|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?

Mafini sa jabukama i cimetom

Ringerajina kuhinja, 5.6.2013
Ringerajin kuvar: Figaro88
Ključne reči:

image
/11


  • 375g brašna
  • 300g šećera
  • prstohvat soli
  • kesica praška za pecivo
  • kafena kašičica cimeta
  • 160ml ulja
  • 2 jaja
  • 160ml mleka
  • 4 jabuke, oljuštene i iseckane
  • Za mrvice:
  • 200g šećera
  • 85g brašna
  • 220g butera
  • kašićica cimeta


  1. Zagrejati rernu na 200C, u modle za mafine poređati papirne korpice ili ih namazati buterom. Pomešati sve sastojke za testo, pa umešati sitno iseckane jabuke. U manjoj činiji pomešati sastojke za mrvice pa ih onda rasporediti po mafinima. Peče se oko 20-25min, ja uvek proverim čačkalicom da li su gotovi.


Kada proveravate čačkalicom, čačkalicu zabodete u centar mafina, ili tamo gde je najdeblji deo. Ako je čačkalica suva onda je kolač gotov.

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Pohovane tikvice iz rerne
Ringerajin kuvar: lelaigor
3
Salata sa makaronama
Ringerajin kuvar: lelaigor
3
Musaka sa tikvicama i pečurkama
Ringerajin kuvar: lesica RR
3
Punjene tikvice
Ringerajin kuvar: Modessty
3





Urmašice
Ringerajin kuvar: Maraj
Plazma torta
Ringerajin kuvar: Sandricak



Anketa

posto je Tara toliko popularno , da pitam i ja: Tara ili Sara?? :)
pisuljica



(8%)

Sara (49%)

Tara (42%)


Ukupan broj glasova: 166

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here