|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Nije teško biti kreativan

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 6.2.2020
Šta mislite, koliko je materijala potrebno za kreativne uradi sam poduhvate?

image
/11


Jedan kvalitetan vodootporni marker, nešto već postojećih stvari  kojima je potrebna dorada i malo mašte!

Realno, na markere i flomastere većina nas gleda kao na crtaća sredstva sa ograničenim i uskim mogućnostima. Obično sa flomasterima dobijamo jasne i intenzivne linije i posežemo za njima samo onda kada imamo u planu da crtež gradimo iz linija ujednačenih debljina i ujednačene boje, ali ih često izbegavamo jer takvi crteži mogu biti dosadni. Međutim, postoje i specifični markeri pomoću kojih se dolazi do crteža i skica koje nikako ne izgledaju dosadno ili amaterski, šta više. Koja je tajna takvih markera? Sharpie markeri imaju fini vrh za precizno, detaljno i trajno pisanje na različitim površinama. Permanentno mastilo je vodootporno, ne skida se, ne bledi i ostavlja jasan trag koji dugo traje.

Sharpie markeri su odlično rešenje da osvežimo svakodnevne predmete oko sebe i na taj način u svoj svet unesemo malo boje! Još ako se time zanimaju malo veći klinci, eto kvalitetne zabave.

Jer biti kreativan i drugačiji zaista nije teško!

 

1. Originalna šolja, tanjir ili već neki drugi keramički predmet ili posuđe  - Sjajan način da se ponekoj stvari da malo originalnosti ili da recimo neki rođendan ili jednostavno svaki  mali znak pažnje, prođe autentično i jedinstveno.

1

 

2. Kreativno pakovanje poklona - I najjednostavnije upakovan poklon može dobiti ,,dušu'' ako se poslužite markerom i iscrtate cvetiće, balone, tortu ili okačite stilizovanu posvetu...

2

 

3. Unikatni ceger / torba

Originalnost koja vrca na sve strane, kako malih tako i velikih školarki! Kao osnova mogu se iskoristiti već gotovi cegeri, torbe ili školski rančevi. Za ukrašavanje mogu se koristiti i stikeri. Stikeri mogu biti obični - samolepljivi, a bolja varijanta je da to budu stikeri koji mogu da se prepeglaju jer su dugotrajniji. Ili raznorazne perle, prišivke…

3

4

 

4. Nove patike ili drugi odevni predmet - Dosadne bele patike mogu dobiti potpuno nov izgled ako se uhvatite markera u različitim bojama! Jednostavne šare će ih pretvoriti u originalan detalj! Stara jakna – ne više!

5 

6


5. Modni detalji – Svaki detalj u današnje vreme poput maske za telefom, slušalica za muziku, skejta, lopte… za čas vrlo lako postaje apsolutno unikatan. Pre kreacije, prebrišite predmet uverite se da je suv i počnite. Kada se sve završi, zgodno je poprskajteti tretiranu površinu sa raspršivačem na bazi ulja kako bi se osigurala postojanost boje. Ovo pravilo važi za sve površine, osim za one koje su od tekstilnog materijala.

7

8 

 

Ideja je mnogo i samo im je mašta granica. Lični pečat je ono što svakog kreativca definiše.


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
7
Kako naučiti dete da vozi bicikl bez pomoć...
Dete će naučiti da vozi bicikl bez pomoćnih točkića tek kad to samo poželi...
6
Pomozite detetu da lakše pregrmi polazak u...
Mala škola za velike đake. Kako da se snađeš u najturbulentnijem periodu školovanja.
6
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
5





8 igara možete igrati sa decom bilo gde i ...
Dosadno mi je. Šta da radim? Ovde nema ničega? Igraj se sa mnom! Samo su neke od rečenica koje svakodnevno odzvanjaju u ...
"ŠKOLICA" - dečija igra koju smo v...
Umesto da igraju igrice na kompjuteru, svako dete će biti srećnije i zdravije na svežem prolećnom i letnjem vazduhu.



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here