|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?

Jelo od starog hleba 2

Ringerajina kuhinja, 4.7.2013
Ringerajin kuvar: lelaigor
Ključne reči:

image
/11


  • stari hleb
  • jaja
  • mleko
  • so
  • ulje
  • brašno
  • salama
  • sir
  • kuvana jaja


  1. Nauljite vatrostalnu posudu ili zemljani sud.
  2. Isecite hleb na kriške i poređajte ih na dno posude
  3. Prelijte umućenim, posoljenim jajima sa mlekom.
  4. Od ulja i brašna napravite zapršku, a zatim nalijte mlekom, posolite i kuvajte nekoliko minuta dok se ne zgusne (bešamel). Salamu, sir i kuvana jaja isecite na kockice.
  5. Na hleb u posudi sipajte pola bešamela i pospite sa pola količine salame, sira i kuvanih jaja.
  6. Stavite još jedan red hleba, ostatak bešamela i ostatak salame, sira i kuvanih jaja.
  7. Pecite otkriveno na 200C dok se sir na površini ne otopi i napravi se rumena korica.


Količinu sastojaka odredite po ukusu. Koliko god čega da stavite jelo će biti ukusno.

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2





Faširane snicle
Ringerajin kuvar: Maraj
Piletina sa lažnog roštilja
Ringerajin kuvar: lelaigor



Anketa

Дојење.
Admin

Да ли мислите да је истина да што дуже жена доји, то је бољи имунитет детета?

Click Here