Ringerajin kuvar: 17 joka

- 600g fileta oslića
- 400g graška
- 250g krompira
- 2dl mleka
- ulje, so, biber
- peršun

- Filete ribe prepržiti na zagrejanom ulju da porumene sa obe strane.
- Oljušten i opran krompir barite 20 minuta u posoljenoj vodi i procedite. Grašak barite u posoljenoj vodi, procedite i sastavite.
- Sa obarenim krompirom i ispasirajte.
- U mleko dodajte biber i so, prokuvajte ga i prelijte njime povrće i dobro izmešajte.
- Ribu poslužite na pireu i dekorišite grančicama peršuna.
Serviraj uz puno ljubavi i preporuči ovaj recept prijateljima!
Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:
Slični članci, koje čitaju drugi korisnici
Brokoli salata
Ringerajin kuvar: salle
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2