|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Mama pokazala kako zaista izgleda kada imaš kuću punu dečaka

Uredništvo Ringeraja, 22.9.2022
Mama Sara Easter spojila je svoju strast prema fotografiji i ljubav prema svojoj deci, kako bi dokumentovala kakav je zaista život za nju i njenog supruga, dok odgajaju tri dečaka.

image
Easter kaže da je njena „misija“ kao majke da zabeleži što je moguće više od njihovog svakodnevnog života. Njene slike nisu nameštene, one su stvarne. I zaista divne. Foto: Instagram/@Saralizphoto
/11


Biti roditelj u digitalnom dobu ima svoje prednosti - imati kameru na raspolaganju bukvalno sve vreme je jedna od njih.

 

Možemo da dokumentujemo živote naše dece na načine koje generacije roditelja pre nas nisu mogle da zamisle.


To je ono što motiviše fotografa i mamu troje dece Saru Easter da nastavi da snima slatke, svakodnevne trenutke sa svoja tri dečaka.


Ona deli fotografije na Instagramu kako bi ostatak sveta mogao da vidi koliko su ti trenuci divni. 


 

„Fotografijom se bavim još od srednje škole, ali za mene je sve dobilo na važnosti, onda kada su se rodila moja deca. Brzo je postalo očigledno koliko vreme leti, koliko se toga stalno menja."


Zaista, rastu neverovatno brzo. U jednom trenutku, to su bebe koje se potpuno oslanjaju na nas za svaku sitnicu - u sledećem, oni su nezavisni mali ljudi, a nama ostaju fotografije kao uspomene. 

Tako je Ester spojila svoju strast i ljubav prema svojoj deci kako bi dokumentovala kakav je zaista život za nju i njenog supruga, dok odgajaju tri dečaka.

 

Zaista, deca rastu neverovatno brzo. U jednom trenutku, to su bebe koje se potpuno oslanjaju na nas za svaku sitnicu - u sledećem, oni su nezavisni mali ljudi, a nama ostaju fotografije kao uspomene. 



Tako je Easter spojila svoju strast i ljubav prema svojoj deci kako bi dokumentovala kakav je zaista život za nju i njenog supruga, dok odgajaju tri dečaka.

Easter kaže da je njena „misija“ kao majke da zabeleži što je moguće više od njihovog svakodnevnog života. Njene slike nisu nameštene, one su stvarne. I zaista divne.



„Fotografišem ih skoro svaki dan i pokušavam da budem iskrena u vezi sa stvarima koje snimam“, kaže ona. „Iako moje fotografije dečaka nastaju sasvim spontano, u glavi imam spisak stvari koje želim da fotografišem sa njima, onda kada primetim da se dešavaju.


 

Kada pogledam stare fotografije iz svog detinjstva, to nisu slike iz foto studia. To su trenuci u kojima moja sestra i ja divlje bacamo trake u vazduh u novogodišnjoj noći dok nosimo urnebesne pidžame iz 90-ih. To su iskreni snimci članova porodice i kućnih ljubimaca koji više nisu sa nama, uhvaćeni u običnom trenutku, savršeni i zauvek sačuvani.


Izvor: Scarymommy.com

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

IMA LI VAŠE DETE RAVNA STOPALA?
Problemi ravnih stopala mogu biti izuzetno neprijatni, zbog njih mogu nastati bolovi u nogama i leđima, kao i smetnje pr...
6
Uskršnje dekoracije - jaje korpica od konca
Napravite divne jaje korpice za uskršnju dekoraciju ili poklončiće za decu!
6
Otvara se novi vrtić u Beogradu na vodi – ...
Nova predškolska ustanova u Beogradu na vodi otvara svoja vrata za roditelje sa decom u utorak, 5. septembra, u 18 časov...
5
Šljive za đubre
Bajke i pripovetke za decu na Ringeraja.rs
5





Kako smo prestali da volimo sneg?
Sećam se, kad sam bila dete, nismo se vraćali kući dok kompletno ne promrznemo. Zaboravimo i glad i žeđ, zaboravimo obav...
Moje prvo kiselo iskustvo: Deca i limun
video
Neprocenjivo, zar ne? Klinci su neodoljivi i preslatki kada prvi put probaju limun!!!



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here