|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Riba na pireu od graška

Ringerajina kuhinja, 8.6.2013
Ringerajin kuvar: 17 joka
Ključne reči:

image
/11


  • 600g fileta oslića
  • 400g graška
  • 250g krompira
  • 2dl mleka
  • ulje, so, biber
  • peršun


  1. Filete ribe prepržiti na zagrejanom ulju da porumene sa obe strane.
  2. Oljušten i opran krompir barite 20 minuta u posoljenoj vodi i procedite. Grašak barite u posoljenoj vodi, procedite i sastavite.
  3. Sa obarenim krompirom i ispasirajte.
  4. U mleko dodajte biber i so, prokuvajte ga i prelijte njime povrće i dobro izmešajte.
  5. Ribu poslužite na pireu i dekorišite grančicama peršuna.


Serviraj uz puno ljubavi i preporuči ovaj recept prijateljima!

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2





Musaka sa tikvicama i pečurkama
Ringerajin kuvar: lesica RR
Đuveč na moj način
Ringerajin kuvar: 17 joka



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here