kolutove sečena
  • 1/2 kg mlevene junetine ili još bolje teletine
  • 1 pakovanje topljenog sira
  • 1 kocka za supu koja se ubaci na 2,5 l vode
  • začini po ukusu (so ,biber i mešavina suvih začina)


  1. U dubljoj šerpi se izdinsta na malo ulja praziluk sa šargarepom,u drugoj se izdinsta takodje na malo ulja meso u koje se ubaci so,biber,začini
  2. Kada je gotovo ubaci se meso u praziluk i nalije sa pola pripremljene supe,ostavi se kad proključa par minuta (bude baš gusto) a onda se doda i ostatak supe. Kada ovo opet proključa,zavisno od ličnog ukusa ko kako voli,može a i ne mora da se doda još malo vode. Uglavnom,kada je postignuta gustina čorbe koja je po volji,u kjučalu čorbu se ubaci topljeni sir i pusti se da se otopi.


Serviraj uz puno ljubavi i preporuci ovaj recept prijateljima!

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Bakine pitice sa sirom
Ringerajin kuvar: Modessty
4
Aurora špagete
Ringerajin kuvar: lelaigor
4
Banana mafini
Ringerajin kuvar: Figaro88
4
Američke palačinke
Ringerajin kuvar: Figaro88
4





Praziluk čorba
Ringerajin kuvar: lelaigor
Čorba od šampinjona
Ringerajin kuvar: lelaigor



Anketa

Za one koje imaju 2 i vise dece!!!
Mama 78

Da li Vasu decu voli te isto?

DA (93%)

NE (7%)


Ukupan broj glasova: 134

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here